krzychx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam Mam autko z 2000r benzyna, przez rok chodził bez problemów, ostatnio jednak zaczął gasnąć w czasie jazdy (z reguły w korkach gdy temp. silnika dochodzi do 90 C, albo przy uruchamianiu - odpali po czym od razu zgaśnie albo się podławi i zgaśnie, czasami muszę go przygazować i zadziała a czasami odstawić wyłączonego na 3-5min i chodzi dalej?? Auto potrzebuje praktycznie 20/24h więc ciężko z zostawieniem u mechanika, może sam mógłbym coś zrobić? Pozdrawiam Krzych [mod]Czy trudno jest wybrać konkretny prefix z pola wyboru!? - poprawiłem kolejne wylądują do kosza[/mod]
Conrado22nd Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Podłącz do Vaga i sprawdź czy pokaże jakieś błędy. W tym momencie ciężko jest cokolwiek Ci podpowiedzieć w tym temacie.
krzychx Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 2 stałe błędy jeden przepustnica drugi przepływomierz
monk110 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Miałem te same objawy co Ty, u mnie przepływomierz padł.
dixon39 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Tez tak mialem i wyszlo na to ze to przeplywomierz.
Rekomendowane odpowiedzi