Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

gdzie jest napisane że ktoś dostaje bana za przekleństwa ? Po co piszesz coś co się mija z rzeczywistością ? Tak właśnie powstają ploty!

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/315459-wulgaryzmy-na-forum/

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/284858-regulamin-ostrzezen/

a tak swoja droga gdzie ja napisalem ze na a4k dostaje sie bana za przeklenstwa?

ja napisalem ze na b5b NIE dostaje sie bana za wylgaryzmy.

Czy za przekleństwo jest Ban ? NIE !!!! więc ? Ban jest za zebrane ostrzeżenia!!!

Tak z tego zdania jasno wynika ze Tam się nie dostaje Bana a tutaj tak ......

ps. nikt nikogo na siłę nie trzyma

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ps. nikt nikogo na siłę nie trzyma

dlatego tez niktorzy poodchodzili :)

Opublikowano
  • Autor

a wiesz dlaczego ? Chyba nie do końca ...

koniec tej dyskusji jak coś na spocie mogę rozwiać Twoje wątpliwości w tym temacie.......

Opublikowano

To może wątki takie jak ten typu "luźne gatki w grupie znanych sobie" powinny mieć przed wejściem do wątku wyświetlane ostrzerzenie jak np top gear miało , że: "można się tu spotakać z wulgaryzmami szyderą i wypowiedziami obraźliwymi"

Wtedy ten kogo kole w oczko niech nie wchodzi i nie czyta :P

Trochę się robi tym kodeksem jakąś niezdrowo błyskawiczną cenzurę bo o ile rozumiem , że chamskie zachowanie i odzywki trzeba tępić o tyle sporadyczne przerywniki to nie jest dla mnie powód żeby kogoś zaraz piętnować jakimiś punktami itp. tak jak to miało miejsce z Transitem. Bawimy się tu praktycznie w zamkniętym kręgu znamy się od dawna i każdy wie jaki kto ma sposób bycia i wypowiedzi. Jedemu się wyrwie rzadziej innemu częściej (wiadomo posiadacze BMW i 2.0 TDi muszą klnąć z natury więcej) ale nie widziałem żeby się ktoś z tego tytułu krzywił i obruszał.

Jestem zdania , że powinna być kontrola wypowiedzi wulgarnych ale powinna być też chłodna ocena tego gdzie i w jakim wątku i kontekście pada jakieś kuhu a nie z bomby wrzucanie wszystkiego do jednego wora i tępienie każdego jak leci nie patrząc co i do kogo pisze bo o ile np. Cuber od razu wie czy ktoś komuś ubliża itp. o tyle inny zielony może z bomby potraktować zdanie do punktacji nie analizując co poeta chciał przekazać w swoim wierszu i o to mi chodzi żeby ktoś kto moderuje w takim temacie jak np. nasz robił to z pojęciem i wiedzą jakie tu u nas panują relacje między nami i co jest przegięciem a co luźną rozmową którą prowadzimy w taki sam sposób tu jak i w realu na spocie itp.

Opublikowano

koniec tej dyskusji jak coś na spocie mogę rozwiać Twoje wątpliwości w tym temacie.......

:bokser::bokser:
Opublikowano

a wiesz dlaczego ? Chyba nie do końca ...

zdaje sobie sprawe, ze nie wiem o wszystkim, bo z naszego grona to podejrzewam, że tylko Ty wiesz o wszelakich szczegolach zwiazanych z ostatnia zadymą

na spocie mogę rozwiać Twoje wątpliwości w tym temacie.......

trzymam Cie za slowo :wink4:

Edytowane przez Radekst

Opublikowano

Cos ktos chcial z Warszawy

Opublikowano

To może wątki takie jak ten typu "luźne gatki w grupie znanych sobie" powinny mieć przed wejściem do wątku wyświetlane ostrzerzenie jak np top gear miało , że: "można się tu spotakać z wulgaryzmami szyderą i wypowiedziami obraźliwymi"

juz to proponowali uzytkownicy z dzialu b5b - nie przeszlo

Edytowane przez Radekst

Opublikowano

.

juz to proponowali 'battalionowcy' - nie przeszlo

było proponowane kilka razy ale właśnie ... nie przeszło czy nie dało się.

