Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu widziałem na Łowińskiego obok stadniny patrol co robili ....... trzepali suszarką siedząc w aucie przez otwartą tylnią klapę :facepalm:

Kia kombi jadąc na nich nic nie widać że to pały bo klapa zasłaniała koguty co się dzieje z tym krajem :facepalm:

Ty lepiej powiedz ile cię to kosztowało :decayed:

na szczęście nie wpadłem na dzidę bo jechałem w przeciwnym kierunku ale zaintrygowało mnie co robi w tym ciemnym miejscu radiowóz z otwartą tylną klapą no i patrzę a tu siedzi se taki jeden z drugim lukasy i sobie strzelają z biodra przez otwartą klapę waląc bąki w fotel akurat coś jechało z przeciwka i widziałem jak celował ale się chyba udało chłopu bo nie wyskoczyli do niego przez szyberdach.

ktos słyszał co to jest ?

Taryfy na abonament* - Red Bull MOBILE Polska

Wczoraj wrzucałem ofertę NJU i to jest odpowiedź orange na tego Red Bulla od Play'a, NJU ma trochę droższą ale lepszą ofertę bo 1GB internetu.

A tak w ogóle to :hi:

raczej na odwrót to ten cały NJU był pierwszy a redbull play-a po dwóch godzinach zaripostował swoją ofertą tyle że właśnie ponoć jaj nie urywa w stosunku do tego NJU i się odszczekują z play-a że jeszcze w maju wypie..lą taką kontr ofertę jak łajkę w kosmos

no to strasza ze bedzie szkoda calkowita :/ - podobno kompletny xenon do mnie kosztuje ok. 5000zł :shock3:

no z tymi całkowitymi to różnie bywa bo policzą ci wartość auta minus wartość "złoma" i tyle ci oddadzą. Kuzyn żony tak z 8 lat temu podobnie jak ty przyłoił na ajlowju w drzewko taką S4 jak gruchy. Auto było chyba jeszcze mniej wizualnie uszkodzone i też chcieli mu dać szkodę całkowita ale jak go podliczyli to zgrzytnął zębami i wezwał jeszcze raz likwidatora do warsztatu że "się niby chyba trochę auto samo naprawiło" i już takie bardzo zepsute nie jest. Lepiej wyszedł na naprawie (brał kasę) niż na zeszkodowaniu całkowitym. Oni te wartości rynkowe aut mają z pupy.

TELEWIZORÓW BRAK :whistling:

ale taki TV to ci raczej pochodzi tylko do 20-go bo wątpię żeby ktoś wywalał z MPEG-4 no chyba że masz dekoder

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie ja by ktoś chciał jakiś pokrowiec na ramię to pisać bo przyjechała do hurtowni nowa dostawa.

Hurtownia Akcesoriów GSM do telefonów komórkowych - Partner Telekom

Ceny ok 17-20zł :decayed: (normalnie 35zł)

Opublikowano

a może być czteropak :naughty:

Opublikowano

Ja nie piję :grin: only czysta :decayed:

Lepiej dudki bo muszę to rozliczyć :decayed:

Opublikowano

jakby któryś chciał zapunktować swojej pańci co by jej nowa torebka albo lakier paznokci pasował do wyściółki to proszę :wink:

---------- Post dopisany at 17:00 ---------- Poprzedni post napisany at 16:59 ----------

Ja nie piję :grin: only czysta :decayed:

Lepiej dudki bo muszę to rozliczyć :decayed:

to jak nie pijesz to dasz koledze w myjni za uycie i się nie zmarnuje :decayed:

Opublikowano

Tomasz mam już dekoder :wink: mój TV już przestał już robić :wink:

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ----------

nic ciekawego :kwasny:

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ----------

Pablo zmień foty w podpisie :naughty:

Opublikowano

Jakby ktos byl zainteresowany Xperią Z - uzywką w łądnym stanie to SPRZEDAM

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

Sprzedam 18szt nowych Samsungow Galaxy S4

CENA 2350ZL

Wysyłane z mojego Sony Xperia Z

Opublikowano

:hi: Powitać

Jakby ktos byl zainteresowany Xperią Z - uzywką w łądnym stanie to SPRZEDAM

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

Sprzedam 18szt nowych Samsungow Galaxy S4

CENA 2350ZL

Czyżby przesiadka na S4? :naughty:

W końcu dzisiaj pojeździliśmy z moją na rowerkach:-) prawie 40 km zrobione, a jutro pewnie z łóżka nie zejde :D

Wysłane z mojego GT-I9300

Opublikowano

KERCZI dużo chcesz po tyle to ja mam na allegro i jeszcze mogę dać rabat NOWY SAMSUNG GALAXY S4 I9505 WHITE LTE GW 24 (3228968762) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A kupuje po 2000zł, zresztą wszystkie sztuki są wadliwe i samsung zaliczył niezłą wtopę:whistling:

---------- Post dopisany at 08:26 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ----------

:arrow2: http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/android-188723/index83.html#post3538176

Przesiadł bym się już dawno gdyby nie ten cały cyrk.

Opublikowano

:hi:

miłego dnia wszystkim życzę :decayed:

Opublikowano

Siemanko w ten pięny wolny dzień :decayed::hi:

Opublikowano
248090_465232110223404_1772394888_n.png
Opublikowano

Dlaczego Pablo twierdzisz ze dużo skoro tyle samo co Ty?

---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ----------

P. S. A to płacisz mało za telefony to wiem od dawna...

Opublikowano

Bo wg. mnie powinieneś wystawić cenę niższą niż na allegro przynajmniej na 2300zł (prywatne oferty nówki chodzą po 2200zł) jeśli chodzi dla chłopaków z naszej ekipy Krakowskich.

Ceny podałem Ci w skupie jak ktoś przynosi i pilnie potrzebuje gotówki nawet mniej widzę jest bo 1800zł z orange a 1900zł z pozostałych sieci.. Już kilkanaście osób sprzedało na M1 w tych pieniądzach ale to chyba na gwałt potrzebowali gotówkę :grin:

Skup telefonów komórkowych. Nasza oferta - cennik.

Przy tylu sztukach wiadomo że więcej byś dostał kapuchy.

Opublikowano

Wiec odpowiem krótko. Po 1 nie mam na czole wytatulowane, fundacja charytatywna. Po 2. Zawsze można po negocjować. Po 3 kumpel chyba jest "frajerem " bo znowu mi daje 2150zl za hurt i za wszystkie bez kiwniecia palcem... Podczas gdy Wy płacicie 1800 i wystawiacie go za 2350 facepalm

Opublikowano
  • Autor

Siemka wszystkim :hi:

Opublikowano
Wiec odpowiem krótko. Po 1 nie mam na czole wytatulowane, fundacja charytatywna. Po 2. Zawsze można po negocjować. Po 3 kumpel chyba jest "frajerem " bo znowu mi daje 2150zl za hurt i za wszystkie bez kiwniecia palcem... Podczas gdy Wy płacicie 1800 i wystawiacie go za 2350 facepalm

KERCZI nie umiesz czytać ze zrozumieniem:facepalm:

Ceny ze strony to są jak ktoś po jednej sztuce przynosi z pl dystrybucji a przy tylu sztukach pewnie podobną cenę byś miał u nas.

A sztuki które wystawiamy po 2350 są w ogóle w innej cenie kupione w Węgier czyt. drożej a nie 1800zł!

KERCZI jeżeli ten koleś płaci Ci 2150zł to powiedz mu że dzisiaj mu przywożę 100 sztuk S4 po 2100zł i zobaczymy czy kupi:whistling:

Transit dzięki za odwiedziny :decayed:

Opublikowano

Rozmawiałem z nim i powiedział że kupi od Ciebie po 2350 tylko musisz mu przynieść czteropak

Opublikowano

Panowie potrzebuję zakupić:

Wtyczka do czujnika 7M0 973 702

Pierścień uszczelniający 7M0 919 382

Kabelek do wtyczki czujnika 7M0 979 021 E

Kabelek z pinem do wpięcia w kostkę licznika 000 979 009 E

Wąski :whistling: prosze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.