Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

Panowie pasuje zmodzić trochę silnik... może zacznę od coolera a później programik? :decayed: radimm? nex? :wink:

podpowie ktoś coś na temat coolera? program to chyba u Daniela będę robić...

w pracy mam dziś zapeidrol i nie pogrzebie nic na forum :kwasny:

Fanta ja robiłbym najpierw program, tym bardziej idzie zima to braku cooleru narazie nie odczujesz. Do wiosny dozbierasz kasy na jakies graty i mozna myslec o colerze. Robienie duzego ic na serynjym soffcie nic nie da, jedynie moze zwiekszyc laga turbiny :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie pasuje zmodzić trochę silnik... może zacznę od coolera a później programik? :decayed: radimm? nex? :wink:

Fanta ja robiłbym najpierw program, tym bardziej idzie zima to braku cooleru narazie nie odczujesz. Do wiosny dozbierasz kasy na jakies graty i mozna myslec o colerze. Robienie duzego ic na serynjym soffcie nic nie da, jedynie moze zwiekszyc laga turbiny :decayed:

ale jak zaczne od coolera i pozniej program a nie ze program i potem cooler to nie bede musial korekty juz robic.. czyz nie?:wink:

Opublikowano

ale jak zaczne od coolera i pozniej program a nie ze program i potem cooler to nie bede musial korekty juz robic.. czyz nie?:wink:

fajnie by bylo, jakbys zrobil korekte - ale nic nie musisz :)

Wg mnie, zrob sobie od razu IC i jedz na soft z IC

Opublikowano

fanto program na 160km pozniej ic i korekta pozniej turbo brd i 180 km pozniej wtryski brd albo najlepiej alki i 200km latasz jak szalony

Opublikowano

jeśli np. planujesz zrobić to w ten sposób że np. w pierwszym tygodniu robisz IC, a w drugim jedziesz stroić to OKI, ale jeśli chcesz teraz cooler, a za jakiś czas program to tak nie rób, bo będziesz wciskał gaz liczył do pięciu i auto będzie zaczynało jechać :grin: Tak jak Gabriel napisał jeśłi zrobisz program, a za jakiś czas dołożysz cooler, to dobrze będzie jak jeszcze Ci ktoś to dostroił. Najlepsza opcja robisz IC i jedziesz za chwilę na strojenie :wink:

Opublikowano
:facepalm::facepalm: biedny samochodzik :doh:

tutaj gosc mial do sprzedania z wadowic czarna sztuke ladna za 9000tys 95r

S2 ? CZemu nie brałeś ?

---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ----------

przecież w 130-stce masz większy dolot niż ja u siebie to aż tak Cię fimc kręci aby mieć ? ;-) Ja bym zrobił program i latał ;-)

Opublikowano

A ja sobie zapodam TriTurbo i będę mieć wyjebane :polew::decayed:

Opublikowano

TriTurbo wcale nie jest takie szybkie, jak opisuja :)

Opublikowano
:facepalm::facepalm: biedny samochodzik :doh:

tutaj gosc mial do sprzedania z wadowic czarna sztuke ladna za 9000tys 95r

S2 ? CZemu nie brałeś ?

[

wlasnie sie teraz zastanawiam ale mysle ze jeszcze bedzie na allegro

Opublikowano

jeśli np. planujesz zrobić to w ten sposób że np. w pierwszym tygodniu robisz IC, a w drugim jedziesz stroić to OKI, ale jeśli chcesz teraz cooler, a za jakiś czas program to tak nie rób, bo będziesz wciskał gaz liczył do pięciu i auto będzie zaczynało jechać :grin: Tak jak Gabriel napisał jeśłi zrobisz program, a za jakiś czas dołożysz cooler, to dobrze będzie jak jeszcze Ci ktoś to dostroił. Najlepsza opcja robisz IC i jedziesz za chwilę na strojenie :wink:

myślałem, żeby zrobić tak, że najpierw FIMC i później od razu program... zależy ile mi funduszy lewych wpadnie:wink:

kto jedzie do Kielc w sobote? jacyś chętni? :naughty:

Opublikowano
kto jedzie do Kielc w sobote? jacyś chętni? :naughty:

Ja się deklaruję a jak Pabloua4 z Olkusza??

Możemy pojechać z większą ekipą z grodu Krk co wy na to ekipa?

O pogodę się nie martwcie bo będzie na hali, temat jest podwieszony na małopolskich :wink:

Opublikowano

coupe są fajne, też się zastanawiam czy nie kupić takiej coupejki albo B4 cabrio na wypasie po lifcie :naughty:

Opublikowano

ja w sobote pracuje niestety :kwasny:

Opublikowano

myślałem, żeby zrobić tak, że najpierw FIMC i później od razu program... zależy ile mi funduszy lewych wpadnie:wink:

tak to jak najbardziej oki, wtedy dwie pieczenie na jednym ogniu, a płacisz raz :wink:

---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ----------

przecież w 130-stce masz większy dolot niż ja u siebie to aż tak Cię fimc kręci aby mieć ? ;-) Ja bym zrobił program i latał ;-)

dolot większy, ale tu bardziej się rozchodzi o wielkość rdzenia colera, który w B6 nie jest zbyt duży, podobnie zresztą jak w B5 :wink:

---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ----------

dolot większy, ale tu bardziej się rozchodzi o wielkość rdzenia colera, który w B6 nie jest zbyt duży, podobnie zresztą jak w B5 :wink:

Opublikowano
ja w sobote pracuje niestety :kwasny:

To się zamień lub weź wolne :naughty:

Ja też pracuję w soboty:wink:

Opublikowano

wlasnie jest miesiac kiedy nie moge bo mala ekipa a ja mam wazne miejsca :facepalm: reszta to pipki i sobie nie daja rady

Opublikowano
wlasnie jest miesiac kiedy nie moge bo mala ekipa a ja mam wazne miejsca :facepalm: reszta to pipki i sobie nie daja rady

Szkoda byku:kwasny:

Opublikowano

maybe next time!!!

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.