Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to po co lejesz VERVE? lej normalny ON , z olejem napedowym jak z wedlina , kupuje sie tam gdzei jest spory przemial bo jest szasna ze bedzie swierze :polew:

FANTI :good: :good: , na gumach mi zrobisz dolna szczene ?

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sony ericson sie sprawdza w takich tematach , pytanie jaki przekroj rury :D nie w kazda wejdzie (mam nadzieje ze niechcesz nikomu w kanal zagladac :cool1::naughty: ) ... ma leda z kamera widac super

W sumie niezły pomysł... myślałem też o kamerce internetowej i latarce, tylko ani obydwa moje tel nie wejdą do dziurki (E72 i BB8900) ani kamera internetowa :confused4:

:hi: Koledzy zastanawiałem się ostatnio nad olejem napędowym z stacji paliw Auchan przy Bonarce. Obecnie tankuję Verve na orlenie - cena 5.79zł. Przy Auchan 5.28zł dla mnie to duża różnica. Ktoś może tankował/tankuje przy Bonarce paliwo? Czy jest dobrej jakości?

Zatankowałem kiedyś benzynę na stacji Carefour i przejechałem jakieś 50-70 km mniej niż na benzynie z shella na którym zawsze tankuję gaz, benzynę a teraz ropę od 12lat. To był pierwszy i ostatni raz... :hi:

Opublikowano
  • Autor

Lennox będziesz dzis na spocie ? :cool1:

Opublikowano

A ja tankuję na stacji Tesco. Nie widać różnicy jeśli chodzi o przejechany dystans a niejednokrotnie widziałem jak cysterny z logo ORLEN wlewały paliwo do zbiorników. Tak więc jeśli na Orlenie to samo paliwo kosztuje 40 gr więcej na litrze - to wybór jest prosty... Poza tym w obecnych czasach bałbym się tankować TYLKO na małych zdezelowanych stacjach. Wszystkie sieciowe (nawet TESCO, AUCHAN, NESTE) pilnują jednak jakości. Ale jedni leją Verve a inni nie zmieniają skarpetek :gwizdanie: Kto co lubi :cool1:

Opublikowano

Lennox będziesz dzis na spocie ? :cool1:

tak, mam coś dla Ciebie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Tak więc jeśli na Orlenie to samo paliwo kosztuje 40 gr więcej na litrze - to wybór jest prosty...

Ale Transitku nie ma takich marż na paliwie juz , wiec róźnica z czegoś musi wynikać :cool1: Zapytaj Norbiego np. On prowadzi stacje w Dabrowie Tarnowskiej marża jaka jest siega w obecnej chwili max kilkanascie groszy jak nie mniej

ps. nie sprawdziłem Ci tej A3-jki bo nie mam kontaktu, dopiero w przyszłym tygodniu jak coś :wink4:

tak, mam coś dla Ciebie :naughty:

napisz mi na gg ile mam miec kasy ze sobą :wink4:[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 11:51_________________________________________________Panowie a może na spoty zakupimy sobie coś takiego http://allegro.pl/a16-palenisko-grill-koksownik-ogrodowy-stal-gril-i1915230489.html :naughty:

Opublikowano

Tak więc jeśli na Orlenie to samo paliwo kosztuje 40 gr więcej na litrze - to wybór jest prosty...

Ale Transitku nie ma takich marż na paliwie juz , wiec róźnica z czegoś musi wynikać :cool1: Zapytaj Norbiego np. On prowadzi stacje w Dabrowie Tarnowskiej marża jaka jest siega w obecnej chwili max kilkanascie groszy jak nie mniej

ps. nie sprawdziłem Ci tej A3-jki bo nie mam kontaktu, dopiero w przyszłym tygodniu jak coś :wink4:

Ja tam się nie interesuje marżami, podatkami i innymi pierdołami. Zawsze tankuję w Tesco bo mam najbliżej i jest najtaniej. A że wiem jakie cysterny leją tam tam paliwo do zbiorników - nie mam oporów przed tankowaniem ani obaw o jakość paliwa i wpływ jego na mój silnik. Ale jak już napisałem - każdy będzie tankował wedle swoich przekonań, gdzie będzie chciał :cool1:[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 11:58_________________________________________________

