Radekst Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 strzeliles sobie nick jak gimbus jakis mogłes sobie jeszcze dodać " :* <3 CmOk CmOk " i koniecznie "M" tez z wielkiej litery
lennox Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=h5kL60EoSyI#t=38 Edytowane 9 Grudnia 2014 przez lennox
-RamzeS- Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 strzeliles sobie nick jak gimbus jakis mogłes sobie jeszcze dodać " :* <3 CmOk CmOk " i koniecznie "M" tez z wielkiej litery jak ktoś się chu... urodzi to kanarkiem nie zdechnie. Żal mi cię smarku
-RamzeS- Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 ja ?! nigdy !! Kto się melduje na spota?
ruks Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Hejka, 20-go grudnia SJS organizuje na torze Kielce zlot samochodów z napędem na 4 koła, może ktoś byłby chętny wziąć udział więc podsyłam garść informacji. no no ciekawe To zapraszam tyle że u Ciebie na ten zlot musiałbyś zrobić moda z drugim silnikiem w bagażniku i wyprowadzonym napędem na tył A tak swoją drogą jakbyście chcieli to można zrobić jakiś zlot A4 na torze, na stałe robimy już zloty dla Imprezowiczów i Alfiarzy, zdarzały się też Mustangi czy konfrontacje EVO vs STI
fantowski Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Hejka, 20-go grudnia SJS organizuje na torze Kielce zlot samochodów z napędem na 4 koła, może ktoś byłby chętny wziąć udział więc podsyłam garść informacji. no no ciekawe To zapraszam tyle że u Ciebie na ten zlot musiałbyś zrobić moda z drugim silnikiem w bagażniku i wyprowadzonym napędem na tył A tak swoją drogą jakbyście chcieli to można zrobić jakiś zlot A4 na torze, na stałe robimy już zloty dla Imprezowiczów i Alfiarzy, zdarzały się też Mustangi czy konfrontacje EVO vs STI myślałem żeby z Wąskim B2jką pojechać
OGr Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Aleście się pozmieniali ;-) Dzięki za spota.
KERCZI Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Kerczi się nie zmieścił w bramki Ha ha ha...
bodowp Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dzięki za spota... Ale na koniec się uśmiałem z lennoxa
Rekomendowane odpowiedzi