Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Paniska :hi:

Komuś tu chyba gg zablokowali :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Co Ty sie tak czepiasz tego GG :?: :mysli:

Jarko a Ty to nie wiesz gdzie elektronike najtańszą się kupuje ?? :chytry:

Nie chodzi o najtańszą, ale dobrą i w normalnej cenie, a jak do tego masz jeszcze raty 0% to chyba wybór jest oczywisty :tongue4:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jak ktoś chce to są w MM karty SD 4GB za .... 29PLN :shocked::notworthy:

Najlepiej dzwonić do Pabla bo zostało kilka sztuk

Pablo i Rubio dzięki za pomoc i rabaciki :naughty::good:

Opublikowano

jakby brakło na Solwayu tych kart to w M1 jest ich jeszcze pełno, właśnie przed chwilą byłem :)

Opublikowano

Witam, My name is Janusz :)

Na poczatek mowie z gory ze nie wiem o co chodzi w sporze miedzy a4 club i a4 klub i nie chce juz tego dociekac bo po co, ale chetnie przyjade w ta niedziele na spota do a4klub.pl bo poznalem kilka osob z tego klubu i sa bardzo sympatyczne (jarko,themon,cuber). Nie ma chyba przeszkod ze jestem rowniez na a4club.eu? i mam naklejki na aucie, poznalem ludzi z a4club wczesniej i sa rowniez bardzo sympatyczni, a ze takowe forum znalazlem pierwsze na google i sie zapisalem to takie barwy przyjalem, nikt nie bedzie na mnie krzywo patrzyl? Chcialbym was wszystkich poznac ktorych jeszcze nie znam. Nic do nikogo nie mam. Jestem swiezak i lubie audi.

Opublikowano

pewnie ze przyjezdzaj, zapraszamy :good:

Opublikowano

Witam, My name is Janusz :)

Na poczatek mowie z gory ze nie wiem o co chodzi w sporze miedzy a4 club i a4 klub i nie chce juz tego dociekac bo po co, ale chetnie przyjade w ta niedziele na spota do a4klub.pl bo poznalem kilka osob z tego klubu i sa bardzo sympatyczne (jarko,themon,cuber). Nie ma chyba przeszkod ze jestem rowniez na a4club.eu? i mam naklejki na aucie, poznalem ludzi z a4club wczesniej i sa rowniez bardzo sympatyczni, a ze takowe forum znalazlem pierwsze na google i sie zapisalem to takie barwy przyjalem, nikt nie bedzie na mnie krzywo patrzyl? Chcialbym was wszystkich poznac ktorych jeszcze nie znam. Nic do nikogo nie mam. Jestem swiezak i lubie audi.

Kolego , powiem szczerze że zdziwił mnie troszkę Twój wstęp...

Nie wiem co naopowiadali Ci koledzy ale nikt tutaj krzywo nie patrzy na userów z innego forum , nikt także ich stąd nie wyrzucił .

Odeszli sami i była to ich świadoma decyzja. Założyli sobie swoje forum i działają to tyle tytułem wstępu :wink4:

Co do Twojego przyjazdu to zapraszamy , na nikogo nie patrzymy krzywym okiem także porzuć swoje obawy i przyjeżdzaj :naughty:

Opublikowano

ok w takim razie poznamy sie i pogadamy na spocie w niedziele :)

irko my tez sie znamy :hi::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

nex :wink4:

Ogrze jak juz zaczalem i przez tyle przeszedlem z tymi spryskami to juz skoncze :decayed:

Opublikowano

irko wybierasz sie na spot w niedziele? widze ze zmieniles furaka ;)

Opublikowano

chetnie przyjade w ta niedziele na spota do a4klub.pl bo poznalem kilka osob z tego klubu i sa bardzo sympatyczne (jarko,themon,cuber)

niemożliwe :mysli::wink4:

Opublikowano

chetnie przyjade w ta niedziele na spota do a4klub.pl bo poznalem kilka osob z tego klubu i sa bardzo sympatyczne (jarko,themon,cuber)

robciu niemozliwe to jest to ze nie chcecie przyjechac do KRK w poniedzialek :evil: :evil: :przebiegly:.

rob sluchaj masz w lampach silniczki? bo zapomnialem Cie wogole spytac kiedys

Opublikowano

irko wybierasz sie na spot w niedziele? widze ze zmieniles furaka ;)

a nie wiem czy dozyje do Niedzieli :decayed: ostatnio mialem wpasc ale zaspalem, furaka to zmienilem i to piec razy w tym roku :> ale przy tym zostane przynajmniej do wakacji bo juz mam dosc tych zmian i wizyt w UC, US i wydzialach komunikacji a i furmanka jezdzi to nie bede cudowal bo tyle co stracilem na tych wozach w tym roku to szkoda gadac

Opublikowano
  • Autor

Nex , tutaj nikt nie gryzie a wiec przyjeżdzaj śmiało , zreszta juz Ci pisałem o tym :gwizdanie:

Opublikowano

wiem cuber tylko dla scislosci wolalem zapytac :)

Opublikowano

rob sluchaj masz w lampach silniczki?

mam, przełożone ze starych :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Siema ROBinio coś dawno Cię nie widziałem :naughty:

Opublikowano

to w starych musiales miec Hella bo od moich starych audi vw valeo nie pasowaly bo byly za dlugie nozki, a z audi vw hella sa krotsze i pasuja. Naszukalem sie ich troche po krk

Opublikowano

Siema ROBinio coś dawno Cię nie widziałem :naughty:

się jeszcze nadrobi :kox:

to w starych musiales miec Hella

nie, miałem boscha :)

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Jarko pewnie że wybór jest oczywisty...i są to sklepy internetowe, tam też masz raty 0 % a ceny (w zależności od tego co kupujesz ) od kilkuset do kilku tysięcy różnicy. Dla przykładu znajomi kupowali telewizor w prezencie slubnym, i w najtańszym z marketów (akurat media markt ) kosztował on 5460 zł a w necie kupili za 3999 zł więc twój wybór wcale nie jest oczywisty :naughty: :naughty: a już na pewno nie najtańszy :wink4: Dodam jeszcze że ja całe wyposarzenie do mieszkania w necie kupiłem :decayed:

Opublikowano

a sufit też? :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.