Edytowane przez OGr

Opublikowano

Potrzebuje zerknąć na furę z wa-wy. Wybierasz się w tamte rejony?
Opublikowano
Bujaj garba

śsij ogonek

Opublikowano

Potrzebuje zerknąć na furę z wa-wy. Wybierasz się w tamte rejony?
Bede w stolycy w sobote
Opublikowano

Wtedy ten kogo kole w oczko niech nie wchodzi i nie czyta :P

Trochę się robi tym kodeksem jakąś niezdrowo błyskawiczną cenzurę bo o ile rozumiem , że chamskie zachowanie i odzywki trzeba tępić o tyle sporadyczne przerywniki to nie jest dla mnie powód żeby kogoś zaraz piętnować jakimiś punktami itp. tak jak to miało miejsce z Transitem. Bawimy się tu praktycznie w zamkniętym kręgu znamy się od dawna i każdy wie jaki kto ma sposób bycia i wypowiedzi. Jedemu się wyrwie rzadziej innemu częściej (wiadomo posiadacze BMW i 2.0 TDi muszą klnąć z natury więcej) ale nie widziałem żeby się ktoś z tego tytułu krzywił i obruszał.

Jestem zdania , że powinna być kontrola wypowiedzi wulgarnych ale powinna być też chłodna ocena tego gdzie i w jakim wątku i kontekście pada jakieś kuhu a nie z bomby wrzucanie wszystkiego do jednego wora i tępienie każdego jak leci nie patrząc co i do kogo pisze bo o ile np. Cuber od razu wie czy ktoś komuś ubliża itp. o tyle inny zielony może z bomby potraktować zdanie do punktacji nie analizując co poeta chciał przekazać w swoim wierszu i o to mi chodzi żeby ktoś kto moderuje w takim temacie jak np. nasz robił to z pojęciem i wiedzą jakie tu u nas panują relacje między nami i co jest przegięciem a co luźną rozmową którą prowadzimy w taki sam sposób tu jak i w realu na spocie itp.

+100

Wszystko już zostało powiedziane a Ćwiara i tak wie lepiej :wink:

ABG

Edytowane przez Transitpower

Opublikowano

Bede w stolycy w sobote

Fatalnie...

Opublikowano

FANTOMAS, dnia 15 Kwie 2015 - 16:50, napisał:

A przepraszam, ale nie kumam co mają wspólnego z tematem "luźne gatki".

Przecież nikt nie wnika kto w czym chodzi i czy ma luźne, czy go uwierają?

:banan:

Opublikowano

No właśnie ma.

Np. Kerczi lubi jak mu się dres wpija miedzy poślad co pokazał na zlocie i generalnie jest przeciwny luźnym gatkom :P

Opublikowano

Mi osobiście koło ....... lata czy ktoś używa wulgaryzmów czy nie. Jest to jego osobistą sprawa a napewno nikogo z nas nie zgorszy

Opublikowano

Znowu jakiś yeah bunniec dał mi ostrzeżenie, mimo że od kilku dni w żadnym poście nie napisałem żadnego wulgaryzmu... To co wiejscy (znaczy, że spoza Krakowa) moderatorzy wyprawiają woła o pomste do nieba :facepalm:

Co Wichajster... Zabolało, że dajemy sobie rade bez przeklinania?? Żałosny jesteś :facepalm:

Edytowane przez Transitpower

Opublikowano

Bede w stolycy w sobote

Fatalnie...

Te, wanna fight?

Znowu jakiś yeah bunniec dał mi ostrzeżenie, mimo że od kilku dni w żadnym poście nie napisałem żadnego wulgaryzmu... To co wiejscy (znaczy, że spoza Krakowa) moderatorzy wyprawiają woła o pomste do nieba :facepalm:

Co Wichajster... Zabolało, że dajemy sobie rade bez przeklinania?? Żałosny jesteś :facepalm:

Nie znam Cię chłopie ale weź wyluzuj bo wiesz...

Opublikowano

Transit a jakie znaczenie ma skąd jest moderator?

Teraz już wiesz jakie ma znaczenie?? :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.