Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzę go dzisiaj jak chodzi na tym LPG :decayed:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A4 po 7 latach doczekała się sekwencji właśnie ją torturują na Makuszyńskiego :kox:

i w piz*u po aucie będzie piecyk

A4 po 7 latach doczekała się sekwencji właśnie ją torturują na Makuszyńskiego :kox:

Panowie jak by ktoś szukał myjki to polecam tą u nas w Galerii Kazimierz, nie wiedziałem że mój kumpel z osiedla tam pracuje i ostatnio zawiozłem mu 2 furmanki i zrobione full na cacy, oczywiście na lewo :naughty::decayed:

skarb pracownik

---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:52 ----------

Panowie jak by ktoś szukał myjki to polecam tą u nas w Galerii Kazimierz, nie wiedziałem że mój kumpel z osiedla tam pracuje i ostatnio zawiozłem mu 2 furmanki i zrobione full na cacy, oczywiście na lewo :naughty::decayed:

skarb pracownik

Powiedz jeszcze jak ma na imie. Właściciel myjni to mój kumpel

---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ----------

skarb pracownik

spróbuj łyżki cukru albo się napij z przeciwnej strony szklanki albo niech cię może ktoś przestraszy

:) gupi

Opublikowano

:grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ----------

mam znajomego który otwiera myjnię, z chęcią przyjmie takich pracowników

ja też mam :wink: może warto zapytać czy nie zmieni firmy Pablo daj namiar :wink:

Opublikowano
  • Autor

Właścicielowi to mogę kupić 4 paka tak mi powiedział :naughty:

Mają między sobą wszystko ugadane :wink:

"miszcz" :facepalm:

Opublikowano

Nie wiem cholera co tak się co niektórzy burzą, zaproponowałem tutaj co by ktoś taniej chciał mieć auto umyte to jakieś pieprzenie o czymś innym :facepalm:

Tak mi powiedział że jeśli teraz bym chciał umyć całe auto z wierzchu to kupię 4 paka i kumpel umyje!

Tak samo u mnie w firmie ktoś by chciał wgrać nowy soft to nie powiem 40zł tylko 4 paka kupić kumplowi i zrobione, krótka piłka, widzę że nie wszyscy odbierają niektóre posty jak trzeba:facepalm:

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

Bez komentarza cuber.

Opublikowano
  • Autor

szczerze wątpię aby właściciel myjni godził się na mycie auta na "lewo " za 4 pak ( 8 zł ) , pytanie teraz kto go dostanie ? Szef czy pracownik :decayed:

Opublikowano

Mówił o szefie, nie wiem czy główny szef myjni czy kierownik który tam zarządza a to może być różnica :grin:

4 paka za 8zł bym na pewno nie kupił :decayed::decayed::decayed:

A kumplowi za robotę na pewno też bym coś odpalił czyli takie mycie pewnie by z 2 dyszki wyszło, nie chodzi o kasę tylko czas, kiedyś jak mieliśmy spoty w niedziele to mogłem 2-3h się bawić z autem a w tygodniu to się człowiek spieszy na spota :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dobranoc :hi:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:20 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ----------

Samochodowa dziupla ze specjalnymi skrytkami

moze mają mojego RNSa??

sprawdź bo może mają i Twój i lennoxa

---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ----------

Właścicielowi to mogę kupić 4 paka tak mi powiedział :naughty:

+1 :decayed:

Opublikowano

Godzinę temu widziałem na Łowińskiego obok stadniny patrol co robili ....... trzepali suszarką siedząc w aucie przez otwartą tylnią klapę :facepalm:

Kia kombi jadąc na nich nic nie widać że to pały bo klapa zasłaniała koguty co się dzieje z tym krajem :facepalm:

Opublikowano
Godzinę temu widziałem na Łowińskiego obok stadniny patrol co robili ....... trzepali suszarką siedząc w aucie przez otwartą tylnią klapę :facepalm:

Kia kombi jadąc na nich nic nie widać że to pały bo klapa zasłaniała koguty co się dzieje z tym krajem :facepalm:

Życie ku.... życie :kwasny:

Opublikowano

Ty lepiej powiedz ile cię to kosztowało :decayed:

Opublikowano

" ustawiasz wciskasz guzik no.....i cały czas masz 130 " :polew:

---------- Post dopisany at 09:55 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ----------

ktos słyszał co to jest ?

Taryfy na abonament* - Red Bull MOBILE Polska

---------- Post dopisany at 10:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:55 ----------

:shock3:Strzały na Wawelu - TVN24 a ja wyszedłęm z pracy godzine wcześniej :wink:

Opublikowano

no to strasza ze bedzie szkoda calkowita :/ - podobno kompletny xenon do mnie kosztuje ok. 5000zł :shock3:

Opublikowano
no to strasza ze bedzie szkoda calkowita :/ - podobno kompletny xenon do mnie kosztuje ok. 5000zł :shock3:

może tak miało być..... może czas na zmiany..... hm..... chcesz kupić moje niebite :decayed: oferta nadal aktualna :wink:

Opublikowano

może tak miało być..... może czas na zmiany..... hm..... chcesz kupić moje niebite :decayed: oferta nadal aktualna :wink:

nie bo Twoje bylo juz rusane :)

---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ----------

jak cos to kupuje volvo v40

Opublikowano

ktos słyszał co to jest ?

Taryfy na abonament* - Red Bull MOBILE Polska

Wczoraj wrzucałem ofertę NJU i to jest odpowiedź orange na tego Red Bulla od Play'a, NJU ma trochę droższą ale lepszą ofertę bo 1GB internetu.

A tak w ogóle to :hi:

Opublikowano

ja mam abo z redbulla (czyli PLAY) i nie narzekam :wink:

tylko ja mam inna oferte bo ponad rok temu kupowalem.

no limit do play

cos kolo 200min do wszystkich + 80zl do wykorzystania na co chce (rozmowy, sms, mms)

no limit internet

222sms do wszystkich

53,50zł za abo z rabatem bo normalnie kosztowal 66zl (przez pierwsze 4msc mialem za okolo 25zl) i dostalem telefon (rbm one, wtedy byl wart okolo 450zl) za free :smiley:

Opublikowano

TELEWIZORÓW BRAK :whistling:

Opublikowano
:hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.