OGr Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Panie i Panowie mam do sprzedania kompletne zawieszenie gwintowane H&R w bardzo ładnym stanie. Amory + Sprężyny Przód -30 do -70 a tył -30 do -60 Do ? Naciapane z bagaznika ...
KERCZI Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Fakt nie napisałem... Do a4 b5, passat b5, a6 c5 i superb Edytowane 5 Listopada 2014 przez KERCZI
OGr Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Fakt nie napisałem... Do a4 b5, passat b5, a6 c5 i superb Oska czy quattro? Tylko nie bardzo gwint z a4 b5 nie pasuje do paska b5 czy a6 c5 itp. Jak juz to tylko przod, tyl lipa. Z a4 wytargany? Naciapane z bagaznika ...
KERCZI Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 A to nie wiem, dziwne, wg specyfikacji podobno pasuje. W każdym bądź razie wyciągnięte z superba 1.9 tdi oska awx 130KM
OGr Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Nosb przod z b5 nawet do b6 pakowal co by nawet mialo sens bo tam tylko jeden wahacz inny. Naciapane z bagaznika ...
Radekst Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Ogr, bedzie pasowac do B5? Awyciągnięte z superba 1.9 tdi oska awx 130KM przod i tyl
OGr Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Ogr, bedzie pasowac do B5? Awyciągnięte z superba 1.9 tdi oska awx 130KM przod i tyl Przod w polifcie tez ma kapke inna gore i pasowal przedlift do polifta albo odwrotnie do gornych mocowan. Tyl nie bedzie. Naciapane z bagaznika ...
OGr Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 ok, dzieki Tez tyl w sedanie i avantcie jest inny. Jadnak sie decydujesz? Naciapane z bagaznika ...
Radekst Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 jakby sie cos ciekawego trafilo to moze i bym sie zdecydowal
OGr Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 jakby sie cos ciekawego trafilo to moze i bym sie zdecydowal Szukaj KW w inoxie na poliuretanowych nakrętkach.
Shadow Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 jakby sie cos ciekawego trafilo to moze i bym sie zdecydowal Zrobiłeś już mod z otwieraniem bagażnika ?
fantowski Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 jakby sie cos ciekawego trafilo to moze i bym sie zdecydowal Szukaj KW w inoxie na poliuretanowych nakrętkach. dobrze prawi polać mu Radekst na gwincie btw
D4NTE Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) siemka Edytowane 6 Listopada 2014 przez D4NTE
Radekst Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 jakby sie cos ciekawego trafilo to moze i bym sie zdecydowal Zrobiłeś już mod z otwieraniem bagażnika ? Za wysokie progi dla mnie Poza tym na co komu bagaznik, bez niego tez mozna zyc, moze go calkiem zaszpachluje jak i tak sie nie otwiera jakby sie cos ciekawego trafilo to moze i bym sie zdecydowal Szukaj KW w inoxie na poliuretanowych nakrętkach. dobrze prawi polać mu Radekst na gwincie btw Kto wie, moze..
FANTOMAS Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Nie FANTOMAS, nie musiałeś mnie zauważyć i zabrać po. Drodze do domu... a to ty byłeś ...sorry nie poznałem wyglądałeś mi na jakiegoś zgrzanego kolesia który leci mi do auta żeby szyby umyć.
miodzio Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Nie FANTOMAS, nie musiałeś mnie zauważyć i zabrać po. Drodze do domu... a to ty byłeś ...sorry nie poznałem wyglądałeś mi na jakiegoś zgrzanego kolesia który leci mi do auta żeby szyby umyć.
Rekomendowane odpowiedzi