Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty co Pablo do kółka plastyków amatorów żeś się zapisał ze takich kolegów profesjonalistów posiadasz?:grin:.... Tu się auto sprzedaje a jak chcą sobie koledzy komentować zdjęcie to niech się zapiszą na jakieś forum Photoshopa :facepalm:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Karol...daj mu to do obróbki :wink: ciekaw jestem efektu :decayed:

wysłane z htc

Opublikowano

nie bo to zbyt ambitny typ :grin::grin:

doszukuje się efektów z Photoshopa podczas gdy ja obrabiałem zdjęcie w Paintcie...

---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ----------

Miodek....jak tam testy?? Pomyslnie??!??

Opublikowano

KERCZI ja przecież nic nie mówię, ważne że foto ok wygląda i zawsze to przyciągnie klienta więc nie wyjeżdżaj na mnie :wink:

miodzio pisałem z kumplem co siedzi akurat w fotografii jak i jego znajomi z tej dziedziny.

A pierwszy nie poruszałem tematu o jakości zdjęć tylko o aucie by polecić dalej i pomóc w sprzedaży :wink:

Info od niego: "Damian to malarz, rysownik i grafik gdzie jego prace raz przypadkiem w bonarce widzialem na plakatach hospicjum"

"Potem sie ludzie dziwią Ze tyle rzecY jest na wiocha.pl jak ktos nie ma poczucia smaku"

Opublikowano

Pablo Ty lepiej nic nie polecaj i nikomu nie pomagaj....jakos Ci to nie wychodzi...:)

Opublikowano
nie bo to zbyt ambitny typ :grin::grin:

doszukuje się efektów z Photoshopa podczas gdy ja obrabiałem zdjęcie w Paintcie...

---------- Post dopisany at 13:20 ---------- Poprzedni post napisany at 13:20 ----------

Miodek....jak tam testy?? Pomyslnie??!??

Tak jak najbardziej OK będziemy działać z resztą :wink:

Opublikowano

KERCZI od kiedy paint ma filtry się pyta? :decayed:

Chyba że Ci się pomyliło z paint shop pro

"Chyba mu dam fote mojej i kompa tylko. Paint jak to zrobi w 6 mc to mu daje 3 tys zł" :grin:

Opublikowano

no widzisz Pablo tutaj się róznimy....bo ja to zrobiłem w paincie bez korzystania efektów...a koledze przekaz ze za 3tysiące to mi się nie chce ubierać do jakiejkolwiek pracy...

Opublikowano
no widzisz Pablo tutaj się róznimy....bo ja to zrobiłem w paincie bez korzystania efektów...a koledze przekaz ze za 3tysiące to mi się nie chce ubierać do jakiejkolwiek pracy...

"Ok niech bedzie 30 tys ale rysuje przy mnie;) jak nie zrobi tego to on płaci 30 tys zapytaj czy mu pasuje"

Opublikowano

Taaa.... Paint naszą pasją ....:decayed:

Nooo Pablo faktycznie twa pomoc nie oceniona:decayed: ... Po twojej aktualizacji map dowiedziałem się że nawigacja też potrafi się zawieszać a teraz to zostaje mi już tylko odszukać faktury zakupu i odesłać martwe urządzenie na gwarancję :grin::wink:

Opublikowano

Pablo , ten post odnośnie obrabiania fotki ( ten pierwszy ) miał na celu co ? Chciałeś błysnąć że się znasz na fotografii czy k**wa o co kaman ? :facepalm:

Opublikowano

Taaa.... Paint naszą pasją ....:decayed:

Nooo Pablo faktycznie twa pomoc nie oceniona:decayed: ... Po twojej aktualizacji map dowiedziałem się że nawigacja też potrafi się zawieszać a teraz to zostaje mi już tylko odszukać faktury zakupu i odesłać martwe urządzenie na gwarancję :grin::wink:

KERCZI, Cuber takie rzeczy nie do mnie bo ja tutaj nic się nie wypowiadam tylko wrzuciłem co kolega napisał z tym drugim i tyle w temacie. Czytajcie ze zrozumieniem..

Miodzio jaka nawigacja który model??

P.S - Sam program czyli mapa nie ma absolutnie nic do urządzenia by się zepsuło, setki map już wgrywałem i nigdy przez to nie było problemów, najwyraźniej nawigacja Ci nawaliła i jak każde urządzenie ma do tego prawo więc wysłać na gwarancje i po problemie.

Wszystkim od 3 lat polecam modecoma i nikomu się nie zepsuła.

Opublikowano

Pablo ale po co to wrzucałeś ? w jakim celu ? :kwasny:

Opublikowano

no właśnie Pablo tylko dalej nie rozumiesz.....czego on dotyczyl?

PO 1. ch*J wyslales fotke jakiemus idiocie z autobusu...??

po.2. po co wkleiles co chlop sadzi?/napisał?

po.3. po co wklejasz screeny z telefonu?

po.4. po co chlopowi przekazujesz to o czym tutaj gadamy?

po.5. jak ja bym CI wkleil i przekazywal to co inni o Tobie sadza i pisza to uwierz mi ze bys juz nigdy sie nie zalogowal na forum....

Opublikowano

:decayed:

wysłane z htc

Opublikowano
Pablo ale po co to wrzucałeś ? w jakim celu ? :kwasny:

Bo chciałem by KERCZI coś powiedział o tym czy faktycznie przerabiał i wtedy napisałem opinie na początku tego kumpla że lepiej wystawiać auto a dokładnie zdjęcia normalnie robione w dobrej jakości aparatem. KERCZI powinien wiedzieć że to nie jest żadne hejtowanie z mojej strony bo nie od dziś się znamy.

Opublikowano

ale Pablo??? czy Ty jestes teraz w pracy?!?

TO KUR*A NIĄ ZAJMIJ....bo Cie wyjeb*ą z pracy i nie bedziesz mial za co oplacic internetu zeby PRZEKLEJAC linki KOLEGOM....

nikt Cie nie prosil zebys udostepnial ogloszenie dalej i zebyś dowiadywal sie czy zdjęcia są wystarczające...

Opublikowano

Pablo żenua :facepalm:

ps. co gorsza nie pierwszy raz zaciągasz opinii osób postronnych i bawisz się w głuchy telefon :grin: a co z tego wychodzi później widać

Opublikowano
stephen-colbert-popcorn-gif1.gif