bodowp Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dzięki za spota wczoraj Nawet OZI się pokazał na chwile Faktycznie musiałem profil pozmieniać. Bo miałem bzdury wypisane.
Arturoo Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 spokój jest....tego tu było trza .... a tak wogóle to kiedy stan zmieniłeś....bo jakoś mi to ....."uleciało"
Wąski Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 spokój jest....tego tu było trza .... a tak wogóle to kiedy stan zmieniłeś....bo jakoś mi to ....."uleciało" nie tylko Tobie
bodowp Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Może wczasy w Międzyzdrojach https://www.youtube.com/watch?v=oxJicESDWJE
fantowski Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Może wczasy w Międzyzdrojach https://www.youtube.com/watch?v=oxJicESDWJE ja to bym się już utopił.. i tutaj airride ma przewage nad gwintem
Arturoo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Może wczasy w Międzyzdrojach ja to bym się już utopił.. i tutaj airride ma przewage nad gwintem patrz ,że jak człowiek ma na coś parcie to sam sobie argumentów szuka wysłane z htc wstawać...piękny dzionek sie szykuje wysłane z htc
Radekst Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 wstawać...piękny dzionek sie szykuje wysłane z htc Wrecz za***isty.Rozyebali mi troszke auto w nocy. Z reszta nie tylko mi, 6 aut w sumie. Pier.do.lony krakow.
D4NTE Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 wstawać...piękny dzionek sie szykuje wysłane z htc Wrecz za***isty.Rozyebali mi troszke auto w nocy. Z reszta nie tylko mi, 6 aut w sumie. Pier.do.lony krakow. Ty to masz pecha
Shadow Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Rozyebali mi troszke auto w nocy. Z reszta nie tylko mi, 6 aut w sumie. Pier.do.lony krakow. Współczuję :/ Wyciekło z pod miski olejowej
fantowski Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 bydlaki j**ane.. weź wyprowadź się z tego nh gówna
Rekomendowane odpowiedzi