yarek7504 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Siema....pytanie jak w temacie..czym najlepiej zmyć resztki kleju po zerwaniu nalepek co by lakieru nie uszkodzić?
tomaszstn Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jest taki preparat LABEL OFF i nim można zmyć a jak nie to pewnie benzyną ekstrakcyjną.
yarek7504 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dzięki kolego...będę szukał tego preparatu
kalik Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Spokojnie benzyną ekstrakcyjną zmyjesz, lakieru nie ruszy. Chyba, że pomylisz z nitrem....
tomaszstn Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dzięki kolego...będę szukał tego preparatu Ja mam takie coś ale byś musiał do Gliwic się przejechać lub spróbuj benzyną.
yarek7504 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 dzięki pany...jutro kupuję benzynkę i czyszczę..
Buldog071 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 benzyna ekstrakcyjna tylko potem przemyj to miejsce dokładnie na przykład płynem do mycia szyb
Santa Cruz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sonax robi spray przeznaczony do usuwania asfaltu (jego kropek) z nadwozia ale klej z lakieru lub szyby rowniez pieknie zmywa, pewnie mniej agresywny dla ludzi i samochodu niz surowy rozpuszczalnik. Mozna psikac w kazdej pozycji puszki (do gory nogami rowniez), rozpuszcza w 30 sekund, potem wystarczy przetrzec papierowym recznikiem i volia!. Ja kupilem w Leclercu (taki hipermarket :-) ) a kosztowal 17zl. Polecam.
yarek7504 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dzięki panowie za rady....ślady po kleju to już historia...poszło benzyną a pożniej zmyte wodą z szamponem ...ale taki preparat do zmywania smoły to muszę sobie sprawić
Rekomendowane odpowiedzi