Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak Pablowi zarzucacie że wkleja tu z innych tematów... A przedwczoraj oglądałem to w dziale HUMOR :gwizdanie:

:hi:

Du*ce inne dzialy forum. Link nie jest z forum tylko z worldcarfans. Instnieje jeszcze pare stron motoryzacyjnych poza A4 forum

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: ale mróz :evil:
Opublikowano
  • Autor

brrrrr :blink: dokładnie :heat:

Opublikowano

O 9:00 jak lookałem to było -14 a mieszkam na 6 piętrze, a przy gruncie :evil:

Wczoraj zapowiadali że nie długo będą -30 stopniowe mrozy..

Nie wiem czy nie wyciągnę akumulatora bo tyle co nim jeżdżę to o dupe rozbić :decayed:

:siema:

Opublikowano

gdzie ?

:naughty:

Opublikowano

to pierdo*e...nie wychodze dzisiaj z domu :)

Opublikowano

Tomek, prawda to że lepiej odpalać na kable niż ciągnąć auto w takie mrozy jeśli ktoś nie może odpalić :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Tomek, prawda to że lepiej odpalać na kable niż ciągnąć auto w takie mrozy jeśli ktoś nie może odpalić :mysli:

zawsze powinno się tak odpalać :wink4:

ps. ciagnąć to wiesz co można :polew:

Opublikowano

chyba podjadę po jakiś koncentrat płynu do szyb np. do -50oC i doleję bo coś nie wierzę tym płynom do -25oC a nie chciałbym żeby mi rozsadziło np. spryski lamp bo to by bolało :disgust: jakby przyszedł do mnie ten mróz z Dywizjonu od Pabla z szóstego piętra :heat:.

No i proponuję wszystkim co to nie wiedza co mają w chłodnicy żeby sobie trochę pociągneli strzykawka i do lodowki na kilka godzin na max zamrażanie żeby nie było potem zdziwka :cool1:

dziś pytanie dziś odpowiedź :wink4:

Opublikowano

Nie próbowałem, nie zamierzam :polew:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 11:24_________________________________________________Ruskie to mają dobre klimaty, -30 to dla nich jak dla nas 0 :decayed:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 11:31_________________________________________________http://weather.yahoo.com/poland/lesser-poland/krakow-12862189/?unit=c

Ponoć najdokładniejsza stronka yahoo z pogodą :mysli:

Opublikowano

Nie próbowałem, nie zamierzam :polew:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 11:24_________________________________________________Ruskie to mają dobre klimaty, -30 to dla nich jak dla nas 0 :decayed:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 11:31_________________________________________________http://weather.yahoo.com/poland/lesser-poland/krakow-12862189/?unit=c

Ponoć najdokładniejsza stronka yahoo z pogodą :mysli:

http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2012013006&row=466&col=232&lang=pl&cname=Krak%F3w oraz http://www.meteo.pl/php/meteorogram_list_coamps.php?ntype=2n&fdate=2012013000&row=151&col=91&lang=pl&cname=Krak%F3w :gwizdanie:

Komunikaty meteo :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
:kox: :kox: :kox:
Opublikowano

mapy do navi dla klienta ?? :mysli::polew:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 13:30_________________________________________________ja mam taki specjalny przyrzad ktory zasysa plyn i sprawdz jaki faktyczna temeratura jest zamarzania - grosze kosztowal aspokojniejszy jestem...

Opublikowano

Jest szansa ze ktos gdzies kiedys juz to wrzucil wiec z gory mocnegotransita przepraszam ,ale wszyscy teraz ida w 3 turba. Tak chyba zeby bylo mniej do zepsucia http://www.worldcarfans.com/112012740372/porsche-911-turbo-to-get-new-tri-turbo-system

Opublikowano

czy jeśli zacytuje czyjąś wypowiedź z forum to też przyjdą po mnie ACTA :mysli:

Opublikowano

Jest szansa ze ktos gdzies kiedys juz to wrzucil wiec z gory mocnegotransita przepraszam ,ale wszyscy teraz ida w 3 turba. Tak chyba zeby bylo mniej do zepsucia http://www.worldcarfans.com/112012740372/porsche-911-turbo-to-get-new-tri-turbo-system

czytaj forum !!! jak nie czytasz to przynajmniej korzystaj z :szukaj:

BO BYŁO JUZ NA FORUM :polew::tongue4::polew:

Opublikowano

To są obliczenia pogody robione przez uniwersytet warszawski :gwizdanie:

U nich są obliczane prognozy przez jakies polskie strony:

"ICM, jako Centrum Komputerów Dużej Mocy, udostępnia polskiemu środowisku naukowemu zgromadzone zasoby: komputery dużej mocy, profesjonalne stacje graficzne oraz specjalizowane oprogramowanie. Jako centrum programu Biblioteki Wirtualnej Nauki ICM rozwija i udostępnia szeroką gamę publikacji, elektronicznych zasobów informacji i danych naukowych."

Czyli oni piszą oprogramowanie i udostępniają maszyny do obliczeń :)

Nie mniej jednak, amerykańce mają w uj dokładniejsze i ich prognozy są znacznie bardziej dokładne :)

Opublikowano

gdzie ?

między zegarami jest taki mały kwadracik :naughty:

Opublikowano

Nie mniej jednak, amerykańce mają w uj dokładniejsze i ich prognozy są znacznie bardziej dokładne :)

Czak Noris jest amerykaninem, czyli... Oni poprostu wiedzą jaka będzie pogoda, nie muszą tego obliczać :decayed:

Opublikowano

gdzie ?

między zegarami jest taki mały kwadracik :naughty:

to weź jakąś skarpete albo cóś i zatkaj bo się przeziębisz :naughty:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.