Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzieńdy:bry:
:siema: Jak frekwencja wczoraj?

Pablo dzięki za SMS ale niestety byłem z moją na rowerach i nie wykrecilem się w czasie :whistling:

wg mnie tak właśnie będą wyglądać niedzielne spoty. jeśli o mnie chodzi to w 90% w niedzielę to mnie nie będzie na pewno przez najbliższe tygodnie..

:whistling: ciśnie się na klawiaturę "a nie mówiłem..." :whistling:

może zrobimy nast. spota np: we wtorek jak chłopaki grają we czwartki i zobaczymy ile wtedy ludzi przyjedzie?

no ja też mówiłem.. i jestem jak najbardziej za żeby spota zrobić we wtorek.. :wink:

no też jestem "za"; PABLO pisał, Ramzes dzwonił, ale nie dałem rady - raz: że niezbyt samopoczucie dopisało, dwa: że już były jakieś procenciki, trzy: pasuje kiedyś z żoną chwilę czasu spędzić, bo w tygodniu nie ma zbytnio...

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pablo dzięki za SMS ale niestety byłem z moją na rowerach i nie wykrecilem się w czasie :whistling:

wg mnie tak właśnie będą wyglądać niedzielne spoty. jeśli o mnie chodzi to w 90% w niedzielę to mnie nie będzie na pewno przez najbliższe tygodnie..

może zrobimy nast. spota np: we wtorek jak chłopaki grają we czwartki i zobaczymy ile wtedy ludzi przyjedzie?

no ja też mówiłem.. i jestem jak najbardziej za żeby spota zrobić we wtorek.. :wink:

ja pierdo...e nie wytrzymam :facepalm:

afum3ecjb2013_06_03_120504.jpg

To się spotykajcie we wtorki we trzech

Lennox i Fantowski lubię was i szkoda że was nie będzie w niedzielę ale cóż to jest życie. Temat wczorajszej frekwencji nie podlega dyskusji bo było to spotkanie raczej nie planowane dużo wcześniej. Pytam się jeszcze raz czy dla waszej dwójki + tych 11 innych osób całe 38 ma wybierać dzień który im nie pasuje. Tak jak pisał NEX wcześniej (w poprzednich latach) spotkania były zawsze w niedzielę i dach był praktycznie w 1/3 pełen aut potem się wiara wykruszyła pojawiły się nowe osoby m.in wy i wyszło że może lepsze będą czwartki (bo tak wyszło w ankiecie) i tak się stało. Cóż mnie to nie pasowało i może kilku innym osobom ale taki był wybór większości i koniec. Nie liczyłem że ktoś będzie za mną płakał że mi nie pasuje bo takie jest życie tak też będzie i teraz nie dacie rady wpaść w niedzielę sorry co na to poradzić może na wasze miejsce pojawią się nowe osóby które nie mogły przyjeżdżać w czwartki. Nie możecie przyjmować że to forum i nasze spotkania to twór o skostniałych zasadach. Jeśli w ankiecie wypowiada się tak znacząca ilość osób za innym dniem to proszę was abyście to uszanowali a nie gderali na temat frekwencji po jednym spontanicznym spotkaniu że " a nie mówiłem". Jeśli się okaże że te 38 osób które są obecnie za niedzielą w więkoszści sobie robiło jaja z ankiety i ich na spotach nie będzie wówczas trzeba będzie poddać temat ponownej dyskusji ale wtedy myślę że taka ankieta powinna być imienna żeby było wiadomo kto za czym głosuje a ile razy go faktycznie było widać na spotkaniach a nie że głosuje bo ma takie prawo a nie był ani razu.

Opublikowano

ja pierdo...e nie wytrzymam :facepalm:

View image: 2013 06 03 120504http://s23.postimg.org/90t1eobgb/2013_06_03_120504.jpg

Lennox i Fantowski lubię was i szkoda że was nie będzie w niedzielę ale cóż to jest życie. Temat wczorajszej frekwencji nie podlega dyskusji bo było to spotkanie raczej nie planowane dużo wcześniej. Pytam się jeszcze raz czy dla waszej dwójki + tych 11 innych osób całe 38 ma wybierać dzień który im nie pasuje. Tak jak pisał NEX wcześniej (w poprzednich latach) spotkania były zawsze w niedzielę i dach był praktycznie w 1/3 pełen aut potem się wiara wykruszyła pojawiły się nowe osoby m.in wy i wyszło że może lepsze będą czwartki (bo tak wyszło w ankiecie) i tak się stało. Cóż mnie to nie pasowało i może kilku innym osobom ale taki był wybór większości i koniec. Nie liczyłem że ktoś będzie za mną płakał że mi nie pasuje bo takie jest życie tak też będzie i teraz nie dacie rady wpaść w niedzielę sorry co na to poradzić może na wasze miejsce pojawią się nowe osóby które nie mogły przyjeżdżać w czwartki. Nie możecie przyjmować że to forum i nasze spotkania to twór o skostniałych zasadach. Jeśli w ankiecie wypowiada się tak znacząca ilość osób za innym dniem to proszę was abyście to uszanowali a nie gderali na temat frekwencji po jednym spontanicznym spotkaniu że " a nie mówiłem". Jeśli się okaże że te 38 osób które są obecnie za niedzielą w więkoszści sobie robiło jaja z ankiety i ich na spotach nie będzie wówczas trzeba będzie poddać temat ponownej dyskusji ale wtedy myślę że taka ankieta powinna być imienna żeby było wiadomo kto za czym głosuje a ile razy go faktycznie było widać na spotkaniach a nie że głosuje bo ma takie prawo a nie był ani razu.

wszystkich niestety nie da się zadowolić... ja już nie wypowiadam się w temacie.. :closed:

ramzes mam dla Ciebie dekor...

