fantowski Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Tak, miałem poprawić bo jeszcze ktoś by myślał że coś miałeś z autem:grin: znowu chciałeś ludzi wprowadzić w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 fantowski jedziesz na ryby ? My się dziś o 15 wybieramy na przylasek do jutra wieczór. Może wpadniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 fantowski jedziesz na ryby ?My się dziś o 15 wybieramy na przylasek do jutra wieczór. Może wpadniesz jadę dzisiaj na wesele, ale dzięki za zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 znowu chciałeś ludzi wprowadzić w błąd Z kuskiem i jego B8 to było nieporozumienie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 znowu chciałeś ludzi wprowadzić w błąd Z kuskiem i jego B8 to było nieporozumienie.. I jaki finał?? Serio nie wiedział o tym co kupił?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 znowu chciałeś ludzi wprowadzić w błąd Z kuskiem i jego B8 to było nieporozumienie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 znowu chciałeś ludzi wprowadzić w błąd Z kuskiem i jego B8 to było nieporozumienie.. I jaki finał?? Serio nie wiedział o tym co kupił?? jest szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 siema wszystkim wsiadam dzisiaj do mojej landrynki a tu coś pyrka pod maska okazało sie ze szlak trafił napinacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek29 A4 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 fantowski jedziesz na ryby ?My się dziś o 15 wybieramy na przylasek do jutra wieczór. Może wpadniesz Moja wczorajsza zdobycz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 fantowski jedziesz na ryby ?My się dziś o 15 wybieramy na przylasek do jutra wieczór. Może wpadniesz Moja wczorajsza zdobycz: http://s19.postimg.org/ifr71sh67/szoty_018.jpg Przylasek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek29 A4 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 fantowski jedziesz na ryby ?My się dziś o 15 wybieramy na przylasek do jutra wieczór. Może wpadniesz Moja wczorajsza zdobycz: http://s19.postimg.org/ifr71sh67/szoty_018.jpg Przylasek?? Coś ty Jeziorzany u siebie na przylasek mi się nie chce jezdzić a po za tym nie mam maty karpiowej i podbierak po ostatniej bibie na nocy zostawiłem nad wodą nówkę sztukę ale klenia na 40cm zdążyłem nim wyjąć. w zeszłą sobotę kumpel trafił 8 kg pełno-łuskiego poluje na tą 18kg co 2 lata temu na wisle został wyciągnięty i puszczony do Jeziorzan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Powiem wam tak, ostatnio przyjechał do mnie tą A4 bo jeszcze wydech ma do zrobienia w A5, szczegółowo oglądałem to auto i za uja wafla bym nie powiedział że była prana, ja na jego miejscu bym sprawdził dla własnej świadomości czy tamte zdjęcie to są na stówę jego auta bo vin swoją drogą, w aso nie ma żadnego wpisu o jakiejś przygodzie. Ten kto ją zrobił to musiał być konkret gość W końcu to roczne auto. ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:15 ---------- http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/908529,marketing-po-goralsku-czyli-kurczak-z-kfs,id,t.html?cookie=1 Przeczytajcie jakie jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 fantowski jedziesz na ryby ?My się dziś o 15 wybieramy na przylasek do jutra wieczór. Może wpadniesz jadę dzisiaj na wesele, ale dzięki za zaproszenie toście sobie z wąskim umyli pogoda na ślub jak uj fantowski jedziesz na ryby ?My się dziś o 15 wybieramy na przylasek do jutra wieczór. Może wpadniesz Moja wczorajsza zdobycz: http://s19.postimg.org/ifr71sh67/szoty_018.jpg Przylasek?? Carrfoure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 fantowski jedziesz na ryby ?My się dziś o 15 wybieramy na przylasek do jutra wieczór. Może wpadniesz jadę dzisiaj na wesele, ale dzięki za zaproszenie toście sobie z wąskim umyli pogoda na ślub jak uj fantowski jedziesz na ryby ?My się dziś o 15 wybieramy na przylasek do jutra wieczór. Może wpadniesz Moja wczorajsza zdobycz: http://s19.postimg.org/ifr71sh67/szoty_018.jpg Przylasek?? Carrfoure +1:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie tylko Oni wymyli i wypucowali furmanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie tylko Oni wymyli i wypucowali furmanki o tobie nie piszę bo to było pewne że na bank walnąłeś podwójnego axla ze szmatą na dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 ramzes dzięki za namiary na mikrofibrę ---------- Post dopisany at 15:44 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 ramzes dzięki za namiary na mikrofibrę ---------- Post dopisany at 15:44 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ---------- http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/182898_500276673378424_571155890_n.jpg Pablo przyjedzie do Polski i będzie jak nowy :grin:a tak btw to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Powódź na osiedlu zwłaszcza przy budowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi