Transitpower Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Pablo dostanie VAG-a do ręki i sprawdzi Do ręki?? A może od razu do buzi No to dołożę jeszcze jednego kapelusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Do ręki?? A może od razu do buzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 wieczor panowie.. jutro na spociku nieobecny.. siedze w Poznaniu od niedzieli i wracam dopiero w sobote rano.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Real do DOMU !!!! :naughty: Messi prze gosccccc...masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Real do DOMU !!!! :naughty: Messi prze gosccccc...masakra Na którym mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 KLUB SPORT 2:0 - PRZE KOZAAAAAAKI -- nie do wiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ok mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 KLUB SPORT 2:0 - PRZE KOZAAAAAAKI -- nie do wiary ale Alves uwalił bramke :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Do ręki?? A może od razu do buzi Pablo... To przecież żarcik... Mam nadzieję, że w przeciwieństwie do jednego z właścicieli A5 (nie będę wymieniał nicku) masz poczucie humoru?? Bo jeśli Cię uraziłem, to przepraszam BARCA BARCA A EJA EJA O A EJA EJA O A EJA EJA O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Pablo... To przecież żarcik... Mam nadzieję, że w przeciwieństwie do jednego z właścicieli A5 masz poczucie humoru?? Bo jeśli Cię uraziłem, to przepraszam Przecież wiem że żartujesz Panie Mariuszu, znasz mnie chyba Zapomniałem tam dodać jednej emotki Słyszałem że znasz się na drutach i szyciu to mi zapodaj takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 No fakt ja tak kiepskiego poczucia humoru nie mam. Ale widzę że boli dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Obydwoje macie poczucie tylko odmienne trochu od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 łoł ale tu se ktoś popłynął z grafiką wyje..ał prawie jak łyndołs 7 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 no Barca duzo szczescia - Wiesniaki do domu :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Barca górą 2:2 przechodzi dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 no Barca duzo szczescia - Wiesniaki do domu :good: dokładnie , wazne ze przeszli dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 To jest poziom gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 no Barca duzo szczescia - Wiesniaki do domu :good: dokładnie , wazne ze przeszli dalej ale uczciwie przyznając Real niestety był lepszy i to mnie zdziwiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi