Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pablo znowu pokazał on chyba lubi takie dzwony
sokolnh Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 no było smiesznie, Pablo jest jednak woriot
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 PANOWIE DZIĘKI ZA POMOC A SZCZEGÓLNIE JARKO! Znowu był wielki fart jak chu* :wallbash:
nex Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 PANOWIE DZIĘKI ZA POMOC A SZCZEGÓLNIE JARKO! Znowu był wielki fart jak chu* :wallbash: cos Ty narobił? Było trąbić
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 PANOWIE DZIĘKI ZA POMOC A SZCZEGÓLNIE JARKO! Znowu był wielki fart jak chu* :wallbash: :polew: :polew: :polew: :polew:
nex Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 fart jak podobno masz koło z przodu jak w tatrach
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 PANOWIE DZIĘKI ZA POMOC A SZCZEGÓLNIE JARKO! Znowu był wielki fart jak chu* :wallbash: cos Ty narobił? Pod wiaduktem przed telewizyjną tył mi odjechał i gdy by nie szybka kontra to był by konkretny dzwon Jak ktoś zrobił fotkę śladów to niech wstawi
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 PANOWIE DZIĘKI ZA POMOC A SZCZEGÓLNIE JARKO! Znowu był wielki fart jak chu* :wallbash: cos Ty narobił? Pod wiaduktem przed telewizyjną tył mi odjechał i gdy by nie szybka kontra to był by konkretny dzwon Jak ktoś zrobił fotkę śladów to niech wstawi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 PANOWIE DZIĘKI ZA POMOC A SZCZEGÓLNIE JARKO! Znowu był wielki fart jak chu* :wallbash: cos Ty narobił? Pod wiaduktem przed telewizyjną tył mi odjechał i gdy by nie szybka kontra to był by konkretny dzwon Jak ktoś zrobił fotkę śladów to niech wstawi :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: j**any
nex Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 na zjezdzie z mostu na tym łuku? wlasnie tam Cie zgubiłem
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 na zjezdzie z mostu na tym łuku? wlasnie tam Cie zgubiłem Tam mnie zgubiłeś bo dalej już nie pojechałem
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 tył mi odjechał i gdy by nie szybka kontra to był by konkretny dzwon :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
nex Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 na zjezdzie z mostu na tym łuku? wlasnie tam Cie zgubiłem Tam mnie zgubiłeś bo dalej już nie pojechałem widzisz chciałem Ci dać nr tel, bym szybko wycofał, to powiedziałeś że nie szukasz kolegów :polew:
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Trzeniu na ilu dropsach jedziesz :?: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 22:39_________________________________________________ na zjezdzie z mostu na tym łuku? wlasnie tam Cie zgubiłem Tam mnie zgubiłeś bo dalej już nie pojechałem widzisz chciałem Ci dać nr tel, bym szybko wycofał, to powiedziałeś że nie szukasz kolegów :polew:
sokolnh Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 tył mi odjechał i gdy by nie szybka kontra to był by konkretny dzwon :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: qr.wa poplułem sie herbatą
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pablo , ale widziałeś jak szybko przyjechaliśmy Cię ratować? Ty dzwoniłeś do Cubera Cuber do mnie i do Jarko Ja do Oziego i Sokola i widziałeś ile było kolegów chętnych do pomocy?
themOn Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pablo rozjebales cos czy wszystko ok ?
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pablo rozjebales cos czy wszystko ok ? :polew: :polew: :polew: :polew:
nex Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pablo rozjebales cos czy wszystko ok ? ponoc przod jedno koło jak tatra bez załadunku, ale poczekajmy na opinie poszkodowanego
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Dajcie fotki z akcji ratunkowej [br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 22:43_________________________________________________Przy naprawie nawet przydały się ryflowane dywaniki Pabla
Rekomendowane odpowiedzi