Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wymysliliscie...wielu osobom bylo bez roznicy czy wt czy czw. Mozna bylo zrobic ankiete czy komus wtorek nie odpowiada...tak sa juz 3 osoby ktore raczej sie nie pojawia na spotach...

Karolku, no ale wynik ankiety nie jest wynikiem z kosmosu :cool1: 19 do 12 na Czwartek

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

wymysliliscie...wielu osobom bylo bez roznicy czy wt czy czw. Mozna bylo zrobic ankiete czy komus wtorek nie odpowiada...tak sa juz 3 osoby ktore raczej sie nie pojawia na spotach...

Karolku, no ale wynik ankiety nie jest wynikiem z kosmosu :cool1: 19 do 12 na Czwartek

A może to wszystko wypośrodkować... Jest jakimś wyjściem żeby w jednym tygodniu zrobić spota w czwartek a w następnym we wtorek. I tak na zmiane. Osoby którym dzień był bez różnicy - dostosują się, reszta będzie albo w jednym tygodniu albo w drugim...

Opublikowano

A może to wszystko wypośrodkować... Jest jakimś wyjściem żeby w jednym tygodniu zrobić spota w czwartek a w następnym we wtorek. I tak na zmiane. Osoby którym dzień był bez różnicy - dostosują się, reszta będzie albo w jednym tygodniu albo w drugim...

tylko kto to ogarnie :mysli:
Opublikowano
  • Autor

wlasnie kto to bedzie ogarniał :cool1:

Opublikowano

wlasnie kto to bedzie ogarniał :cool1:

PABLO :naughty:

Opublikowano

Mam propozycję aby Pabla zrobić odpowiedzialnym za spoty :) będzie wszystkich informował gdzie co i kiedy ,jest najlepiej poinformowanym człowiekiem -ma do wszystkich nr. :gwizdanie:

Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 09:52_________________________________________________

Panowie obczajcie to: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=7256 :naughty: :naughty:

trzeba się logować :kwasny:

ano [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 09:52_________________________________________________montujesz sprzęt :mysli:
Opublikowano

Nikt nie musi tego ogarniać... Wystarczy wkleić kalendarz z zaznaczonymi terminami spotów w pierwszym poście pod postem który jako pierwszy pokazuje się na każdej stronie... Poza tym w kalendarzu tym możnaby zaznaczać jakieś inne ważniejsze daty. Na przykład urodziny userów, terminy zlotów letnich i zimowych, terminy zlotów odbywających się w okolicy (np. youngtimerów), itp.

Opublikowano

Nikt nie musi tego ogarniać... Wystarczy wkleić kalendarz z zaznaczonymi terminami spotów w pierwszym poście pod postem który jako pierwszy pokazuje się na każdej stronie... Poza tym w kalendarzu tym możnaby zaznaczać jakieś inne ważniejsze daty. Na przykład urodziny userów, terminy zlotów letnich i zimowych, terminy zlotów odbywających się w okolicy (np. youngtimerów), itp.

no jest to pomysł :mysli: tylko kto to będzie uzupełniał ??? nie ma takiej osoby /Pablo /kto jest praktycznie cały czas na forum i wszystko wie
Opublikowano

no jest to pomysł :mysli: tylko kto to będzie uzupełniał ??? nie ma takiej osoby /Pablo /kto jest praktycznie cały czas na forum i wszystko wie

Nie musi być takiej osoby co cały czas na forum siedzi. Po prostu jedna osoba z uprawnieniami będzie uzupełniać kalendarz a wszyscy którzy będą mieli jakieś sugestie jaki termin zaznaczyć - będą tej osobie pisać PW z prośbą o zaznaczenie konkretnej daty... Wszyscy zatem będą mieli wpływ na to co zostanie tam umieszczone.

Opublikowano

czyli Jarko lub Cuber :)

Opublikowano

Panowie jak najkrotsza droga dojechac z krk do Budapesztu?

Opublikowano

Panowie jak najkrotsza droga dojechac z krk do Budapesztu?

Przez Myślenice :naughty:

Opublikowano

Panowie obczajcie to: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=7256 :naughty: :naughty:

Nie trzeba. Jak ktoś chce mogę podesłać ściągniętą stronkę.

Chcę taką koleżankę mieć coby mi moją :audi: tak wypieściła... :kox:

Opublikowano

Dajcie PABLO VIP-a to będzie siedział 24h na forum i ogarniał :naughty: :naughty:. A tak serio to PABLO z tego co widzę się bardzo angażuje, nie myśleli co poniektórzy aby mu załatwić VIp-a?? Na pewno byłby szczęśliwy bo to jego skryte marzenie :tongue4:

Opublikowano

Za pierwszym razem wlazłem bez logowania, a teraz już nie mogę :mysli:

Kalendarz albo zwyczajnie daty napisać. Generalnie ja już od dawna twierdzę że taki obrazek jak mamy w pierwszym poście to średnia sprawa, lepiej wrzucić konkret informacje jak mają w innych wątkach spotowych...

Jedyne co to jesteśmy wyjątkowi na całe forum z tym obrazkiem :kox:

Opublikowano

oczywista oczywistosc :naughty: :naughty:

Odnosnie Pablo ...sluszna uwaga. Dzialacz partyjny pierwszoplanowy . 1/4 miesiecznej pensji idzie na smsy zeby podniesc frekwencje na spotach , badz co badz podziwiam :decayed: :decayed:

p.s. no pierwszy post za duzo mi nie mowi, mogloby byc tam wiecej informacji w zwijaku .

Opublikowano

p.s. no pierwszy post za duzo mi nie mowi, mogloby byc tam wiecej informacji w zwijaku .

Zwijaki tu nie działają niestety, poza tym baaaaaaaaardzo dużo osób nie potrafi ich używać :gwizdanie:

Trzeba to tak zrobić żeby dużo miejsca nie zajmowało, a było treściwie :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.