Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Taki dobry poniedzialek, ze zastanawiam sie w jakim miescie wziac egzamin na prawko... Jak frajer przegralem w punkty.

Współczuję :kwasny:

:whistling:......z drugiej strony....jeden wariat mniej na drodze :decayed:

Widzę, że szydera się spodobała na Krakowskich spotach :grin:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Malo kto z nas swiety jest i kazdemu trafic sie moze seria. Tak czy inaczej z pokora winy biore na siebie. I niestety z drogi nie znikam - sa dwa miesiace na podjecie sie egzaminu.

Opublikowano

U Was nuda.......

Wpadnij do Gliwic...niech sobie taki miron upoluje ofiarę to...wtedy wiadomo co to szydera...:grin: ...

Opublikowano
Radekst ja po weekendzie majowym jadę do lakiernika na oględziny mojego mercedesa, gość za***iście ogarnia auta i oglądałem sąsiada Hondę który całą malował na żółty kolor, wcześniej była czarna, 5 osób od niego już malowało u tego gościa auta, Andrzej w Proszowicach ale terminy ma długie, dzisiaj z nim rozmawiałem to za miesiąc dopiero będę mógł mu auto przywieźć.

Link do Hondy :arrow2:https://www.facebook.com/photo.php?v=629487557105106&set=vb.265337600186772&type=2&theater

Teraz na Siewnej składają w Klema Custom Garage innego Civica który odebrali od Andrzeja i możesz podjechać zobaczyć jak ją pomalował.

https://www.facebook.com/KlemaCustomGarage

podrzuc wiecej namiarow na goscia jak mozesz, spróbuję cos wyszukac w necie o nim :wink:

ta zolta honda na filmiku ladnie wyglada, ciekawe jak w rzeczywistosci po dokladniejszym obejrzeniu.

mam juz kilka namiarow na lakiernikow i bede musial kogos najbardziej ogarnietego wybrac, zeby kaszana nie wyszla. Nie orietnujesz sie Pablo czy ten gosciu z proszowic moglby od razu zrobic polerke? bo cwiartka bedzie sie swiecic a reszta porysowana.

jakby dobra cene rzucił to bym mu zlecil grubsze malowanie :wink:

---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:24 ----------

i ciekawe czy dobrze kolor dobierze :confused4:

---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ----------

w ogole jak tylko mysle o tym malowaniu to ehh.. boje sie zeby ktos roboty nie spartolil

Mogę polecić z czystym sumieniem warsztat blacharsko-lakierniczy na ul. Skotnickiej. Poniżej namiary.

Robiłem tam swoją E91.

"DOMI-CAR" Serwis Blacharsko Lakierniczy Dominik Trybuś opinie komentarze

Opublikowano

fantowski

10154413_398150963656719_3239404717687776813_n.jpg

Opublikowano

Mogę polecić z czystym sumieniem warsztat blacharsko-lakierniczy na ul. Skotnickiej. Poniżej namiary.

Robiłem tam swoją E91.

"DOMI-CAR" Serwis Blacharsko Lakierniczy Dominik Trybuś opinie komentarze

też Dominika polecam :wink:

Opublikowano
PABLO myślisz że każdy jest takim leniem jak Ty i wstaje w południe?

nex nie powiem Kto tu jest leniem w c**j by nawet raz na spota nie przyjechać w ciagu roku! I nie pitol ze masz daleko bo inni mają dalej niż ty i przynajmniej raz lub dwa razy są w miesiącu na spocie.

Opublikowano
Taki dobry poniedzialek, ze zastanawiam sie w jakim miescie wziac egzamin na prawko... Jak frajer przegralem w punkty.

ja jak zdawałem drugi raz to w Nowym Sączu nie było jakiegos wielkiego problemu ale to było z 5 lat temu, teraz to nie wiem :wink:

Opublikowano

nex nie powiem Kto tu jest leniem w c**j by nawet raz na spota nie przyjechać w ciagu roku! I nie pitol ze masz daleko bo inni mają dalej niż ty i przynajmniej raz lub dwa razy są w miesiącu na spocie.

PAWEŁ! Ale mnie nie stać na paliwo bo do pracy jeżdże autem, nie tak jak Ty że w tyg wsiadasz w Solarisa to wiadomo że na spota możesz sobie pozwolić

Opublikowano

PAWEŁ! Ale mnie nie stać na paliwo bo do pracy jeżdże autem, nie tak jak Ty że w tyg wsiadasz w Solarisa to wiadomo że na spota możesz sobie pozwolić

:grin:

Opublikowano
  • Autor

siemka Krakowiacy :hi:

Opublikowano

Myślał ktoś o nowym miejscu spotów ?

Opublikowano

no Janusz wtedy to były "dobre czasy" MORD Nowy Sącz teraz po niektórych aferach to się skończyło, ale nie wykluczam, że może łatwiej tam zdać prawko. Ludzie prawie z całej Polski tam sciągają...

Opublikowano

JANUSZ! Ale ja mam pod domem 3 solarisy i nimi jeżdżę więc tym bardziej i mnie stać na paliwo!

Opublikowano
  • Autor

Trza ankiete walnąc odnosnie nowego miejsca spotów :)

to co ?

PLAZA ? ( tylko nie wiadomo jak długo bedzie )

Bonarka ?

Krokus ?

Jakieś inne propozycje ?

Opublikowano

galeria bronowice, zobaczymy jak to PAWEŁ będzie skomlał :)

Opublikowano

Może w Bonarce na dachu?

Opublikowano

Bez ankiety nie wymyślimy. ;) Ale jestem za Bonarką.

Opublikowano
Bez ankiety nie wymyślimy. ;) Ale jestem za Bonarką.

Koło Simply na Prądniku Białym jest za***isty parking. Jestem za. :wink:

Opublikowano

a tak w ogole to dlaczego zmiana? przeciez sie nie czepiaja o bilety, chyba ze o czyms nie wiem? :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.