Vixen Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Mam sprawdzone teraz hamulce do C6 , nawet Witaszek nie zrobił takiej ceny za ten sam komplet choć tez miał dobra cenę , wcześniej intercooler do x-a , oleje filtry , nigdzie nie spotkałem taniej . Tylko na infolini trzeba długi czekac zeby złożyć zamówienie bo duze obciążenie maja ale warto . Zamawiasz dzis jutro zawsze sa części . Powiadomienie na SMS . Polecam Ja tam zawsze mailem zamawiam bo infolinia ciezko , tez glownie tam i motochemia ceny mega dobre maja Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vixen Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Czesc mam 3 bledy w kompie 16804 catalyst system efficiency below threshold bank 1 Ale to chyba wydajnosc kata co nie ?I 16684 random multiple cylindrr misfire detectedOraz 16686 cylinder 2 misfire detectedI moje pytanie brzmi to swiece czy cewka bedzie pokazywalo ? Swiece mam juz zamowione tak profilaktycznie , nie mam za bardzo na jakie podmienic nawet na chwile zeby zobaczyc i cylinder 2 to bedzie od ktorej strony ?Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Więcej na tej kanapie was nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Jaki był wynik? [emoji23] [emoji13] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Jaki był wynik? [emoji23] [emoji13] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaAle wynik czego?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Siemandero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 To po co ja kupowałem Samuraia?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Po to, żeby wyciągać Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 VISCA EL BARCA !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Co za mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Bóg piłkarski jest jeden MESSI:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Dobrze że Barca wygrała będzie ciekawie do ostatniej kolejki La ligi chociaż Real ma mecz zaległy... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Siemka all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 SiemkaPanowie potrzebowałbym świeżą mapę do RNS-E dvd 1 i 2, bez polski którą już mam. Jest ktoś stanie ogarnąć?Poleciało z pokładu lotniskowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 (edytowane) Cuber 100 lat ! Najlepszego Panie Edytowane 25 Kwietnia 2017 przez fantowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Cuber, Themon Wszystkiego najlepszego [emoji481][emoji481][emoji481][emoji481][emoji481]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 @Cuber @themOn najlepszego http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-koniec-ery-diesli-czeka-nas-zmiana-prawa-w-calej-europie,nId,2386259 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 100 lat Łapserdaki i Ochlaptusy !!!! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi