dajmler4 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 witam rocznik auta 96 3.8 /pb/lpg automat problem jest taki auto opdala jezedzi sie nim, gasi sie normalnie , zapala znowu jedzie i gasi az wkoncu odpalam go lecz nie dziala liczniki zadne i auto po 3 sekundach od odpalenia samo gasnie, gdy odstoi swoje niekidy kilka godzin niekiedy dzien odpala i tak w kółko, co to moze byc alarm zostal odciety, jak mi podlaczali w salonie pod kompa bledów podobno nie bylo czytalem w róznych miejscahc szukalem poprawilem mase bo podobno moglo byc przyczyna nie mnie jednak caly czas to samo ;(
dajmler4 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 z tym ze dzwonilem do kilku osób i powiedzieli mi ze naokolo stacyjki powinien byc zwój i to oznacza ze jest imo a u mnie nie ma zadnego zwoju alarm który byl dokladany jest wywalony tez mi to wyglada na imo ale niestety wszystko wskazuje na to ze to nie to chyba ze tu jest jeszcze jakis ukryta blokada
mpoloo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Rozmawiałem dzisiaj z kolegą który parę ładnych lat przepracował w USa w serwisie. Po Twoim opisie postawił na padający komputer.
Rekomendowane odpowiedzi