Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie Gość którymi będzie malował błotnik zakupił Audi A4 B7 2.0 TDI Q z 2007r z przebiegiem..... uwaga 38 tys :shocked: potwierdzone ksiązkami serwisowymi, była lekko uderzona z przodu, naprawde w bardzo ładnym stanie s-line , zaposiłem go na spota mam nadzieje ze wpadnie, zadowolony z samochodu mówił ze wcześniej jeździł volvo s60 to nie ma porównania

myślałem ze juz nie ma takich okazji :mysli:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mój Ojciec ma Nexie z salonu od początku z 96 roku z przebiegiem obecnie 45 tys. Jak wsiadasz do auta to czuć fabryką, auto nigdy nie jeżdżone w zimie - nie widziało śniegu, garażowane, każdy element oryginalny, nie bity. Nigdy nie odwiedziło mechanika od 15 lat :-). Jak kiedyś pojechałem mu autem na przegląd to koleś spytał mnie czyje to auto, jak powiedziałem że ojca to powiedział cyt: "Pogratuluj Pan Ojcu bo auta w takim stanie jeszcze nigdy tu nie widzieliśmy".

Takiego auta nie opłaca się sprzedawać.

Opublikowano
  • Autor

wszystko zalezne jak "lekko pukniete" :gwizdanie:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Boseron a co Ty sie w Pabla zaczales bawic??? :)))) :wink4:

Opublikowano

Yyy... A dziś w Castoramie spotkałem swojego kolege który też ma A4... Podobno próbował się zarejestrować na forum, ale "coś mu nie wyszło". Może też w niedziele przyjedzie na spota :wink4:

Yyy... A inny mój kolega też sobie kupił A4 tylko z silnikiem 2,5 TDI. Miał na spota przyjechać ale chyba nie ma czasu. :wink4:

Yyy... A jeszcze inny wyimaginowany mój kolega ukradł sobie od jakiegoś dziadka niemca funkiel nówke A4 lekko pukniętą z każdej strony, ale z oryginalnie podrobioną książką serwisową i przebiegiem 63500 mil (bo chyba kierownica była po prawej stronie). Podobno w aucie właściciel nie palił papierosów ale jakoś dziwnie ziołem śmierdzi :mysli:

PABLO RULEZZZZZZZZ :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Boseron a co Ty sie w Pabla zaczales bawic??? :)))) :wink4:

no właśnie jak przeczytałem swojego posta to mi tak Pablem zaleciało , chyba mi sie udzieliło hehehe :polew:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 00:00_________________________________________________Transit co Ci sie tak dowcip wyostrzył co :decayed: zamiast tego moze byś kogoś przyprowadził na spota jakiego nowego Usera :cool1:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 00:03_________________________________________________a tak na poważnie jak zobaczyłem ze gość ma A4 takie samo jak ja to ciach bajerka...... se myśle moze będzie taniej jak ma byc kolega :polew:

Opublikowano

Transit co Ci sie tak dowcip wyostrzył co :decayed: zamiast tego moze byś kogoś przyprowadził na spota jakiego nowego Usera :cool1:

Tego trzeciego - wimaginowanego - zawsze zabieram ze sobą :polew: Tylko Wy go nie widzicie :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Mój Ojciec ma Nexie z salonu od początku z 96 roku z przebiegiem obecnie 45 tys. Jak wsiadasz do auta to czuć fabryką, auto nigdy nie jeżdżone w zimie - nie widziało śniegu, garażowane, każdy element oryginalny, nie bity. Nigdy nie odwiedziło mechanika od 15 lat :-). Jak kiedyś pojechałem mu autem na przegląd to koleś spytał mnie czyje to auto, jak powiedziałem że ojca to powiedział cyt: "Pogratuluj Pan Ojcu bo auta w takim stanie jeszcze nigdy tu nie widzieliśmy".

Takiego auta nie opłaca się sprzedawać.

chętnie kupię takie autko :cool1:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 08:41_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1706029,0,1,polak-chowal-sie-w-walizce-i-kradl,wiadomosc.html Polak potrafi :shocked:
Opublikowano

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9743139,Lacznik_autostrady_A4_z_trasa_Krakow_Olkusz.html :oklaski:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 09:24_________________________________________________

kupujesz ?
Opublikowano
  • Autor
:siema::hi:
Opublikowano

czesc

Opublikowano

Siemka Panowie,

Wczoraj pojawiłem się w mieście stołecznym :naughty: może spocicie dzisiaj ?

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie Zieluch uprzedziłes mnie bo chciałem zaproponowac spota pod HT około 21-szej.

Opublikowano

Siemka Panowie,

sklej się pojawił:kox:

Opublikowano
  • Autor

Tomek piszesz sie na kiełbaskę wieczorem dzisiaj ? Musimy sobie odbic straty z Niedzieli :kox:

Opublikowano

Siemka Panowie,

sklej się pojawił :kox:

Pan tancerz. Właśnie się dowiedziałem że zrobili mi strefę C pod mieszkaniem :confused4:

Pod halą oczywiście będę :>

Opublikowano

Tomek piszesz sie na kiełbaskę wieczorem dzisiaj ? Musimy sobie odbic straty z Niedzieli :kox:

No ta niedzielna odbijała mi się jeszcze w poniedziałek. Jutro z rana jadę na targi do Gdańska (myślałem że dupcie w morzu pomocze a tu ponoć ma być jakieś fest ochłodzenie :disgust:) więc muszę się wieczorem popakować itd. ale myślę że po 21-ej bym się może już wyrobił i wybrał na dobrą kiełbachę bo te z pod hali są nie do podje....nia

Pan tancerz....

dokładnie dla ciebie PAN :tongue4:

Właśnie się dowiedziałem że zrobili mi strefę C pod mieszkaniem :confused4:

no i co teraz ze swoim paściem zrobisz biedny studencie :naughty:

Pod halą oczywiście będę :>

sprawdź sobie rozkład MPK bo się pozmieniał :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.