Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Panowie jakby miał jakieś namiary gdzie mógłbym kupić sensor do poduszek pojeździłem dzisiaj trochę za tym i nikt nie ma

030f4a7a5757223dm.jpg

NA Alledrogo znalazłem takie sterowniki tylko że z innymi literkami na końcu (np 655 L albo 655 M). Czy ktoś wie czym się różnią te sterowniki?? Czy można zamienić literke "J" na literke "L" lub "M" i wszystko będzie działało?? Bo problem jest ze sterownikiem z literką "J" na końcu :kwasny:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: Panowie jakby miał jakieś namiary gdzie mógłbym kupić sensor do poduszek pojeździłem dzisiaj trochę za tym i nikt nie ma

030f4a7a5757223dm.jpg

NA Alledrogo znalazłem takie sterowniki tylko że z innymi literkami na końcu (np 655 L albo 655 M). Czy ktoś wie czym się różnią te sterowniki?? Czy można zamienić literke "J" na literke "L" lub "M" i wszystko będzie działało?? Bo problem jest ze sterownikiem z literką "J" na końcu :kwasny:

Dowiedziałem się dzisiaj że musi być taka jaka jest literka w moim przypadku jest "J" tylko ciężko taki sterownik dostać ,w innym przypadku goście z auto części mi powiedzieli , że jak założę z inna literką to nie będzie to działało :wallbash:, zresztą też nie będzie pasowało bo innego kształtu są więc auto mam rozgrzebane i poszukiwać ciąg dalszy .Transitpower u ciebie nie wiem możesz mieć inny symbol sterownika ,nie wiadomo

Opublikowano

ja przy mojej 1 wiadomości szybko sie niebieskiego nie pozbede :)

oj tam oj tam nie poddawaj się jeśli to dla Ciebie takie ważne zapisz się na kurs u Pabla "Merytoryka wypowiedzi od A-Z" i wiadomości polecą jak z rękawa odpłacisz mu się np. kursem salsy :travolta:

Opublikowano

ja przy mojej 1 wiadomości szybko sie niebieskiego nie pozbede :)

oj tam oj tam nie poddawaj się jeśli to dla Ciebie takie ważne zapisz się na kurs u Pabla "Merytoryka wypowiedzi od A-Z" i wiadomości polecą jak z rękawa odpłacisz mu się np. kursem salsy :travolta:

:>

Opublikowano

gucio07 a nie lepiej reaktywować swój stary sterownik?? na opolszczyznie taka usługa kosztuje 50zl więc w Krakowie może kosztować z 100zl (mowa o skasowaniu Crash data bo jak upalony to bida :confused4:)

Opublikowano

:hi:

Ruszamy z nową ofertą X Ogólnopolskiego Zlotu Letniego

Zapraszamy :good:

info w wątku zlotowym :

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0

Opublikowano

Cuber miałeś racje jeśli chodzi o terminarz ekstraklasy. Pierwsze dwa mecze gracie u siebie akurat jak będziesz na wakacjach :kwasny: Więcej szczegółów poniżej:

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/ekstraklasa-szczegolowy-terminarz-ligowej-jesieni,1657297[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 09:45_________________________________________________A derby w 13-stej kolejce między 4 a 7 listopada :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ehhh k..... z tymi meczami :wallbash: chyba trzeba wakacje przestawić by zobaczyc Pasiaków na pierwszych meczach u Siebie :evil:

ps. :siema:

Opublikowano

....gdyby niebiescy userzy mieli tam dostęp to nie musiałbym wklejać w tym miejscu...

wklejaj , wklejaj chętnie poczytam co arystokracja czyta a do czego plebs nie ma dostępu :>

Opublikowano
  • Autor

wklejaj , wklejaj chętnie poczytam co arystokracja czyta a do czego plebs nie ma dostępu :>

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

030f4a7a5757223dm.jpg

ZAPYTAJ TU

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=25881.0[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 14:05_________________________________________________

:good:
Opublikowano

Witam panowie (panie?)

ja tylko na chwilkę,

muszę zmienić pojazd na większy więc próbuje szybko pozbyć się swojego, cena do negocjacji, mogę śmiało polecić i nie bać się że ktoś mnie potem będzie szukał :),

jakby ktoś wiedział o jakimś A6 sedanie 2000-2003 benzyna quattro to proszę walić na priva

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=209112.0

Opublikowano

:bry:

:polew: :polew: :polew::kox:

Opublikowano

Telefon do ASO AUTOSPECIAL czy jak oni sie tam probuja nazywac... z zapytaniem o zawor recylkulacji spalin (EGR) .

" Chcialbym sie dowiedziec ile kosztuje EGR do 2.0 CR 2008 oznaczenie silnika CAGA 143 konie"

"Prosze Pana nie ma takiego silnika jak CAGA i nie ma takiej mocy jak 143 konie w Audi , Audi nigdy nie mialo takiego silnka ... jest silnik 140 PD zawor EGR kosztuje 1199 zl "

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

NIE POLECAM TEGO SERWISU , kumplowi wymienili tam olej - prawdopodobnie przelany . Sprawdzali DPF i robili caly przeglad ...auto wyjechalo , auto kopciolo przy wjezdzie , po wyjezdzie nadal , DPF zarypany KAT zarypany EGR robi jaja .

ASO :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

To właśnie ja mam problem :hi:

Jakby ktoś miał jakiś namiar na taką część to proszę o pomoc

Opublikowano

030f4a7a5757223dm.jpg

ZAPYTAJ TU

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=25881.0[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 14:05_________________________________________________

:good:

:hi: Dzięki przedzwonię sobię tam

Opublikowano
Opublikowano

PABLO, ja za takie coś dostałem warna :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.