Gość trueogre Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Trzeniu Ty jak zawsze zartownis jestes Dobra, true wklej obydwa avatarki posłałem mu na @ niech sam wybierze
Gość Murzyn Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 hehe, to te co pokazywalisccie mi w aucie jest
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 +5 stopni, troche zimno jak dla Murzynka. :>
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 hahaha , kur.a przez Was mi się FIS wypala ile jeszcze tych avatarków mam zrobić :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Bylo sie nie chwalic ze masz takie mozliwosci, to mialbys teraz spokój
Gość trueogre Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 hahaha , kur.a przez Was mi się FIS wypala ile jeszcze tych avatarków mam zrobić :gwizdanie: już ci mówiłem, zacznij sprzedawać :polew:
Gość trueogre Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Tylu nowych podpisów i avatarków to dawno nie było
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 no panowie sie postaraliscie dzięki wszytskim za spota i ogólnie jest zjaebiscie org super fotki [br]Dopisany: 03 Luty 2008, 23:59 _________________________________________________heheh az sie myli jak tyle podpisów i avatarów jest
Gość rob Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Panowie, tu są fotki : http://picasaweb.google.com/TrueOgre19 za***iste :th: wszystko pięknie, tylko z tego co pamiętam kiedyś była akcja na forum, kasowane były całe tematy, bo było za dużo "tajnych" wiadomości, a tu tablice rejestracyjne jak na dłoni :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 te podpisy trza by ujednolicic albo Twoja Org wersja albo Sokola...
sokolnh Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Murzyn, na fotce prawie jak matrix też mi sie tak skojarzyło ale piguł nam jeszcze nie dawał :kox:
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 mnie si epodoba podpis ogra jest taki....wyraźisty
Gość trueogre Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Panowie, tu są fotki : http://picasaweb.google.com/TrueOgre19 za***iste :th: wszystko pięknie, tylko z tego co pamiętam kiedyś była akcja na forum, kasowane były całe tematy, bo było za dużo "tajnych" wiadomości, a tu tablice rejestracyjne jak na dłoni :gwizdanie: pokasowałbym numery, ale wszyscy takie ciśnienie mieli na fotki że mi wyskakiwali z ekranu i je zasysali :polew: i nic tylko wrzucaj wrzucaj to wrzuciłem :gwizdanie: org super fotki byłyby lepsze, gdybym miał porządną lampę, muszę zakupić ale krucho z kaską ostatnio :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Murzyn, na fotce prawie jak matrix też mi sie tak skojarzyło ale piguł nam jeszcze nie dawał :kox: Na poczatku przeca mówilem Bletki, wahacze, tanio okazja polecam Org - to pokasuj zanim "inni" jeszcze nie possali
Gość trueogre Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Org - to pokasuj zanim "inni" jeszcze nie possali album wyleciał w kosmos zgodnie z zaleceniami moderatorów, jutro pokasuję numery tablic i wrzucę na nowo.
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Opublikowano 3 Lutego 2008 no jak byś jeszcze w podpisie skasował moją tablice rejestracyjną był by
Rekomendowane odpowiedzi