Shadow Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Fantowski pojawisz się wreszcie na spocie czy wstydzisz się przyjechać kozą na zimowym setupie ?
fantowski Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Fantowski pojawisz się wreszcie na spocie czy wstydzisz się przyjechać kozą na zimowym setupie ? w końcu mam czas i przyjadę
OGr Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 I ja się może w końcu pojawię. Teraz spoty na parkingu pomarańczowym tak ?
Shadow Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 I ja się może w końcu pojawię. Teraz spoty na parkingu pomarańczowym tak ? Dokładnie
OGr Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) I ja się może w końcu pojawię. Teraz spoty na parkingu pomarańczowym tak ? Dokładnie Dzięki, dawno mnie nie było a i tak się pewnie spóźnię ;-) Edytowane 9 Grudnia 2014 przez OGr
ruks Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Hejka, 20-go grudnia SJS organizuje na torze Kielce zlot samochodów z napędem na 4 koła, może ktoś byłby chętny wziąć udział więc podsyłam garść informacji. Serdecznie zapraszamy na zlot samochodów z napędem 4x4 na Torze Kielce w terminie 20.12.2014rPrzygotowaliśmy ciekawą trasę, gwarantujemy dobrą zabawę, rywalizację, doborowe towarzystwo i dużo jazdy.Podczas przejazdów każdy uczestnik będzie jeździł swoim tempem z uwzględnieniem swoich umiejętności.Jedyny warunek konieczny jaki trzeba spełnić to posiadanie samochodu z napędem na cztery koła oraz własny kask.Istnieje możliwość również wypożyczenia od nas kasku w kwocie 20 złotych.Będzie min. sporo wszelakiej maści Subarynek, Mitsubishi, BMW X-drive.Liczymy na Waszą obecność, która z pewnością sprawi, że zlot będzie ciekawszy i bardziej emocjonujący.W przypadku pytań prosimy o kontakt z numerem 12 410 00 81 lub droga elektroniczną: [email protected]Harmonogram zlotu: Godz. 09:00 – 09:50 Rejestracja uczestników w kawiarni toru na I piętrze, (prawo jazdy) Godz. 10:00 – 10:30 Oficjalne powitanie uczestników, omówienie zasad bezpieczeństwa na torze, Godz. 10:30 – 13:00 Treningi wolne, Godz. 13:00 – 13:15 Pamiątkowe zdjęcie, Godz. 13:15 – 14:00 Przerwa, Godz. 14:00 – 16:00 Próba sportowa z użyciem fotokomórki, Godz. 16:00 – 16:30 Wręczenie pucharów, podsumowanie zlotu, Godz. 16:30 - przewidywane zakończenie spotkania. Koszt: 350 złotych.
fantowski Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Hejka, 20-go grudnia SJS organizuje na torze Kielce zlot samochodów z napędem na 4 koła, może ktoś byłby chętny wziąć udział więc podsyłam garść informacji. Serdecznie zapraszamy na zlot samochodów z napędem 4x4 na Torze Kielce w terminie 20.12.2014r Przygotowaliśmy ciekawą trasę, gwarantujemy dobrą zabawę, rywalizację, doborowe towarzystwo i dużo jazdy. Podczas przejazdów każdy uczestnik będzie jeździł swoim tempem z uwzględnieniem swoich umiejętności. Jedyny warunek konieczny jaki trzeba spełnić to posiadanie samochodu z napędem na cztery koła oraz własny kask. Istnieje możliwość również wypożyczenia od nas kasku w kwocie 20 złotych. Będzie min. sporo wszelakiej maści Subarynek, Mitsubishi, BMW X-drive. Liczymy na Waszą obecność, która z pewnością sprawi, że zlot będzie ciekawszy i bardziej emocjonujący. W przypadku pytań prosimy o kontakt z numerem 12 410 00 81 lub droga elektroniczną: [email protected] Harmonogram zlotu: Godz. 09:00 – 09:50 Rejestracja uczestników w kawiarni toru na I piętrze, (prawo jazdy) Godz. 10:00 – 10:30 Oficjalne powitanie uczestników, omówienie zasad bezpieczeństwa na torze, Godz. 10:30 – 13:00 Treningi wolne, Godz. 13:00 – 13:15 Pamiątkowe zdjęcie, Godz. 13:15 – 14:00 Przerwa, Godz. 14:00 – 16:00 Próba sportowa z użyciem fotokomórki, Godz. 16:00 – 16:30 Wręczenie pucharów, podsumowanie zlotu, Godz. 16:30 - przewidywane zakończenie spotkania. Koszt: 350 złotych. no no ciekawe
Radekst Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 w końcu mam czas i przyjadę I ja się może w końcu pojawię. co to swieto jakies?
OGr Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 w końcu mam czas i przyjadę I ja się może w końcu pojawię. co to swieto jakies? Mikołaj był to jest na paliwo ;-)
Radekst Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 mam nadzieje ze zostalo Ci pare drobniakow na wyjazd z parkingu, no chyba ze juz sobie wszystko zaplanowales i masz zamiar byc krócej niż 2 godzinki zeby wyjechac za friko
FANTOMAS Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 ramzes troszkę zmodyfikował nick Napisał jeszcze raz do Hugo i man zmienić ponownie na KercziPany Myślę że Kerczi-JAN rozumiem że teraz jeździsz już z tyłu do i z pracy tym kociakiem
fantowski Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 zobaczymy jaka atmosfera bedzie Radziu poszedl sms
Radekst Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 zobaczymy jaka atmosfera bedzie jesli bedzie Ramzes to taka jak zwykle - ch***wa Radziu poszedl sms nic nie dolecialo jak na razie
OGr Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 mam nadzieje ze zostalo Ci pare drobniakow na wyjazd z parkingu, no chyba ze juz sobie wszystko zaplanowales i masz zamiar byc krócej niż 2 godzinki zeby wyjechac za friko coś jeszcze wygrzebię. Nawet nie wiem na którą dojadę ale może na 21-szą będę.
Radekst Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) sprawdz teraz o, jest Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Radekst
-RamzeS- Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 zobaczymy jaka atmosfera bedzie jesli bedzie Ramzes to taka jak zwykle - ch***wa
Rekomendowane odpowiedzi