Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=8331 Ekran zapraszamy na spoty - oni tak tylko cwaniakuja na forum.
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Jak sie ma 250Nm do przelozenia na asfalt to moze i tak. 430 juz nie Sprawdzimy to 430
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 No wiadomo ze na początku odjezdzasz ale daj spokój ze dopiero 400-500 metrach Cie dochodze, zresztą na wiosne bedzie trzeba porobic nowe testy na kreske :> Kreske to Ty musisz wciągnąć bo chyba na głodzie jesteś Pablo ale masz powód do dumy.... ścigasz się z samochodem o 300kg cięższym, dodatkowo z padniętą pompą a podniecasz się jakbyś zobaczył szkielet dinozaura :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tukan - najpierw cos wyrezaj a pozniej cwaniakuj
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 No wiadomo ze na początku odjezdzasz ale daj spokój ze dopiero 400-500 metrach Cie dochodze, zresztą na wiosne bedzie trzeba porobic nowe testy na kreske :> Kreske to Ty musisz wciągnąć bo chyba na głodzie jesteś Pablo ale masz powód do dumy.... ścigasz się z samochodem o 300kg cięższym, dodatkowo z padniętą pompą a podniecasz się jakbyś zobaczył szkielet dinozaura :polew: Trzeniu spoko spoko,On ma PB wiec cwaniakuje [br]Dopisany: Luty 04, 2008, 09:06:12 _________________________________________________ Tukan - najpierw cos wyrezaj a pozniej cwaniakuj ?? Cfaniakuj?? Murzynku czesto Ci nie rozumiem,
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 podniecasz się jakbyś zobaczył szkielet dinozaura tyle kosci na raz?? :drool: [br]Dopisany: 04 Luty 2008, 21:07 _________________________________________________Tukan - kiedys zrozumiesz
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tukan - kiedys zrozumiesz Mam wrazenie ze zawsze na mnie naskakujesz..Zawsze cos nie tak ;( Chyba mnie nie lubisz tylko nie wiem za co
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tukan - kiedys zrozumiesz Mam wrazenie ze zawsze na mnie naskakujesz..Zawsze cos nie tak ;( Chyba mnie nie lubisz tylko nie wiem za co Dać Ci husteczkę? Tukan nie przesadzaj... oczekujesz na walentynke?
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 nie rycz tylko rezaj - jak wyrezasz to sie scigniemy, a nie bedziemy gadac w kolko "ze sie scigniemy" Juz nie mów ze taki wrazliwy jestes po kolezensku Cie mobilizuje
themOn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tukan - kiedys zrozumiesz Mam wrazenie ze zawsze na mnie naskakujesz..Zawsze cos nie tak ;( Chyba mnie nie lubisz tylko nie wiem za co tukan nie rozklejaj sie
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tukan - kiedys zrozumiesz Mam wrazenie ze zawsze na mnie naskakujesz..Zawsze cos nie tak ;( Chyba mnie nie lubisz tylko nie wiem za co Dać Ci husteczkę? Tukan nie przesadzaj... oczekujesz na walentynke? Od laski jasne ,a Ty nie
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Murzynek... jesteś nie koleżeński dlatego zapodam kawał -co ma murzyn białego? -murzyn ma białego słuchać :D
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 nie rycz tylko rezaj - jak wyrezasz to sie scigniemy, a nie bedziemy gadac w kolko "ze sie scigniemy" Juz nie mów ze taki wrazliwy jestes po kolezensku Cie mobilizuje No kur.a napisalem raptem moze ze dwa-3 razy...Wszystko w swoim czasie...A napisalem sprawdzimy to moze sie z nim przejade a nie scigne Cuberku :D
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tak tak.... -Ja nie mam nic do murzynów, kazdy powinien miec swojego [br]Dopisany: 04 Luty 2008, 21:15 _________________________________________________ nie rycz tylko rezaj - jak wyrezasz to sie scigniemy, a nie bedziemy gadac w kolko "ze sie scigniemy" Juz nie mów ze taki wrazliwy jestes po kolezensku Cie mobilizuje No kur.a napisalem raptem moze ze dwa-3 razy...Wszystko w swoim czasie...A napisalem sprawdzimy to moze sie z nim przejade a nie scigne Cuberku :D Cuberku??
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 No wiadomo ze na początku odjezdzasz ale daj spokój ze dopiero 400-500 metrach Cie dochodze, zresztą na wiosne bedzie trzeba porobic nowe testy na kreske :> Kreske to Ty musisz wciągnąć bo chyba na głodzie jesteś Pablo ale masz powód do dumy.... ścigasz się z samochodem o 300kg cięższym, dodatkowo z padniętą pompą a podniecasz się jakbyś zobaczył szkielet dinozaura :polew: To ze moja jest lżejsza to dla mnie in + To weż se wyciagnij wszystkie fotele i opróznij cały bagaznik od tych kosci dinozaurów to bedzie pincet kilo lzejszy
sokolnh Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 oo dzisiaj aż dwa spory, bedzie ciekawie
themOn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 -Czym się różni murzyn od opony? -Jak założysz na oponę łańcuchy to nie śpiewa bluesa
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 oo dzisiaj aż dwa spory, bedzie ciekawie Spory Sokol Ty jak cos zapodasz to mozna pasc
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 a nie proscie doladowac Twoje 8-mioma workami cementu?? BTW wyscigi na kresce raczej nie sa po to, zeby pokazac który kierowca ma lepsze umiejetnosci wiec jaki jest powód niby ujednolicania mas aut?? Chyba trzeba bedzie zorganizowac jakis krakowski wyjazd na tor w kielcach
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 no Pablo to tylko na prostą się porywa bo jak zakręty pokonuje to już pokazał
Rekomendowane odpowiedzi