_________________________________________________Panowie a może na spoty zakupimy sobie coś takiego http://allegro.pl/a16-palenisko-grill-koksownik-ogrodowy-stal-gril-i1915230489.html :naughty:

:polew: :polew: :polew: Dobry pomysł :decayed: :decayed: :decayed: Ale żeby nie przepłacać - wystarczy pusta metalowa beczka po oleju. Postawimy sobie na parkingu w Galerii i nawet jak ją za***przą to nie będzie szkoda :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Transit mysle ze bedziesz dziś na spocie :cool1:

Opublikowano

Yes Sir :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Yes Sir :tongue4:

:good:

Opublikowano

ja będe za tydzień :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

FANTI :good: :good: , na gumach mi zrobisz dolna szczene ?

zrobię Ci taką "wkładkę" w zgryz i wtedy zęby nie będą dzwonić nie będziesz też zgrzytał zębami podczas snu :naughty:[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 12:18_________________________________________________

ja będe za tydzień :kox: :kox: :kox:

Po co :mysli:

:decayed:

Opublikowano

żeby zobaczyc czy dalej jestes taki brzydki :decayed:

Opublikowano

żeby zobaczyc czy dalej jestes taki brzydki :decayed:

jeśli na coś liczysz to zapomnij ...... z pijanymi nie tańczę :>

Opublikowano

:hi: Koledzy zastanawiałem się ostatnio nad olejem napędowym z stacji paliw Auchan przy Bonarce. Obecnie tankuję Verve na orlenie - cena 5.79zł. Przy Auchan 5.28zł dla mnie to duża różnica. Ktoś może tankował/tankuje przy Bonarce paliwo? Czy jest dobrej jakości?

Ja tam tankuję od roku. Paliwo dostarcza Orlen -znajomy je dowozi.I nie ma problemu.Pytałem czemu taka różnica w cenie bo jade na minimalnej marzy i ma być to ich reklama a zarazem zachęta do zakupów w markecie.Bo jak na stacji tanio =w markecie też :) i moich kilku znajomych też i to całkiem drogim autami :)[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 12:35_________________________________________________Custom bikes of Poland

Opublikowano

Prawda jest taka jak pisze Wąski, sklepy jak Auchan, Tesco itp. posiadają przy marketowe stacje na których marża za paliwo jest znikoma, nie chodzi im o zarobek, a o ściągnięcie ludzi do sklepu, większości takich stacji dostarcza paliwo Orlen, ale nie zawsze, co do marży to normalnie (mówię tu o Dąbrowie Tarnowskiej) waha się teraz w przedziale 7-12 groszy (duża konkurencja, na trasie długości 30 km jest 10 stacji paliw), w KRK sytuacja jest inna, ale z tego co obserwuje niektóre stacje mają takie ceny jak w DT, a niektóre ceny z kosmosu !!!

btw :siema:

na spocie będę :)

Opublikowano
  • Autor

Lol i co na parkingu podziemnym ? :naughty: :naughty:

hmmm w GK spotykamy sie na przedostatnim piętrze więc na dach dwa kroki :wink4:

Opublikowano

Siema :hi:

Akcja smsów dzisiaj za mną :decayed:

Co do Auchana to tak jak Wąski napisał, kilka razy widziałem cysternę u nich Orlenu.

Cuber ja na Twoim miejscu u nich bym tankował tym bardziej że masz nie daleko do nich :wink4:

No chyba że zbierasz punkciki :decayed:

Kiedyś była akcja w Auchan że jak miało się kartę płatniczą u nich to za każdy litr nabijali 10gr i te zebrane pieniądze można było wydawać na zakupy w oszołomie.[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 14:24_________________________________________________

Jestem za :good:

Czyżbyś wymyślił nowego grilla na kiełbaski :decayed:

Opublikowano

Lol i co na parkingu podziemnym ? :naughty: :naughty:

racja :>

Po tym co piszecie to chyba rzeczywiscie zaczne u nich tankowac :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.