gucio07 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 z wieczora .Dante jak ci sie nie spieszy z tymi gumkami do kluczyka to poczekaj ,bo będe za niebawem miał w pracy takie akcesoria i dodatki do kluczyków ,bo za niebawem ruszam z kodowaniem i dorabianiem samochodówki i wszystko co z tym związane .Chyba że ci się spieszy to zamawiaj jak coś . A kluczyki będziesz miał ORI, czy zamienniki?? ---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- Ktoś kiedyś chciał drukarke kupić... Fantomas, nie Ty przypadkiem?? Bo pojawiła się ciekawa na iBOODzie: Codzienna Oferta ? iBOOD.com Tranzit wszystko zależy od danego auta i modelu nie raz się robi z orginału nie raz z zamienników akurat jeśli chodzi o zamienniki to robie na bardzo dobrych zamiennikach firm z włoch albo hiszpani a nie na jakiś badziewiach za 2zł , bo jest to nie oplacalne bo sprzęt na tym cierpi
fantowski Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 gucio zreanimujesz mi moje 2 ori kluczyki?
-RamzeS- Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Fanta jedź z Tranzitem do BT Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
gregfr Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 gregfr dzięki za odwiedziny milo sie robi z Toba interesy Ogr, 100 lat bezawaryjnosci
Wąski Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 z wieczora .Dante jak ci sie nie spieszy z tymi gumkami do kluczyka to poczekaj ,bo będe za niebawem miał w pracy takie akcesoria i dodatki do kluczyków ,bo za niebawem ruszam z kodowaniem i dorabianiem samochodówki i wszystko co z tym związane .Chyba że ci się spieszy to zamawiaj jak coś . A gdzie masz siedzibę? ---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- Panowie na BT kto z kim jak jedzie? ja jednak jade ale sam.. do kogo moge dołączyć? myślałem że jedziesz do pyrlandi
fantowski Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 z wieczora .Dante jak ci sie nie spieszy z tymi gumkami do kluczyka to poczekaj ,bo będe za niebawem miał w pracy takie akcesoria i dodatki do kluczyków ,bo za niebawem ruszam z kodowaniem i dorabianiem samochodówki i wszystko co z tym związane .Chyba że ci się spieszy to zamawiaj jak coś . A gdzie masz siedzibę? ---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- Panowie na BT kto z kim jak jedzie? ja jednak jade ale sam.. do kogo moge dołączyć? myślałem że jedziesz do pyrlandi no niestety BT nie udało się odkręcić a skoro kasa poszła i nie odzyskam to nie chce stracic i musze spożytkować
lennox Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 same kasztany, centusie i złodzieje, bo każdy pijak to złodziej
gucio07 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 z wieczora .Dante jak ci sie nie spieszy z tymi gumkami do kluczyka to poczekaj ,bo będe za niebawem miał w pracy takie akcesoria i dodatki do kluczyków ,bo za niebawem ruszam z kodowaniem i dorabianiem samochodówki i wszystko co z tym związane .Chyba że ci się spieszy to zamawiaj jak coś . A gdzie masz siedzibę? ---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- Panowie na BT kto z kim jak jedzie? ja jednak jade ale sam.. do kogo moge dołączyć? myślałem że jedziesz do pyrlandi Wiesz co ja działam w Wieliczce więc jak coś to zapraszam jakby coś trzeba było to postaram się pomóc .Fanta a co ci się stało z kluczykami ??.
-RamzeS- Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Siema Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
D4NTE Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 z wieczora .Dante jak ci sie nie spieszy z tymi gumkami do kluczyka to poczekaj ,bo będe za niebawem miał w pracy takie akcesoria i dodatki do kluczyków ,bo za niebawem ruszam z kodowaniem i dorabianiem samochodówki i wszystko co z tym związane .Chyba że ci się spieszy to zamawiaj jak coś . Zamówiłem ori wczoraj ale będę wiedział do kogo pisać jakby było coś potrzebne ---------- Post dopisany at 07:39 ---------- Poprzedni post napisany at 07:39 ---------- SiemaWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Siema melepeto
KERCZI Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Wlasnie Pany o ktorej jedziemy do BT, przyczepia sie ktos do nas?
gruszka Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Wlasnie Pany o ktorej jedziemy do BT, przyczepia sie ktos do nas? Rzep
gruszka Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Ee rzep to do psiego ogona Jedziemy w niedziele?
Rekomendowane odpowiedzi