Opublikowano
wszystkich niestety nie da się zadowolić... ja już nie wypowiadam się w temacie.. :closed:

zawsze tak jest że gdzie kucharek sześć tam dwanaście cycków więc nie siejmy fermentu i nie podnośmy sobie wzajemnie ciśnienia bo to bez sensu pozostawmy to ankiecie. Co wyjdzie to wyjdzie i trzeba będzie uszanować wolę większości i się z nią pogodzić amen.

Opublikowano

ja pierdo...e nie wytrzymam

http://postimg.org/image/afum3ecjb/http://s23.postimg.org/90t1eobgb/2013_06_03_120504.jpg

Tomek, ale po co się unosisz?

Jest 58 osób które głosowały w ankiecie... Jeżdżę na spoty praktycznie co czwartek od 2011 roku. Nie ma takiej fizycznej możliwości żeby w tym czasie przetoczyło się aż tyle ludzi. Na spoty w najlepszych momentach przyjeżdża około 20 osób i naprawdę brakuje wśród nich nielicznych którzy na spotach bywają. Więc skąd nagle prawie 60 osób? Nie sądzisz że każdy kto tu (na krakowskie) wchodzi może sobie kliknąć w ankiecie?:whistling:

Taka forma "głosowania" sprowadzi się do tego że wygra większość i w dalszym ciągu ta większość się na spotach nie będzie pojawiać, a dodatkowo ludzie którzy na nich bywali przestaną jeździć.:whistling:

Jeśli chodzi o "gderanie" to i tak napiszę od czasu do czasu coś o frekwencji na spocie bo od tego m.in. jest to forum. :wink:

Ja też już kończę dyskusję, bo widzę że to nie ma sensu. :hi:

Opublikowano

posiada ktoś folię magnetyczną? potrzebuje kawałek pod antenę z cb..

Opublikowano

Maciek nie unoszę się ale mnie trochę irytuje to że kilkadziesiąt osób głosuje w inny sposób niż kilkanaście i zaraz się pojawiają głosy że to na pewno jakaś psychoza i generalnie nie ma ta ankieta nic wspólnego z rzeczywistością. Zgodzę się z tobą że ta ilość głosów jest zadziwiająca ale może właśnie o to chodzi że ludzie którzy do tej pory się nie pojawili z racji tego że czwartek im nie bangla pojawią się w niedzielę i są to nowi ludzie. Może trzeba dać im szansę a nie z góry negować autentyczność ich chęci spotkania się.

W/g. mnie to głosowane powinno być imienne zaraz byłoby widać czarno na białym kto za czym głosował i czy dotrzymał słowa Potem taki delikwent który głosował za wybranym dniem a notorycznie się nie pojawiał powinien być dyskryminowany z następnych tego typu głosowań ale to byłby już temat który chyba przerósłby formą wyboru rangę naszych spotkań.

Opublikowano

W najlepszych momentach przyjeżdża ponad 30 osób a nie 20, nie zaniżać mi frekwencji proszę :decayed:

Opublikowano

Pablo, ale nie od nas z forum, 1/3 to byly TTki, beemki, s3 itd

Opublikowano

Z nimi było 37 jeśli dobrze wyliczyłem wtedy, mniejsza już o to.

Opublikowano

Uważam że nic nie przeszkadza aby np pisząc nieco wcześniej na forum umówić się na dodatkowy spot w inny dzień iż ustalony ankietą (kto da radę i będzie chciał to napisze i przyjedzie), tak jak się to stało np wczoraj w sumie, czy kiedyś na pasie jak jeszcze śnieg był :naughty:

Opublikowano

Tak z innej beczki, kto czuje się na siłach i chciałby zagrać dzisiaj w piłkę na orliku pod gołym niebem na os. Kalinowe o 21:30-23:30? Składka po 10zł. Jak coś to pw ;)

Opublikowano

ruks daj namiary na chłopa co Ci robił te kable :kox:

Opublikowano

Dante pograłbym w piłkę (chociaż raczej słaby ze mnie zawodnik) ale będzie błotko :kwasny:

Pablo, kable wygrałem na jakimś KJS więc nie wiem co to za producent ale widać z daleka że dają radę :naughty:

Opublikowano
Pablo, kable wygrałem na jakimś KJS więc nie wiem co to za producent ale widać z daleka że dają radę :naughty:

No jak tylko wyciągnął te kable z bagażnika to już wiedziałem że dziad odpali :decayed:

Opublikowano

Kup sobie kondon na podstawę anteny taką jak ja mam ;-) Tylko dobierz do swojej anteny.

Guma pod antenę CB WILSON Little 110mm Rzeszów (3251734366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Moze ktos cos powiedziec o 4.2 tdi?

Opublikowano

ja mam takie coś i osobiście polecam Podkładka magnetyczna''SUNKER'' 15cm.Okazja!!! (3207629046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
Moze ktos cos powiedziec o 4.2 tdi?

to jest diesel pojemność 4200

---------- Post dopisany at 17:54 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ----------

No jak tylko wyciągnął te kable z bagażnika to już wiedziałem że dziad odpali :decayed:

Pablo a ja stawiam że on ci się zapowietrza na układzie paliwowym

Co za pogoda już trzecia burza się skręca a o 15 przebiegłem z auta może 20m i wyglądałem jakby mnie ktoś z wiadra potraktował ehhh...

też bym zagrał tylko nie wiem czy się na 21:30 wyrobię no i czy aby rozwiną dach nad tym orlikiem dzwonił ktoś do Muchy ?

Opublikowano

Bardzo dobry silnik w a8 i w q7 lepszy nawet od 3.0 tdi

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.