Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W czasie pracy jest "tak szefie" a po "gadaj zdrów"

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tu siedzę i wszystko widzę ;)

Opublikowano

Panowie prawda jest taka Ze wszyscy robią pod siebie czy to PO czy PiS

Ja tu siedzę i wszystko widzę ;)

Szefie to nie ja napisałem ;D

Opublikowano

Ja tam Korwina Mikke lubię

Opublikowano

Panowie potrzebuje b6 sedan w quattro do pomiarów drogowych na pasie lotniska :) koniecznie na seryjnym zawieszeniu :) byłby ktoś skłonny udostępnić auto na jeden dzień? Oczywiście za odpowiednia odpłata :)

Mam kolege z Krakowa ktory ma A4 B6 ale kombii 1.8T Quattro moze byc :) ?

Też mam własnie kolegów w kombii z quattro, a koniecznie musi być sedan :/

Opublikowano

Orany whodzę w wątek poczytać o spotkaniach krakowskich a tu polityka...

bueee :P

Panowie kto to jest Czaja i gdzie go zdybać ? Kolesie mi nakleili tyle ołowiu na felgach (na jednej nawet 110g) ze stwierdzeniem że krzywe w cholere...

Tyle że będzie wyzwanie bo mi dieńgów brakło po zakupie auta na zimówki i założyłem bieżnikowane.

Edytowane przez xifedi

Opublikowano

Dzięki za spota

Opublikowano

Dzięki za spota

Dzięki ;)

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Aleście się wszyscy PO-PiS-ali :facepalm:

Dzięki za spota :hi:

Kończąc wątek polityczny: jakżeśmy wybrali - tak mamy...

ABG

Opublikowano

Siema :hi:

Pogadali... :wink: Potrzebna kawa od zaraz... :jerk::kawa:

Opublikowano

:hi: dzięki za spota i prezenty ;)

Się nie macie o co kłócić normalnie... Tak czy siak będzie przeje...ane bo Gruszka i KERCI się nie dostali więc nici z koryta. PO to złodzieje ale wole tych złodziei od moherowych, fanatycznych popaprańców co też kradną i całe pieniądze będą cisnąć w super hiper brzozę co wypierdzieliła z ziemi na 100m jak popieprzona w 2s. Jak tak dalej pójdzie to sami stworzą taką brzozę by powiedzieć "oto, dzięki pomocy super naukowców z 20 najlepszych uczelni stworzyliśmy super dokładną kpię automatycznie wysuwanej brzozy ze smoleńska. :facepalm:

Nie łudzę się na jakąkolwiek emeryturę (choć państwo mi zabiera ponad 1000zł z pensji) bo jedni i drudzy z ZUS`em na czele już dawno rozdysponowali moje jeszcze nie zarobione pieniądze. Dziwić się dlaczego wszyscy spierdzielają gdzie popadnie łącznie z firmami. Płacisz i nic z tego nie masz... to jest biznes życia.

Opublikowano

Panowie kto to jest Czaja i gdzie go zdybać ? Kolesie mi nakleili tyle ołowiu na felgach (na jednej nawet 110g) ze stwierdzeniem że krzywe w cholere...

Tyle że będzie wyzwanie bo mi dieńgów brakło po zakupie auta na zimówki i założyłem bieżnikowane.

Czaja jest pod wieliczka ale za darmo Ci tego nie zrobi.

Naciapane z bagaznika ...

Opublikowano

Czaja się ceni ale jest tego wart...

PS. Duża ilość ciężarków może być też spowodowana przez opony bieżnikowane... :)

Opublikowano

IMHO Czaja jest troche przereklamowany....owszem jest dobry, ale bez przesady....

Chłopaki z Biskupic maja firme z która wspołpracują i biorą 70zł od sztuki 18" - co prawda nie ma całej palety kolorów, ale wiekszość się zadowoli tym co mają i malują całkiem fajnie, a termin? max tydzien...

Edytowane przez KERCZI

Opublikowano

To napisz temat w małopolskich jak masz dane może na wiosnę coś by się wymalowało :P

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

IMHO Czaja jest troche przereklamowany....owszem jest dobry, ale bez przesady....

Chłopaki z Biskupic maja firme z która wspołpracują i biorą 70zł od sztuki 18" - co prawda nie ma całej palety kolorów, ale wiekszość się zadowoli tym co mają i malują całkiem fajnie, a termin? max tydzien...

Kolega :facepalm: z parti PO :wink: a o swoim ziomku to już sie nie pamięta że ma taką usługę :kwasny:

PS. Duża ilość ciężarków może być też spowodowana przez opony bieżnikowane... :)

bradzo duże prawdopodobieństwo ;)

Opublikowano

Kolega :facepalm: z parti PO :wink: a o swoim ziomku to już sie nie pamięta że ma taką usługę :kwasny:

Malowanie malowaniem a prostujesz w razie W ?

Opublikowano

No właśnie to Wy POpieracie to k**estwo bo panuje moda wśród większości młodych że PiS to śmieszny KACZOR a to jest śmieszny człowiek, a ja jestem fajny i zagłosuje na PO. Krumak 90% ludzi których znam i mają k**ewskie charaktery to zwolennicy PO, ale co zrobisz

Ja Cię nie obrażam :kwasny: To dlaczego Ty mnie obrażasz ??????

Malowanie malowaniem a prostujesz w razie W ?

ludzi mam od tego :) ale też prostuję i maluję :) p.s tylko nie za darmo

Edytowane przez Wąski

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.