Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slszalem ze wszystko Ci juz bangla...to ciesze sie... :wink4:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No wieczorem się zabiorę za ELSE jeszcze tylko to mi zostało i będzie OK bo już miałem wydu.... tą 7

Opublikowano

:hi: Pancie :gwizdanie: :cool1::kox::evil:

za odwiedziny :wink4:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 14:55_________________________________________________http://trava.kiev.ua/archives/7654 :shocked:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Siema all :kox:

No silniki 2.0 sie dobrze wirusują :tongue4:

Opublikowano

180/420 :?: :naughty::decayed:

Opublikowano

to możemy się ścigać teraz :decayed:

Opublikowano

Chętnie się teraz sprawdzę jak mi pójdzie z Cubra B8 po programie bo Dawidowi B8ce powoli zacząłem odjeżdżać powyżej 110km/h, a teraz to będę musiał chyba 16"ki z powrotem założyć :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Chętnie się teraz sprawdzę jak mi pójdzie z Cubra B8 po programie bo Dawidowi B8ce powoli zacząłem odjeżdżać powyżej 110km/h, a teraz to będę musiał chyba 16"ki z powrotem założyć :decayed:

teraz Davidowi nie odjedziesz :gwizdanie: baaa myśle ze On Tobie teraz będzie odjeżdżał :naughty:

Opublikowano

Pablo a My kiedy?

bo jakis zalegly czeka :polew:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 16:31_________________________________________________

teraz Davidowi nie odjedziesz :gwizdanie: baaa myśle ze On Tobie teraz będzie odjeżdżał :naughty:

napewno Mu odjedzie bo przeciez David_N ma zawyzone Niutki prawda Siemian???? :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Pablo a My kiedy?

bo jakis zalegly czeka :polew:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 16:31_________________________________________________

napewno Mu odjedzie bo przeciez David_N ma zawyzone Niutki prawda Siemian???? :wallbash: :wallbash:

Kerczi odpisałem u Ciebie w temacie :polew::decayed:[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 16:33_________________________________________________

A co już zrobił program :?: :naughty:

Opublikowano

a który z was szybko nie odjeżdza... :gwizdanie:

dzień dobry,humor mi dzisiaj dopisuje :>

Opublikowano

po co wam te całe wirusy. 131 koników aż za dość :cool1:. Mnie już przeszło :)

Opublikowano

po co wam te całe wirusy. 131 koników aż za dość :cool1:. Mnie już przeszło :)

mi też, diesel to nie wyścigowiec

ale za to b2-ka ma mieć 3xx z przodu :kox:

Opublikowano

ale za to b2-ka ma mieć 3xx z przodu :kox:

Wtedy to będzie zrywać asfalt z ziemi przy takiej masie :kox:

Opublikowano
Opublikowano

a który z was szybko nie odjeżdza... :gwizdanie:

Ja :decayed:

Opublikowano

Nie ma ktoś z was dojścia do kleju w spray'u do podsufitki? Jest taki z Bolla na internecie ale w mojej okolicy nie mogę znaleźć, chodzi mi o coś takiego :

http://allegro.pl/boll-super-klej-w-sprayu-do-podsufitek-tapicerki-i1208043590.html

http://allegro.pl/klej-do-tapicerki-dywanikow-super-mocny-297g-i1195950685.html

http://allegro.pl/terostat-klej-do-podklejania-tapicerki-w-aerozolu-i1226036423.html

Zależy mi na czasie bo jeżdżę bez podsufitki, jeśli ktoś z was ma dojście albo jakiś sklep blisko to byłbym wdzięczny za fatygę :notworthy:

Opublikowano

a w castoramie/obi byłeś ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.