PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_piekne_audi_z_allegro_d-t58265.0.html Panowie pewnie nie wszyscy czytali także polecam się zapoznać z tematem bo na pewno nie którym przyda się na przyszłość...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_piekne_audi_z_allegro_d-t58265.0.html Panowie pewnie nie wszyscy czytali także polecam się zapoznać z tematem bo na pewno nie którym przyda się na przyszłość... aleś się obudził.. takie numery widziałem już kilkadziesiąt razy a proceder ten istnieje od ok. 5 lat czyli od wielkiego boomu na auta z DE. Normalka
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_piekne_audi_z_allegro_d-t58265.0.html Panowie pewnie nie wszyscy czytali także polecam się zapoznać z tematem bo na pewno nie którym przyda się na przyszłość... aleś się obudził.. takie numery widziałem już kilkadziesiąt razy a proceder ten istnieje od ok. 5 lat czyli od wielkiego boomu na auta z DE. Normalka Wiadomo że już od dawna dzieją się takie rzeczy ale ten temat nie wszyscy u nas czytali dlatego go zapodałem
nex Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_piekne_audi_z_allegro_d-t58265.0.html Panowie pewnie nie wszyscy czytali także polecam się zapoznać z tematem bo na pewno nie którym przyda się na przyszłość... żal.pl
jarko Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_piekne_audi_z_allegro_d-t58265.0.html Panowie pewnie nie wszyscy czytali także polecam się zapoznać z tematem bo na pewno nie którym przyda się na przyszłość... aleś się obudził.. takie numery widziałem już kilkadziesiąt razy a proceder ten istnieje od ok. 5 lat czyli od wielkiego boomu na auta z DE. Normalka Wybacz, ale takie coś co ten koleś zapodał na forum to pierwszy raz widziałem...
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_piekne_audi_z_allegro_d-t58265.0.html Panowie pewnie nie wszyscy czytali także polecam się zapoznać z tematem bo na pewno nie którym przyda się na przyszłość... aleś się obudził.. takie numery widziałem już kilkadziesiąt razy a proceder ten istnieje od ok. 5 lat czyli od wielkiego boomu na auta z DE. Normalka Wybacz, ale takie coś co ten koleś zapodał na forum to pierwszy raz widziałem... Z jednej strony mnie to nie dziwi bo świat znasz tylko z tej strony z dugiej zaś strony widać żeczytasz po łebkach forum Wybaczam
nex Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 norma norma oczywiscie później zapewne gdzies uderzymy na ślizganko jestem za http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_piekne_audi_z_allegro_d-t58265.0.html Panowie pewnie nie wszyscy czytali także polecam się zapoznać z tematem bo na pewno nie którym przyda się na przyszłość... aleś się obudził.. takie numery widziałem już kilkadziesiąt razy a proceder ten istnieje od ok. 5 lat czyli od wielkiego boomu na auta z DE. Normalka Wybacz, ale takie coś co ten koleś zapodał na forum to pierwszy raz widziałem... dobrze że zapodał, tępić cweli[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 16:05_________________________________________________Trzeniu Ty coś ostatnio nerwowy jesteś, te dni?
jarko Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 aleś się obudził.. takie numery widziałem już kilkadziesiąt razy a proceder ten istnieje od ok. 5 lat czyli od wielkiego boomu na auta z DE. Normalka Jeszcze raz Forum ma dopiero 3 lata, więc jak taki proceder może mieć miejsce 5 lat
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja nerwowy? czyś Ty oszalał My sobie z Jarkiem zawsze tak rozmawiamy znając życie zaraz będzie riposta z jego strony Ps. Tak jak mówiłem , temat stary , widziałem w necie już kilkadziesiąt artykułów na ten temat m.in. na Onecie , Wp , Interii i wielu forach motoryzacyjnych. Podrabianie oraz kupowanie książek serwisowych to niestety normalka... taka sama jak zniknięcie 100kkm po przekroczeniu Odry Polecam lekturę allegro po wpisaniu w wyszukiwarkę " ksiązka serwisowa" :gwizdanie:
jarko Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 z dugiej zaś strony widać żeczytasz po łebkach forum Wybaczam Czytam to co mnie interesuje [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 16:13_________________________________________________Trzeniu, przeczytaj ten wątek co Pablo zapodał, szczególnie dwie ostatnie strony
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 aleś się obudził.. takie numery widziałem już kilkadziesiąt razy a proceder ten istnieje od ok. 5 lat czyli od wielkiego boomu na auta z DE. Normalka Jeszcze raz Forum ma dopiero 3 lata, więc jak taki proceder może mieć miejsce 5 lat No widzisz? Trafiłem :decayed: żyjesz tylko na tym forum... a w internecie znajdziesz miliony stron.. 5 lat trwa proceder masowego sprowadzania samochodów więc drogi Jarku... czytamy ze zrozumieniem :decayed: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 16:14_________________________________________________ z dugiej zaś strony widać żeczytasz po łebkach forum Wybaczam Czytam to co mnie interesuje [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 16:13_________________________________________________Trzeniu, przeczytaj ten wątek co Pablo zapodał, szczególnie dwie ostatnie strony Czytałem
nex Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 o 17-tej czas wyruszyć na spota bo tu na żarach tyle śniegu że hoho [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 16:16_________________________________________________Dzięki za spot, było
themOn Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ano było cool, czekam na zdjęcia jakieś
Perfidny Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 zabawa niezła , ale wniosek na przyszłość quatro jest do efektownej zabawy lepsze niz jedna oś
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 najlepsze było na końcu , Pablo jadąc do domu rozpierd... auto
themOn Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 najlepsze było na końcu , Pablo jadąc do domu rozpierd... auto znowu?
nex Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 najlepsze było na końcu , Pablo jadąc do domu rozpierd... auto eee co Ty gadasz.. jechał za mna i się gdzieś zgubił, jak to rozjebał?
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 najlepsze było na końcu , Pablo jadąc do domu rozpierd... auto eee co Ty gadasz.. jechał za mna i się gdzieś zgubił, jak to rozjebał? na Tischnera , asistance w sile 5 samochodów przyjechało ratować Pabla
nex Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja go zgubiłem już na nowohuckiej tak że nic nie wiedziałem, myślałem że jedzie slamazarnie bo ma problem z tą belką, a tu mimo że wolno jechał to się rozjebał?
Rekomendowane odpowiedzi