Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

Kurna dobrze ze nie dojechalem bo prawie widze sisiorkami sie dotykaliscie :) Podziękownania, tesknoty... f*ck :)

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co do B8 to fura bogata w środku i ten wykres :kox: Chociaż co Ci z takiej mocy jak nie mogłeś mnie dojść ja jechaliśmy do knajpy :D

:laghing2: :laghing2: :nabijasie::sarcastic:

Opublikowano

super, bede wdzeczny za ta Etke:)

Mnie rowniez bylo miło Was poznac.

Nie moglem dojść, bo on na wykresie tylko tak wyglada :P

Opublikowano

tak coś od razu mi się wydawało że ten wykres trochę fotoszopem zalatuje :naughty:

... Chociaż co Ci z takiej mocy jak nie mogłeś mnie dojść ja jechaliśmy do knajpy :D

:facepalm:

Opublikowano

tak coś od razu mi się wydawało że ten wykres trochę fotoszopem zalatuje :naughty:

... Chociaż co Ci z takiej mocy jak nie mogłeś mnie dojść ja jechaliśmy do knajpy :D

:facepalm:

japierdole_314.jpg

Opublikowano
:polew::decayed:
Opublikowano

:hi: dzięki za spota, miejscówa całkiem przyjemna kiełbaski tez mają nienajgorsze

dopiero dotarłem po zakupach do domu :confused4: teraz drink i spanie

Tomek z Twoich opowieści to niezły besceler by wyszedł :good: mocne [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 01:19_________________________________________________Gabriel furak fajny szkoda ze nie pocisnąłeś w drodze powrotnej, chciałem zobaczyć jak to sie zbiera

Opublikowano

Gabriel furak fajny szkoda ze nie pocisnąłeś w drodze powrotnej, chciałem zobaczyć jak to sie zbiera

Może bał się że go nagrasz i wystawisz mu kwitek $$$ aby mieć na nowe mody hyhyhy :kox:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 01:23_________________________________________________Zostawiam wam z dobrą nutą :decayed:

:hi:

Opublikowano

do tego filmiku to tyko usmażyć sie dobrze :decayed: [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 01:48_________________________________________________kto wymyśla takie rzeczy :mysli:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 01:49_________________________________________________właśnie oglądam Kogel Mogel na tvn i stwierdzam ze czasy komuny były za***iste :good: eh rozmarzyłem się :rolleyes: pokój ze słomką na ścianie, polonezy duże fiaty i maluchy, ludzie nie mieli komputerów, komórek, laptopów itd a życie było kolorowe i spokojniejsze niż teraz. dziś na nic nie ma czasu człowiek żyje zagoniony jak pies, era elektroniki wyparła zwyczajne odruchy ludzkie :confused4:

[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 01:58_________________________________________________miał byc jeden drink a są trzy a co mi tam jutro mam wolne :wink4:

Opublikowano

Powoli, ja dopiero pierwsze pifko wciągnąłem...

BTW :siema:

Opublikowano
:hi: miłego dzionka życzę :wink4: gdzie ta fajna miejscówka :mysli:
Opublikowano

:hi: miłego dzionka życzę :wink4: gdzie ta fajna miejscówka :mysli:

oj tam fajna, lepciejsza chyba niz parking, miedzy mogilska a plaza, na nastepnego spota przywioze wykres moje skutera bo byłem w czołówce :tongue4:

Opublikowano
  • Autor
:siema:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

oj tam fajna, lepciejsza chyba niz parking, miedzy mogilska a plaza, na nastepnego spota przywioze wykres moje skutera bo byłem w czołówce :tongue4:

Kosynierów :rolleyes:

BTW Dostałeś PW :?: :)

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Pany, gdzie tanio kupię żarniki w KR :?:

Wiem, była kiedyś dyskusja o tym, ale już zapomniałem o Waszych sugestiach :decayed:

I co kupić do halogenów, 6000k czy 4300k :?:

Opublikowano

Wiem, była kiedyś dyskusja o tym, ale już zapomniałem o Waszych sugestiach :decayed:

4300 :naughty: 507 228 128 mów że od Roberta

http://www.tvn24.pl/-1,1705741,0,1,po-polsce-i-nie-tylko-za-zlotowke,wiadomosc.html :good:

Opublikowano

4300 :naughty: 507 228 128 mów że od Roberta

http://www.tvn24.pl/-1,1705741,0,1,po-polsce-i-nie-tylko-za-zlotowke,wiadomosc.html :good:

jarko chyba zna Marka od ksenonów, jak by nie było również polecam wiesz gdzie go szukać :wink4:

Panowie koledze w nocy w Myślenicach wywali na auto jakiś klej coś jak Butapren i pytanie jak się tego pozbyć/zmyć żeby lakieru nie uszkodzić :?: :?: :?:

Opublikowano

Dzięki, to ten co kiedyś od niego brałem :?:

Na Pszona się z Nim umawiałem :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.