Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co innego pozostało :cool1:

pakować się +pączki +kawa = żarówki :gwizdanie:

kolego, ja pracuje od 8 do 16 więc o pączkach i kawie to moge tylko pomarzyć, nie mówiąc o żarówkach :cool1:

Ty nie pracujesz... weź się do roboty i mnie nie zagaduj :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 09:13_________________________________________________kłamie menda bo własnie pije kawe :naughty:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co innego pozostało :cool1:

pakować się +pączki +kawa = żarówki :gwizdanie:

kolego, ja pracuje od 8 do 16 więc o pączkach i kawie to moge tylko pomarzyć, nie mówiąc o żarówkach :cool1:

Ty nie pracujesz... weź się do roboty i mnie nie zagaduj :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 09:13_________________________________________________kłamie menda bo własnie pije kawe :naughty:

zazdrosny

[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 09:16_________________________________________________

herbatę akurat :tongue4: :tongue4:

ja też bo kawa się skończyła ,a kolega nie dojechał :evil:

Opublikowano

Ok. ale ja w przeciwieństwie do WAS pracuję :tongue4:[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 09:21_________________________________________________

zapraszamy :gwizdanie:

:notworthy:[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 09:21_________________________________________________tylko czemu sam :([br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 09:22_________________________________________________macie jeden komputer :polew:

Opublikowano

macie jeden komputer

komputery są dwa, ale za to kubek do kawy jeden :tongue4:
Opublikowano

Ty tak pracujesz jak my :polew: :polew: :polew:

i tego się trzymajmy :good:[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 09:27_________________________________________________

macie jeden komputer

komputery są dwa, ale za to kubek do kawy jeden :tongue4:

a herbaty :polew:

[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 09:28_________________________________________________ale nudy :>

Opublikowano

:hi: Dzień dobry witam wszystkich

:hi:

[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 09:29_________________________________________________MAM kawę :>[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 09:30_________________________________________________Trzeniu zamów sobie

http://www.a4-klub.pl/smf/breloczek_lista_chetnych-t51050.0.html

z napisem SZYDERCA :polew:

Opublikowano

co szef wpadł do pokoju ze Was nie było :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 09:58_________________________________________________

hehehe , dzięki ale nie potrzebuję :wink4:

bez urazy :tongue4:

Opublikowano

ja tu jestem szefem :gwizdanie:

a wiesz gdzie jest szef :polew:

Opublikowano

ja tu jestem szefem :gwizdanie:

a wiesz gdzie jest szef :polew:

wiem szyderco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Opublikowano
:lol1: :lol1:
Opublikowano

:hi: Dzień dobry witam wszystkich

Siemasz :hi:

Co spamowicze od rana atakujecie :polew:

ps. kumpel ma złamaną kość śródstopia , dzis operacja ;(

Opublikowano

Oj smutno .Cuber wiesz coś :)

Opublikowano

Oj smutno .Cuber wiesz coś :)

wiem ze nic nie wiem :gwizdanie:

Opublikowano

Po 30 latach malzenstwa facet przyjrzal sie zonie:

- Kochanie, 30 lat temu mielismy tanie mieszkanie, tani samochód, spalismy na sofie i ogladalismy TV w 10-calowym, czarno-bialym telewizorze,ale za to, co noc spalem z cudowna, 25-letnia dziewczyna. Teraz mam dom za milion, samochód za 200 kilo zeta, duze lózko i telewizor plazmowy, ale sypiam z 55-letnia kobieta. Wydaje mi sie wiec, ze nie wywiazujesz sie z naszej umowy...

Na to zona, która nigdy nie traci zimnej krwi:

- Kochanie! Znajdz sobie cudowna 25-letnia dziewczyne, a ja sprawie, ze znowu bedziesz mieszkal w tanim mieszkaniu, jezdzil tanim samochodem, spal na sofie i ogladal TV w 10-calowym, czarno-bialym telewizorze![br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 10:12_________________________________________________http://www.v10.pl/Sparco,fotelik,z,wlokna,weglowego,dla,najmlodszych,rajdowcow,23330.html

fajny