Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieki mam

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
:good:
Opublikowano

No chwile mnie nie było i takie straty w sprzęcie ! no masakra jakaś ..

Dziś zrobiłem " dzień lasu" i do Citroena sie udałem aby samodzielnie sprawdzić to co pisaliście wcześniej o Citroenie C5 a przy okazji udało się i DS5 oblookać. Zrobiłem C5 jakieś 70 km i muszę przyznać że komfort podróży i 2.0 HDI połaczone z HydroActive III + robi wrażenie podobne jak zawieszenie w Range Rover ! Oczywiście ja do diesli "niezwyczajny" to , gdy przy 210 km na godz widze spalanie 9,2 to od razu "banan" na twarzy .Dużym momentem to jedzie i cisza w srodku absolutna , automat ponoś japoński nie daje znaku ze działa, A fotel z masażem dowolnego miejsca na plecach - to coś dla mnie nowego.Ogólnie ten fotel , zawieszenie (podnoszone utwardzone itd) to naprawde najlepsze strony tego auta ! Gdy mi się audi znudzi to wróce do tego tematu. Najlepsza jest jednak utrata wartości - warto to kupowac ale roczne . Nowe 117 000 zł- roczne widze 50 -60 k. To niemal połowa !

Potem zaproszono mnie do DS5 - to dopiero " cosmos' mimo że zawias "tradycyjny" ale środek - inna epoka !

Dla zainteresowanych kilka fotek kokpitu - może komuś poprawi humor bo widzę że niektórzy mieli KIEPSKI dzień dzisiaj !

p.s. Boseron - daj namiary na lakiernie i orientacyjny koszt

IMG_20130504_00712.jpg

IMG_20130504_00713.jpg

IMG_20130504_00714.jpg

Opublikowano

no i po walce :D

---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ----------

idę się drzemnąć 2h, o 3 wyjazd na rybki. :hi:

Opublikowano

a gdzieś czytałem ten czy inny temat o C5 - ma tez kolega taki i właśnie odkryłem że istnieje "francuska" wersja motoryzacji :)

BTW .... ma ktos do opylenia/polecenia TT z Q do 25 000 zł ? ( jest klient ale tylko na pewny produkt) !

Opublikowano

Pogadaj z ns4a ze Slawkiem teraz jeździ w nowszej budzie TT ale też siedzi w klubie TTek i czasami przyjeżdżają do nas na spoty.

---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ----------

A co do spadku wartości cytryny to było w tym temacie porównanie z audi w bogatszej opcji i tez tak kolorowo nie jest, chyba dziadek pisał o tym.

Opublikowano

No gdy się kupuje nowy samochód .... to trzeba mieć "twarde kochones" bo inaczej utrata wartości boli ..oj boli. Ale z drugiej strony na coś te kase trzeba wydawać , no nie :)

zapytan kolegów z TT -thx za ideea

Opublikowano

Nowe auto można kupić tak jak ten kolega z forum na te kilka lat ok 6? Bo gwarancję ma cały czas i za nie duże pieniądze może przedłużyć.

Opublikowano

Wstawać panowie! Mayweather vs. Guerrero na orange sport!

Opublikowano

Nie śpimy zwiedzamy!

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:hi: i już po wolnym :kwasny:

poszukuję starego odbiornika TV na działkę nie zalega komuś :whistling:

Opublikowano

Volkswagen-CrossBlue-Coup---17-302525.jpg

---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ----------

W końcu się doczekaliśmy VR6T :kox:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

poszukuję starego odbiornika TV na działkę nie zalega komuś :whistling:

Trza było wcześniej pisać...

Panasa 21" :naughty: wczoraj wywaliłem na śmietnik takiego że głowa mała (i 2 inne tv). :whistling:

Może jeszcze od wczoraj nikt ich nie wziął?:wink: Dać Ci namiar?

Opublikowano

powiem kierowcy bo na auchanie w bonarce przyjmuja stare tv w rozliczeniu i ostatnia sobie przygarnal 24 phillipsa na budowe. dam znac jak cos mu sie trafi...

Opublikowano

bardzo dziękuję :wink: i czekam na wieści

Opublikowano

widzę że nowy dział powstaje .. ROWEROWY :)

muszę Wam chyba moje trasy z Endomondo udostepnic...ale na początek to Puszcza Niepołomicka zaprasza "krakusów" zanim komary dorosną do wielkości 10-cio groszówki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.