Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
do sprzedania jak by ktoś szukał, albo znajomy znajomego itp... :decayed: Naprawde za***ista sztuka.

escaro, audi a4 oryginał_serwis_perfekt_klima - otomoto.pl

gdzie takie tablice drukują :wink:

a zdziwisz sie bo to są ori z niemiec, tylko bez naklejek i znaku din, ale robione normalnie w budce w szwabowni

jak wygląda zamawianie tablic u gebelsów to wiem bo robiłem to nie raz tyle że nigdy nie zakładałem takich bez naklejek TUV-u i kreiszethel-u bo za takie coś jest kara jak ....uj i takie coś wyłapują z kilometra bo widać to od razu że blachy są nie ważne

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
do sprzedania jak by ktoś szukał, albo znajomy znajomego itp... :decayed: Naprawde za***ista sztuka.

a zdziwisz sie bo to są ori z niemiec, tylko bez naklejek i znaku din, ale robione normalnie w budce w szwabowni

jak wygląda zamawianie tablic u gebelsów to wiem bo robiłem to nie raz tyle że nigdy nie zakładałem takich bez naklejek TUV-u i kreiszethel-u bo za takie coś jest kara jak ....uj i takie coś wyłapują z kilometra bo widać to od razu że blachy są nie ważne

słuchaj wraca sie na zółtych albo na czerwonych(chociaz to juz zadkosc), a te robi sie po to zeby nie jezdzic na nie waznych zółtych jak juz sie skończą, po prostu w polsce jest mniejszy przypał na takich blachach jak zrobisz sobie miesieczne ubezpieczenie, po prostu nie mają one zadnej daty wazności. a robi sie je w budce przy urzedzie miasta w niemczech, ale tylko jak masz jakies znajomosci, bo normalnie nie zrobią bez papierka z urzedu. Kerczi owszem moze i robią przy celnym ale zapewne plastikowe, a takie to mozna sobie w tyłek wsadzic.

Opublikowano

oj nie, w przy dwoch urzedach i to jeden z nich pod berlinem laska robila metalowe :)

Opublikowano

hmm... przypał jest taki sam czy na nieważnych żółtych czy czerwonych bo te też są nie ważne i żadne ubezpieczenie nie odnawia Ci ważności Brif-u który masz ucięty jeśli miałeś żółte blachy lub jeśli miałeś czerwone to masz nowy brif i numery. Policja nie respektuje takich tablic ponieważ to jest tylko kawałek aluminium nie mający już nic wspólnego z dopuszczeniem do ruchu bez ważnego dowodu rej. bo niemcór wyrejestrował auto jak ci je sprzedawał więc nie masz prawa poruszać się na tych blachach :wink:

A do zrobienia tych tablic nie trzeba mieć znajomości chyba że jakaś Helga złośliwie ci tego odmówi. U nich możesz pójść i sobie bez problemu zamówić blachy jakie chcesz bo np. potrzebujesz do bagażnika rowerowego itp. u nas jest to nie do pomyślenia tam traktują to jako kawałek metalu który nie ma żadnego znaczenie jeśli nie ma na nim tych dwóch naklejek.

Opublikowano
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

miłego dnia ewrybady :hi::decayed:

Opublikowano
Opublikowano

:siema::hi:

Wysłane z mojego GT-I9300

Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano

a zdziwisz sie bo to są ori z niemiec, tylko bez naklejek i znaku din, ale robione normalnie w budce w szwabowni.

dokładnie i to zaraz pod urzedem celnym :)

---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ----------

Panowie miał ktoś do czynienia z silnikiem 3.0 TFSI ? Jakies opinie??

nie interesują mnie info ktos gdzies kiedys...tylko konkrety...

jakies wady? Usterki standardowe dla tego silnika?

Anybody?

Pogadaj z Bartkiem ma taki motor to Ci powie.

Opublikowano

a zdziwisz sie bo to są ori z niemiec, tylko bez naklejek i znaku din, ale robione normalnie w budce w szwabowni.

---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ----------

Anybody?

Wiem, że ma ale czy o ten sam motor jest w A6 C6 co w S5? Chyba nie bardzo?? :eusathink:

Opublikowano

Anybody?

Wiem, że ma ale czy o ten sam motor jest w A6 C6 co w S5? Chyba nie bardzo?? :eusathink:

te silniki w A6 i S4/S5 roznia sie kolem kompresora

Opublikowano

To jest ten sam silnik tylko o mniejszej pojemności:grin::grin:

Opublikowano

Hej kto ma VAGa i udzieli pomocy dziś bądź jutro??

w poniedziałek wyjeżdżam dlatego czas niestety tylko w weekend.

Opublikowano
  • Autor

siemka all :hi:

Opublikowano

Siema :hi:

Panowie szukam ładnych ori klasycznych felg do B2 Coupe. W planie jest założenie żółtych tablic i renowacja autka na 100%.

P.S. Jak tam Wasze rowery? Ja właśnie zrobiłem 33 km na MTB :naughty:

Opublikowano

A propos rowerow macie w przyszly weekend jest maraton w Krk.

Opublikowano

bylem dzisiaj z dziewczyna na rowerach w puszczy niepolomickiej, polecam tamte trasy :wink:

Opublikowano

A propos rowerow macie w przyszly weekend jest maraton w Krk.

startujesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.