-RamzeS- Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 brat faktury dał? w poniedziałek rano jesteś oddałbym zabawki? masz też 7home ? Karol nie ale ja jestem
KERCZI Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) brat faktury dał? w poniedziałek rano jesteś oddałbym zabawki? masz też 7home ? Jestem Tomaszki, podjedz, faktury mam Homa tez mam Pany nie wybiera się ktoś do poznania we wtorek?? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Edytowane 30 Listopada 2014 przez KERCZI
-RamzeS- Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 brat faktury dał? w poniedziałek rano jesteś oddałbym zabawki? masz też 7home ? Jestem Tomaszki, podjedz, faktury mam Homa tez mam Pany nie wybiera się ktoś do poznania we wtorek?? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Ja sie wybieram a co ?
ruks Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Sie gra sie ma A wynalazek? Jakbyś miał taki przepał to byś doszedł do wniosku ze nie ma sensu łac jakiegoś normalnego oleju To sprzedałbym auto Fantomasowi Poszukałbyś mi lepiej jakiejś fajnej E30 tylko z klimą a nie B7 proponujesz A bo zmyslasz jakieś wynalazki...e30 z klima, pewnie jeszcze w stanie kolekcjonerskim i za darmo?!? Bo mi auto potrzebne a nie tylko środek do przemieszczania się z punktu A do B Stan do jazdy, jak znajdziesz za darmo to dam Ci jakąś większą prowizję a jak będzie droga to mniejszą
macjej Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, ma ktoś na sprzedaż takie cudo albo wie gdzie w Krakowie można kupić? AMI > USB Edytowane 1 Grudnia 2014 przez macjej
KERCZI Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam, ma ktoś na sprzedaż takie cudo albo wie gdzie w Krakowie można kupić? AMI > USB Ja tez chętnie sie podepnę do pytania...to pasuje tez do VW?
Wąski Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Gruszka takie kabelki miał na pęczki.Wal do niego śmiało
Yoghurt Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam, ma ktoś na sprzedaż takie cudo albo wie gdzie w Krakowie można kupić? AMI > USB Ja tez chętnie sie podepnę do pytania...to pasuje tez do VW? pasuje. ja swoje kupilem na ebay bo tam znalazlem najtansza oferte. 9 euro kabel + 2,90 wysylka. http://www.ebay.it/itm/AMI-Cavo-di-collegamento-per-chiave-USB-con-sistema-MMI-per-VW-Golf-Jetta-/351109279284?ssPageName=ADME:L:OC:PL:3160
bodowp Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 U mnie już -4 a w B-B ponoć na chodnikach szklanka i o gips nie trudno.
nex Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 U mnie już -4 a w B-B ponoć na chodnikach szklanka i o gips nie trudno. Ja nadal żyje nadzieją że nie będzie trzeba zakładać zimy
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ja jeszcze na lecie w RWD, we czwartek będę zmieniać zimę. A4 i merol już zima.
-RamzeS- Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dzięki za spota ABG Miło było cie widzieć
fantowski Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 U mnie już -4 a w B-B ponoć na chodnikach szklanka i o gips nie trudno. Ja nadal żyje nadzieją że nie będzie trzeba zakładać zimy no jak sie z garazu nie wyjezdza to po co zime zakladac
Krumak Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Panowie ma ktoś spolszczenie do RNS-E Led z softem 0220?
Rekomendowane odpowiedzi