Wąski Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dzien Dobry po weekendzie spoko za dużo tego wolnego
Cuber Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2015 to zależy kto ile miał tego wolnego
Arturoo Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 nex myslisz ze to takie proste jest? ciekawe zapytam tu i tam.... Łukasz pamiętaj Wąski zawsze ma rację ........ gra.......To było by zbyt proste Nasi południowi sąsiedzi mają mierniki ,które robią rówież zdjęcie więc oni jakby są przygotowani na pewne kruczki prawne odwołujących się .
FANTOMAS Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Siema HenkiCześć Gienia Nie fiesz że na szefa wszystkich szefów sie nie trąbi
boseron Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 to zależy kto ile miał tego wolnego nie mów Grześ ze pracowałeś
KERCZI Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Siema HenkiCześć Gienia Nie fiesz że na szefa wszystkich szefów sie nie trąbi I tak jestem w szoku ze zobaczyłeś ))
boseron Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) a ja dalej czytaj Edytowane 9 Czerwca 2015 przez boseron
boseron Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 hi michail where are you, i am so drunk and happy with my..... someone face togheter przeczytalem....... dobranic
michail55 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 hi michail where are you, i am so drunk and happy with my..... someone face togheter przeczytalem....... dobranic impreza sie udała chyba
bodowp Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 a ja dalej czytaj I tak potem wygląda nasza Policja... zamiast się uczyć to chleją
fantowski Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 hi michail where are you, i am so drunk and happy with my..... someone face togheter przeczytalem....... dobranic to w policji uczą angielskiego??
Rekomendowane odpowiedzi