Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak sie ma 250Nm do przelozenia na asfalt to moze i tak. 430 juz nie

Sprawdzimy to 430 :naughty:
Opublikowano

No wiadomo ze na początku odjezdzasz ale daj spokój ze dopiero 400-500 metrach Cie dochodze, zresztą na wiosne bedzie trzeba porobic nowe testy na kreske :>

Kreske to Ty musisz wciągnąć bo chyba na głodzie jesteś :decayed:

Pablo ale masz powód do dumy.... ścigasz się z samochodem o 300kg cięższym, dodatkowo z padniętą pompą a podniecasz się jakbyś zobaczył szkielet dinozaura :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Tukan - najpierw cos wyrezaj a pozniej cwaniakuj :bicz2:

Opublikowano

No wiadomo ze na początku odjezdzasz ale daj spokój ze dopiero 400-500 metrach Cie dochodze, zresztą na wiosne bedzie trzeba porobic nowe testy na kreske :>

Pablo ale masz powód do dumy.... ścigasz się z samochodem o 300kg cięższym, dodatkowo z padniętą pompą a podniecasz się jakbyś zobaczył szkielet dinozaura :polew: :polew: :polew:

Trzeniu spoko spoko,On ma PB wiec cwaniakuje :D[br]Dopisany: Luty 04, 2008, 09:06:12 _________________________________________________

Tukan - najpierw cos wyrezaj a pozniej cwaniakuj :bicz2:

?? Cfaniakuj?? Murzynku czesto Ci nie rozumiem, :wallbash:
Opublikowano
podniecasz się jakbyś zobaczył szkielet dinozaura

tyle kosci na raz?? :drool:

[br]Dopisany: 04 Luty 2008, 21:07 _________________________________________________Tukan - kiedys zrozumiesz :polew:

Opublikowano

Tukan - kiedys zrozumiesz

Mam wrazenie ze zawsze na mnie naskakujesz..Zawsze cos nie tak ;( Chyba mnie nie lubisz tylko nie wiem za co :thumbdown:
Opublikowano

Mam wrazenie ze zawsze na mnie naskakujesz..Zawsze cos nie tak ;( Chyba mnie nie lubisz tylko nie wiem za co :thumbdown:

Dać Ci husteczkę? :D

Tukan nie przesadzaj... oczekujesz na walentynke? :decayed:

Opublikowano

nie rycz tylko rezaj - jak wyrezasz to sie scigniemy, a nie bedziemy gadac w kolko "ze sie scigniemy" :polew: Juz nie mów ze taki wrazliwy jestes :D po kolezensku Cie mobilizuje :kox:

Opublikowano

tukan nie rozklejaj sie ;)

Opublikowano

Dać Ci husteczkę? :D

Tukan nie przesadzaj... oczekujesz na walentynke? :decayed:

Od laski jasne ,a Ty nie :naughty:
Opublikowano

Murzynek... jesteś nie koleżeński dlatego zapodam kawał :decayed:

-co ma murzyn białego?

-murzyn ma białego słuchać :D :D :D

Opublikowano

nie rycz tylko rezaj - jak wyrezasz to sie scigniemy, a nie bedziemy gadac w kolko "ze sie scigniemy" :polew: Juz nie mów ze taki wrazliwy jestes :D po kolezensku Cie mobilizuje :kox:

No kur.a napisalem raptem moze ze dwa-3 razy...Wszystko w swoim czasie...A napisalem sprawdzimy to moze sie z nim przejade a nie scigne Cuberku :D :D
Opublikowano

Tak tak....

-Ja nie mam nic do murzynów, kazdy powinien miec swojego :decayed:[br]Dopisany: 04 Luty 2008, 21:15 _________________________________________________

No kur.a napisalem raptem moze ze dwa-3 razy...Wszystko w swoim czasie...A napisalem sprawdzimy to moze sie z nim przejade a nie scigne Cuberku :D :D

Cuberku?? :kox:

Opublikowano

To ze moja jest lżejsza to dla mnie in + :naughty:

To weż se wyciagnij wszystkie fotele i opróznij cały bagaznik od tych kosci dinozaurów to bedzie pincet kilo lzejszy :D

Opublikowano

oo dzisiaj aż dwa spory, bedzie ciekawie :thumbup:

Opublikowano

-Czym się różni murzyn od opony?

-Jak założysz na oponę łańcuchy to nie śpiewa bluesa ;)

Opublikowano

oo dzisiaj aż dwa spory, bedzie ciekawie :thumbup:

:D Spory :D Sokol Ty jak cos zapodasz to mozna pasc :polew:
Opublikowano

a nie proscie doladowac Twoje 8-mioma workami cementu??

BTW wyscigi na kresce raczej nie sa po to, zeby pokazac który kierowca ma lepsze umiejetnosci :polew: wiec jaki jest powód niby ujednolicania mas aut??

Chyba trzeba bedzie zorganizowac jakis krakowski wyjazd na tor w kielcach

Opublikowano

no Pablo to tylko na prostą się porywa bo jak zakręty pokonuje to już pokazał :evil: