Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielcy nie obecni :naughty:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 23:25_________________________________________________Chłopaki z klubu dzielnie walczyli :decayed:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=209040.60

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

:hi: dojechał :cool1:

Opublikowano
  • Autor
:siema::hi:
Opublikowano
Opublikowano

:siema:

Ale ładne B8 :shocked::kox::decayed: :decayed: :decayed:

omega1hc.jpgomega2b.jpgomega3g.jpg

Opublikowano

jak widać z omegi się da wszystko uklepać

Opublikowano

Pablo, chwalisz się że masz dużo postów napisanych, a bez kasowania miałbyś jeszcze więcej...

Nic w tym dziwnego jak tą samą wiadomość piszesz po kilka razy w kilku tematach :rolleyes:

Opublikowano

Pablo, chwalisz się że masz dużo postów napisanych, a bez kasowania miałbyś jeszcze więcej...

Nic w tym dziwnego jak tą samą wiadomość piszesz po kilka razy w kilku tematach :rolleyes:

jarko tylko zwróć uwagę że tam nie naliczają postów, przynajmniej tego nie zauważyłem, gdyby niebiescy userzy mieli tam dostęp to nie musiałbym wklejać w tym miejscu, rozumiesz :rolleyes:

A co do kasowania to nie chodziło o to że mi ktoś coś wykasował bo dużo piszę tylko o cięcia na całym forum i wtedy wszystkim ubyło dużo wiadomości, wtedy jeszcze były wszędzie liczone posty jak się pisało.

Opublikowano

Ironizowałem, nie musisz mnie uświadamiać.

A jakby tam niebiescy mieli dostęp to by forum klubowego nie było i tamtego tematu.

Opublikowano

Ustrzelone w stolycy: :decayed:

92406824780846439661.jpg

Opublikowano

japierdolex.jpg

Opublikowano

Siema,PAblo ja cie prosze nie kopiuj postów po calym forum,gdzie nie wejde tam to samo to o psach na NK to Omega :disgust: Wszedzie to samo

Opublikowano

Siema,PAblo ja cie prosze nie kopiuj postów po calym forum,gdzie nie wejde tam to samo to o psach na NK to Omega :disgust: Wszedzie to samo

Tukan czytałeś to co wyżej napisałem :?: :!: :?:

Ty możesz wejść na forum klubowe bo masz klubowicza a większość od nas nie i tego nie widzą, dlatego tutaj też to wrzuciłem!

I nie pisz że "wszędzie" bo w dwóch miejscach.[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 18:11_________________________________________________Wąski poszło info w sprawie PSP :wink4:

Opublikowano

:hi: Panowie jakby miał jakieś namiary gdzie mógłbym kupić sensor do poduszek pojeździłem dzisiaj trochę za tym i nikt nie ma

030f4a7a5757223dm.jpg

Opublikowano

I nie pisz że "wszędzie" bo w dwóch miejscach.

Jeszcze w strefie śmiechu :gwizdanie:

A i tak połowę forum mam zblokowane bo nie wiadomo gdzie jeszcze bym na to trafił.

Już Ci to druga osoba pisze, jak znajdziesz coś fajnego to pokaż to w jednym miejscu a nie gdzie tylko się da :wink4:

Opublikowano

co Wy chcecie od Pawła wrzuca w każdym temacie zeby ludziska nie musieli wertować całego forum szukając tej własnie wiadomości :decayed:

Opublikowano

ja przy mojej 1 wiadomości szybko sie niebieskiego nie pozbede :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.