Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobre :kox:

Z tym motorem ścigaczem co ostatnio dawałem też miażdży :kox:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

No nic panowie to z kiełbasek nic tym razem, jadę nie długo na Bora jak coś bo ma być parę osób :)[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 20:09_________________________________________________

:siema:

Opublikowano

No nic panowie to z kiełbasek nic tym razem, jadę nie długo na Bora jak coś bo ma być parę osób :)[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 20:09_________________________________________________

:siema:

Pablo będziesz się ścigał :decayed:

Opublikowano

Ostatnio ścigałem się z Maxa A6 2.4 30VQ 165KM to odjechałem pomimo tych ciężkich 19"ek :)

Ścigacze już śmigają na bora słyszę :kox:

Opublikowano

Ostatnio ścigałem się z Maxa A6 2.4 30VQ 165KM to odjechałem pomimo tych ciężkich 19"ek :)

Pablo czasami odnoszę wrażenie że Ty sam ze sobą rozmawiasz. Wolałem egzystencję z Tobą gdy pracowałeś w MM ;] Mniej pierdolenia było...

Opublikowano

Wolałem egzystencję z Tobą gdy pracowałeś w MM ;] Mniej pierdolenia było...

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Przemian to była odpowiedź do Gucia odnośnie ścigania, więc w czym problem, co chwile Ci coś nie pasuje, jak się nie podoba to nie komentuj i będziesz miał problem z głowy :gwizdanie:

Opublikowano

Przemian to była odpowiedź do Gucia odnośnie ścigania, więc w czym problem, co chwile Ci coś nie pasuje, jak się nie podoba to nie komentuj i będziesz miał problem z głowy :gwizdanie:

Pablo W11 się kończy właśnie - czekałem na jakiś komentarz odnośnie komisarzy....

Chodzi o to, że nikt Ci nie odpowiada a Ty spamujesz....

Tyle z mojej strony w tym temacie...

Opublikowano

On chyba na wstecznym :polew:

Opublikowano

Zostawię te wasze "mądre" posty bez komentarza..

jarko dzięki za mini spocika na Bora :wink4:

Opublikowano

Panowie szukam trzeciego światła stopu do mojego bolidu, moje pękło i świeci tylko połowa albo wcale nie świeci pokazując błąd na fisie , nowe troche kosztuje wieć szukam okazji ,

Wąski nie masz czasem jakiejś używki.... [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 07:58_________________________________________________czy w B6 B7 jest to samo światło stopu.. wiem ze różnią sie tylko jedną literką jezeli chodzi o nr katalogowy

Opublikowano
Opublikowano
:bry::hi:
Opublikowano

jarko dzięki za mini spocika na Bora :wink4:

:rolleyes:

Szkoda tylko fiacika :confused4:

Opublikowano

:bry:

:rolleyes:

Szkoda tylko fiacika :confused4:

Bywa :decayed:

Opublikowano

Panowie szukam trzeciego światła stopu do mojego bolidu, moje pękło i świeci tylko połowa albo wcale nie świeci pokazując błąd na fisie , nowe troche kosztuje wieć szukam okazji ,

Wąski nie masz czasem jakiejś używki.... [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 07:58_________________________________________________czy w B6 B7 jest to samo światło stopu.. wiem ze różnią sie tylko jedną literką jezeli chodzi o nr katalogowy

:no: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 11:45_________________________________________________http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,304725,iSort,2,iTime,3

ale mnie wk...mieszkanie w tym durnym kraju :evil:

Opublikowano

Haha a ja właśnie uwielbiam Nasz kraj za takie akcje :kox:

Opublikowano

PABLO masz robotę? Bo znajomy szuka człowieka do pracy, a mówiłeś kiedyś że Cię zwolnili z MM

Cały czas szukam.

nex pw albo gg jak coś :)

Chodzi o taką robotę jak masz zaznaczone w żółtym kółku, bo ten koleś zrezygnował i szuka kogoś do trzymania reklamy.

floriaska20101020fotomy.jpg

PABLO jesteś zainteresowany?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.