bodowp Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Bogdan masz wszystko w profilu na dole w kolumnie, później jak wejdziesz w temat lub posty to dajesz na szare tło jak pisze np spoty Krakowskie i Cię przekierowuje Jeszcze chwile temu jak tak robiłem to przekierowywało mnie na pierwszą stronę... hehehe jak na FB możemy sobie posty nagradzać ala LIKE`m
-RamzeS- Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Siema. za***iście jest mi sie podoba
bodowp Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 o kurna dostałem lajka i mam +1 do reputacji tylko muszę jeszcze znaleźć co ona takiego daje. Jedno jest pewne... czas, który jutro poświęcę w pracy na poznawanie wszystkich nowych bajerów zrekompensuje piątkowy brak forum
Radekst Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 to masz juz +2 a z reszta.. lap jeszcze kolejne dwa, tylko niech Ci sie w d*pie nie poprzewraca
-RamzeS- Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 o kurna dostałem lajka i mam +1 do reputacji tylko muszę jeszcze znaleźć co ona takiego daje. Jedno jest pewne... czas, który jutro poświęcę w pracy na poznawanie wszystkich nowych bajerów zrekompensuje piątkowy brak forum Pierwszego masz odemnie [emoji6]
fantowski Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 dostajecie powiadomienie na poczte?
gucio07 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 z wieczora eee nie ma lipy z nowym forum dla mnie jest ok
fantowski Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 ogarniemy trzeba tylko na nowo powłączać subskrypcje wątków
Radekst Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 mi zapamietalo wszystkie subskrypcje
bodowp Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 mi zapamietalo wszystkie subskrypcje Szczęściarz
Arturoo Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 mi zapamietalo wszystkie subskrypcje Szczęściarz Tobie pewnie też
miodzio Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 U mnie nic nie zostało z starych subskrybcji i ogolnie z ustawień
Transitpower Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Znowu trzeba się przyzwyczajać do nowego forum Ale to nowe jest nawet fajne
boseron Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 siema , mam dwa karnety na Wisłe taniej niz normalnie sektor A23 rząd pierwszy + kupony rabatowe do sklepu
Rekomendowane odpowiedzi