FANTOMAS Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 witajcie , dziś byłem w ZOO i ....... Siemiana widziałeś
BrunoNH Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Nie ma ktorys wtryskiwaczy do AFN-a na zbycie albo nie wie kto mogl by miec ?? Ewentualnie moze ktos wie gdzie moge zregenerowac swoje ?? I to samo dotyczy pompy wtryskowej :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 OGr coś nabroił że jesteś moderowany :gwizdanie: Odzywałbyś się coś na Krakowskich
BrunoNH Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Ide spac mam juz dosc, tylko sobie w leb strzelic
Wąski Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 a pamiętacie wode w syfonach na naboje CO2 , oranżade w woreczkach i wode z sokiem którą mozna było kupić po drodze do pracy..... szkalneczki przepłukane i następny..... he czasy bezpowrotne mówisz o gruźliczance miodzio była i wszyscy mieli ta samą florę bakteryjną bez cenne [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 08:50_________________________________________________ witajcie , dziś byłem w ZOO i ....... Siemiana widziałeś Siemian przenieśli do Wrocławiu tam maja większy wybieg [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 08:51_________________________________________________ Panowie ktoś poleci jakiegoś lakiernika.... byłem dziś na wycenie szkody w PZU i nawet nieźle wyszło, szału ni ma ale coś tam przytulic można [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 22:05_________________________________________________tylko błotnik do roboty, pytanie czy kupowac zamiennik czy klepać ori i malować tylko ORI
KERCZI Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 hej, nagralbys mi plytke z 2011 (obydwie) - rozliczymy sie na zywo...
PABLO Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 KERCZI masz na myśli RNS-E :?: http://chomikuj.pl/BOMBA63?b=1
Transitpower Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 http://motoryzacja.interia.pl/samochody/prototypy/news/niesamowite-503-km-w-audi-a1,1647363
PABLO Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 http://motoryzacja.interia.pl/samochody/prototypy/news/niesamowite-503-km-w-audi-a1,1647363 W sam raz dla żonki
PABLO Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Karwa ale jebnęło piorunem w blok obok to iskry poleciały, pierwszy raz w życiu widziałem taki piorun z bliska
BrunoNH Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Karwa ale jebnęło piorunem w blok obok to iskry poleciały, pierwszy raz w życiu widziałem taki piorun z bliska Wyjdz na zewnatrz to zobaczysz z jeszcze blizsza, ba... poczujesz Zaszkodzic to pewnie juz Ci nie zaszkodzi.... :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Karwa ale jebnęło piorunem w blok obok to iskry poleciały, pierwszy raz w życiu widziałem taki piorun z bliska Wyjdz na zewnatrz to zobaczysz z jeszcze blizsza, ba... poczujesz Zaszkodzic to pewnie juz Ci nie zaszkodzi.... :gwizdanie: Bruno co ty pier... Chcesz to sam spróbuj to może dasz radę nam opisać wrażenia jak było
BrunoNH Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Karwa ale jebnęło piorunem w blok obok to iskry poleciały, pierwszy raz w życiu widziałem taki piorun z bliska Wyjdz na zewnatrz to zobaczysz z jeszcze blizsza, ba... poczujesz Zaszkodzic to pewnie juz Ci nie zaszkodzi.... :gwizdanie: Bruno co ty pier... Chcesz to sam spróbuj to może dasz radę nam opisać wrażenia jak było Ja to juz przezylem, skutki odczuwam do dzisiaj, no moze nie ja tylko ludzie w moim otoczeniu
Rekomendowane odpowiedzi