Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

ps. Kerczi w VW MFA oszukuje o 2 litry i wynik Ci zdecydowanie zaniżył ;)

Taaa...a w Audi zawyża :))

P.s. Jest cos takiego jak kalibracja FISa/MFA

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi::kawa:

Opublikowano

Kto wam te auta tak pucuje ??

Mają jednego murzyna :decayed:

Opublikowano

Panowie pytanie mam , jak wyglada sprawa z odszkodowaniem jak ktos ci auto pod blokiem przerysuje , wiesz kto bo widziales ale jest problem z panem bo skubany ma z 80cos lat i ma wszystko w d*pie , prawdopodobnie nie ma ani oc ani przegladu a auto jego ledwo zyje , ja mam samo oc jest jakas szansa ?

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie pytanie mam , jak wyglada sprawa z odszkodowaniem jak ktos ci auto pod blokiem przerysuje , wiesz kto bo widziales ale jest problem z panem bo skubany ma z 80cos lat i ma wszystko w d*pie , prawdopodobnie nie ma ani oc ani przegladu a auto jego ledwo zyje , ja mam samo oc jest jakas szansa ?

http://www.escaro.pl/kontakt/

Gadaj z Kamilem i wszystko ci powie . Ja dobrych parę lat korzystam z ich usług i jestem zadowolony :)

Opublikowano

Zgłaszasz sprawe na Policje. Następnie Policja ustala to co zeznasz, czyli sprawdza czy tamto auto uczestniczyło w kolizji. Następnie wręcza sprawcy mandat a Ty bierzesz numer polisy i likwidujesz szkode z OC sprawcy. Tyle w teorii. W praktyce - masz możliwość samodzielnego sprawdzenia czy auto ma OC na stronie www.ufg.pl Jeśli jest - zgłaszasz sprawe na Policje i po problemie. Jeśli nie ma - to jesteś w d... bo z UFG nie dostaniesz nic, bo nie było rannych a od właściciela? Sam napisałeś że ma wszystko gdzieś więc chyba szkoda zachodu... W razie czegoś pisz do mnie na PW to pomogę w miare możliwości :hi:

Opublikowano

Wiesz facet jest aspoleczny , twierdzi ze wszystko mu sie nalezy ze on ma medale zaslugi itp on ma miejsce parkingowe bo tam parkuje od 30 lat i yo jest jego , mialem z nim spinke bo stanolem audi na jego "miejscu" i widzialem z okna jak podszedl i mazial po masce , na szczescie palcem ale potem zobaczylem ze sa drzwi przerysowane , moze sie uda polerka to sciagnac , a ze zajolem mu miejsce audi parkowal gdzie indziej i jak sie okazuje przed moja astra , i mam caly zderzak obdarty do plastiku u halogen uszkodzony , problem a tym ze jego auto jest tego samego koloru i pobijane poryaowane masakrycznie z kazdej strony , chlop ma ponad 80 lat i jezdzi tym autem obijajac sie o wszystko kurde , stwarza realne zagrozenie dla otoczenia

Opublikowano

Opublikowano

Transit , dzwonilem i mam w pon jechac zgloszenie zlozyc na komisariat z racji tego ze to bylo wczoraj , zobaczymy porobilem zdjecia itp i pojade w pon moze cos wskoram jak nie to moze uda sie zeby mu prawko zabrali itp moze nie bedzie jezdzil wtedy i nie stwarzal zagrozenia

Opublikowano
Opublikowano

Witam

Dante kiedy pojawisz się na spocie furę pokazać po tych wszystkich modach?

Opublikowano

Transit , dzwonilem i mam w pon jechac zgloszenie zlozyc na komisariat z racji tego ze to bylo wczoraj , zobaczymy porobilem zdjecia itp i pojade w pon moze cos wskoram jak nie to moze uda sie zeby mu prawko zabrali itp moze nie bedzie jezdzil wtedy i nie stwarzal zagrozenia

No to trzymam kciuki za powodzenie akcji. Choć nie jestem pewny, czy jest to podstawą zatrzymania uprawnień. A nawet gdyby, to czy brak kawałka plastiku w portfelu powstrzyma przed ewentualnym wsiadaniem do auta...

Opublikowano

Witam

Jak skończy - czyli nie tak szybko :decayed::wink:

Opublikowano

Witam

Jak skończy - czyli nie tak szybko :decayed::wink:

:decayed:
Opublikowano

Siema

Opublikowano
  • Autor

Panowie , kto w Krakowie ma szybkie terminy i dobrze usuwa wgnioty ???

akcja..... zona prowadzi godzina 23-30 ulica Marii Dabrowskiej , kątem oka patrze a wilczur goni zajaca.... nagle zajac ucieka przed kolami a wilczur uderza w tylne drzwi od strony pasazera .....stajemy kawalek , sprawdzam a tu wgniota na drzwiach.... dalej podchodze do wlasciciela a gość długa..... gonilem go dobre 2 km.... w koncu dopadlem ...... ehhhh dal jakas kase w ramach rozliczenia istad tez moje pytanie.......

Opublikowano

Panowie , kto w Krakowie ma szybkie terminy i dobrze usuwa wgnioty ???

akcja..... zona prowadzi godzina 23-30 ulica Marii Dabrowskiej , kątem oka patrze a wilczur goni zajaca.... nagle zajac ucieka przed kolami a wilczur uderza w tylne drzwi od strony pasazera .....stajemy kawalek , sprawdzam a tu wgniota na drzwiach.... dalej podchodze do wlasciciela a gość długa..... gonilem go dobre 2 km.... w koncu dopadlem ...... ehhhh dal jakas kase w ramach rozliczenia istad tez moje pytanie.......

Kiedyś robiłem pod Krakowem tu tego pewnego gościa i byłem zadowolony:

http://audi.pacula.eu/audi-a4-b5-wyciaganie-wgniotek-parkingowych-bez-lakierowania/

Naciapane z bagażnika...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.