Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

własnie wróciłem z miasta no i nie fajny wypadek był na Czarnowiejskiej :confused4:

Tak rozkwaszonej B7 dawno nie widziałem :wallbash:. Chyba nie od nas bo nie przypominam sobie kto by miał czerwoną b7 sedan w s-line.

no lekko ja zachaczyl :/

pol auta nie ma

jedziesz do mnie :mysli:
  • Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wion.jpg

:decayed:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 12:21_________________________________________________

:shocked::wallbash:

Za 2 tygodnie będzie na allegro, bez wypadkowa :kox:

Opublikowano

Panowie nie wiecie gdzie regenerują amortyzatory w Krakowie :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Własnie dojechały felgi do mnie :decayed::kox:

dwie opony prawie nówki bo sa z 32 tygodnia 2010 roku ale dwie do wymiany , muszę jechac do chłopaków do Biskupic poszukac pary :cool1:

felunek.jpg

Opublikowano

David i Fanti co tak Was nie widac nie slychac tylko sie czaicie, moze byscie wpadli na spota...

Opublikowano

Ja pier....le już nie ogarniam tych spotów wchodzę zobaczyć o której we wtorek spot a tu kur....a nowy temin czwartek to tak na stałe czy znowu będzie ankieta :mysli:

Opublikowano

David i Fanti co tak Was nie widac nie slychac tylko sie czaicie, moze byscie wpadli na spota...

ja bylem ostatnio na spocie :tongue4:

Ja pier....le już nie ogarniam tych spotów wchodzę zobaczyć o której we wtorek spot a tu kur....a nowy temin czwartek to tak na stałe czy znowu będzie ankieta :mysli:

:przebiegly:

Opublikowano

w łykend byłem w niemcowni odebrać taki sprzęcik pogadałem z kolesiem i się załamałem jakie mają ceny u nich np. zrobienie korony na zębie (sama protetyka bez leczenia) to koszt 600€ u nas 600.....zł a koszty materiałów itp. mają mniejsze niż u nas bo większość firm produkujących medykamenty w tym fachu to niemcy a potem włosi i szwajcarzy :wallbash: taki to pożyje

Opublikowano
  • Autor

Podobno na stałe :cool1:

Jarko fochem zapodał :decayed:

Opublikowano

w łykend byłem w niemcowni odebrać taki sprzęcik pogadałem z kolesiem i się załamałem jakie mają ceny u nich np. zrobienie korony na zębie (sama protetyka bez leczenia) to koszt 600€ u nas 600.....zł a koszty materiałów itp. mają mniejsze niż u nas bo większość firm produkujących medykamenty w tym fachu to niemcy a potem włosi i szwajcarzy :wallbash: taki to pożyje

tos nowosc odkryl :wink4: , wyspiarze przeciez do PL lataja robic swoje czarne zeby :decayed:

Opublikowano

to wiem bo miałem już pare osób co im się bardziej opłacało specjalnie bilet na samolot kupić i przylecieć do kraju niż robić to u angola (jeden mówił że i tak mu się dużo zwróci na fajkach jakie tam zawiezie :naughty:)

ale tutaj mnie gość dobił że tak kroją a jak zaczął mi wymieniać co ile u nich kosztuje jeśli chodzi o materiały to praktycznie wszystko o 50%-75% taniej a tu u nas to wszystko po trzy lub cztery cyfry więc :kwasny:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

No to oglądamy meczyk :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Lennox chłopaki faktycznie pustki mają u siebie :shocked:

Opublikowano

Lennox chłopaki faktycznie pustki mają u siebie :shocked:

podobno cisza przed burza :)

Opublikowano

polecam, teledysk bomba :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.