KERCZI Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Kur....trza wyrezac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 To kiedy rezamy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ale to forum jest zjebawszy...)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 KERCZI jaka to benzyna??Jak już faktycznie kupiłeś to graty zakupu, bardzo mi się podoba CC i może może w przyszłym roku wrócę do VAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 KERCZI graty zakupu bardzo fajna furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 KERCZI jaka to benzyna?? Jak już faktycznie kupiłeś to graty zakupu, bardzo mi się podoba CC i może może w przyszłym roku wrócę do VAG No R36 Czyli 3.6 V6 - 300KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Fajny opis danych technicznych http://www.vwgolf.pl/dane-techniczne/vw-passat-b6-cc/Chciałeś automat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Fajny opis danych technicznych http://www.vwgolf.pl/dane-techniczne/vw-passat-b6-cc/ Chciałeś automat? Raz ze 4motion nie występuje w manualu, a dwa ze automat wraz z benzyna i napędem na cztery koła byl jedna z trzech koniecznych w nowym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nie robili już go w manualu w takiej konfiguracji? LOL Przecież to nie ma 450-500KM gdzie już nie dają manuali Przyjedź na spota sprawdzimy czy "nie zapiszczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jako ze to jest forum wiec trzeba napisać co się nie podoba w tym aucie a wiec ja nie jestem przekonany co do koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jako ze to jest forum wiec trzeba napisać co się nie podoba w tym aucie a wiec ja nie jestem przekonany co do koloru No i po premii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Kocham Krk humor Kolor spoko, umyjesz i masz spokój 2 tygodnie a nie tak jak w czarnym KERCZI który to jest rok?? Rezaj kiere i R-Line Edytowane 4 Października 2014 przez PABLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Już nie mam nic do stracenia wiec te siedzenia tez jakieś takie hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Już nie mam nic do stracenia wiec te siedzenia tez jakieś takie hmm A to już możesz nie przychodzić jutro do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Wiem bo co 2 niedziele mam wolną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Panowie, we wtorek ktos zostawil u mnie w aucie vaga, chyba kolega od skody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 może jeszcze ma ktoś ochotę zagłosować http://a4-klub.pl/index.php?/topic/290589-sierpien-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Miodek poszło Nic tylko zrobić akcję sms na głosowanie i masz jak w banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Wczoraj Dzisiaj Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ale ten Kubica już denerwuje!! Na ostatnim power stage odcinku znalazł się w rowie, pewne 4 historyczne miejsce poszło w ^^uj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi