Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do US 14dni, do zarejestrowania masz 30dni

O f*ck :wallbash: muszę przepisać umowę :disgust:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powitać :hi:

Opublikowano

Całkiem nie głupie to stepowanie :good:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 14:28_________________________________________________

Powitać :hi:

Siemka :hi:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 14:28_________________________________________________http://bilety.wp.pl/eid,502816,eventart.html?ticaid=17497 :wink4:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 14:29_________________________________________________Tylko nie wiem czy będzie mi się chciało wywalać 400 zeta na coś takiego tydzień po zlocie :mysli:

Opublikowano

dokładnie trzeba zabrać tablice ze sobą, tylko muszą być czyste bo Cię odprawią z kwitkiem inaczej :wink4:

Opublikowano

dokładnie trzeba zabrać tablice ze sobą, tylko muszą być czyste bo Cię odprawią z kwitkiem inaczej :wink4:

jakim kwitkiem :mysli:

Opublikowano

czyli z niczym :polew:

Opublikowano

trzeba zabrać ze sobą tablice rejestracyjne. Muszą nakleić (nowy) znaczek legalizujący :wallbash: :wallbash:

o taką odpowiedź mi chodziło wielkie dzięki

Opublikowano

Pablo kupiłeś belkę :)

Opublikowano

Tak, dzisiaj dotarła do mnie.

Części do rozrządu przyjadą jutro od TOMMA77, podjadę jeszcze do auto speciala kupić Ori termostat oraz uszczelniacz.

Teraz jadę zawieść auto do mechanika.

Do napisania wieczorem :hi:

Opublikowano

Części do rozrządu przyjadą jutro od TOMMA77, podjadę jeszcze do auto speciala kupić Ori termostat oraz uszczelniacz.

Wszyscy wypisują na prawo i lewo że tam drogo i lipne to ASO, a ten tam jedzie na zakupy... :wallbash:

Opublikowano

Wszyscy wypisują na prawo i lewo że tam drogo i lipne to ASO, a ten tam jedzie na zakupy... :wallbash:

Jarko, te rzeczy które jadę kupić są parę groszy droższe niż zamienniki a są to te same części co u Bełta :wink4:

Opublikowano

Pablo jak strach zajrzał Ci w oczy to się ostro wziołeś za remont auta

Opublikowano

Jarko, te rzeczy które jadę kupić są parę groszy droższe niż zamienniki a są to te same części co u Bełta :wink4:

Ja Ci tu nie proponuję zamienników, tylko jak na zakupy w ASO to tylko do Bełta - z pracy masz nawet bliżej jak do speciala :naughty:

Opublikowano

Ja tylko kupuję w tylko w AUTO SPECJALU i nie narzekam :) Iz tego co wiem to z Kanarkowej też tam kupują :)

Opublikowano

Ja Ci tu nie proponuję zamienników, tylko jak na zakupy w ASO to tylko do Bełta - z pracy masz nawet bliżej jak do speciala :naughty:

Jarko, koszta Ori termostatu u Bełtowskiego - 70zł w auto special - 74zł tak więc o kosztach nie ma tu co dyskutować :) Jak bym się mógł urwać z pracy to bym podjechał ale to raczej nie możliwe :D Tak więc od nas z NH o wiele bardziej opłaca się podjechać do Auto speciala niż pchać się na zakopiankę :thumbdown:

A4 już u mechanika :)

Odbiorę pewnie po weekendzie.

Opublikowano
  • Autor

Odbiorę pewnie po weekendzie.

czyli Cie nie bedzie na spocie a to oznacza zero niespodziewanych zwrotów akcji :naughty:

Opublikowano

Przez Opolską też nie jest zbyt kolorowo... A nie możesz wstać wcześniej i podjechać przed pracą :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.