Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam już drugiego G3 i jak dla mnie jest ok. Lepszy wyświetlacz,aparat itd niż w G2. G2 już był świetnym telefonem :) W najbliższym czasie aktualizacja do M-ki(prawdopodobnie styczeń). Soft z Orange jest jednym z gorszych jakie są wgrywane. Wystarczy czasem spojrzeć na to że telefony od nich są trochę tańsze na portalach aukcyjnych

Oczywiście G3 też posiada jakieś wady. Pękające miejsca ryż mikrofonie i porcie podczerwieni(na gwarancji robią bez problemu no i w niczym nie przeszkadza) no i czasem lubi przeładować ekran główny.

Rysujaca sie szybka aparatu...

A przeladowania notoryczne na 5

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja z 5-ki za nic w świecie nie wróciłbym do 4.4 :D I u mnie raz na jakiś czas przeładuje ekran. Szybka porysowana? Pierwsze słyszę. Nie używam żadnych etui itd,przy poprzednim tak samo i żadnych rysek. A w wielu miejscach te telefony już leżały ;p Ojca była G3 podobnie. Mnie akurat tak "zboczyły" rozwiązania stosowane przez LG(knock kode,rewelacyjne umiejscowienie przycików z tyłu telefonu i kilka innych),że obojętnie co wezmę do ręki to po chwili mi tego brakuje ;p Ja zastanawiałem się nad zmianą na Motorolę X Play,Nokia 950,Xiaomi (któryś z serii Note albo MI),Honor 7...ale chyba wezmę G4,albo poczekam za kozakiem LG V10 (na razie kilka sztuk,ale cena z kosmosu jak to w PL i VAT 23%...)

Opublikowano

Porysowana szybka aparatu to znany problem . poprostu licha. Stabilizacja dziadowska. Ale tez sie przyzwyczailem do knocka i knefli...

Opublikowano

Ale tez sie przyzwyczailem do knocka i knefli...

Co kto woli ;)

Ja jak biore telefon żony do ręki to zupełnie mi to nie pasuje :)

Wszystko fajnie, ale te telefony mają jedną poważną wade która u mnie je dyskwalifikuje - nie są wodoszczelne...

Opublikowano

Ja na aparat złego słowa nie powiem :) Robi super fotki :)

Ja się z telefonem nie kąpie,więc mi wodoszczelność nie potrzebna. Zresztą jakby coś sie stało,to na gwarancji nie przyjmą i tak.

Edytowane przez rybus85

Opublikowano

Ja na aparat złego słowa nie powiem :) Robi super fotki :)

Ja się z telefonem nie kąpie,więc mi wodoszczelność nie potrzebna. Zresztą jakby coś sie stało,to na gwarancji nie przyjmą i tak.

O ile reka nie drgnie... Natomiast uzywam go jako lupy i jest rewelka...
Opublikowano

W domu czasem się autofokus pogubi,ale podobnie miałem w Lumii 930. To są "tylko" telefony,a jak na ten sprzęt to i tak jak komuś się zdjęcia pokazuje,to nie chcą uwierzyć że z telefonu.

Opublikowano

A o co chodzi z przeladowaniem ekranu ?

Wysyłane z mojego GT-P5210 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A o co chodzi z przeladowaniem ekranu ?

Wychodzisz z aplikacji i masz czysty ekran, po chwili ładuje ikony... I tak bardzo czesto. W KK tego nie widze.
Opublikowano

Idzie to ogarnąć,jest sporo poradników na forach. Ale mi to nie przeszkadza. Aż tak często u mnie się to nie pojawia. A kit kat do lizaka to porażka niestety :) Mi nawet przez sekundę do głowy nie przyszło żeby wracać do niego ?

Opublikowano

Idzie to ogarnąć,jest sporo poradników na forach. Ale mi to nie przeszkadza. Aż tak często u mnie się to nie pojawia. A kit kat do lizaka to porażka niestety :) Mi nawet przez sekundę do głowy nie przyszło żeby wracać do niego

Narazie jestem zadowolony. Z downgrade. W zasadzie to nie ma jakiejs kolosalnej róznicy.

Idzie gdzies pobrac kody do pilota? Nie wszystko chce dzialac...

Opublikowano

Jakby co to już można aktualizować G3 do 6 :) Ale na razie nie brandowane ;/

Opublikowano

Zamowilem g3 w play powinien byc jutro

Ciekawe jak sie bedzie spisywac

Opublikowano

Jak czytam opinie ludzi co już mają 6 na G3 to jest super :) Ciekawe kiedy będzie na brandowane

Opublikowano

Jakby co to już można aktualizować G3 do 6 :) Ale na razie nie brandowane ;/

Jak bo ja mam niebrandowane i jak stanęło na 5.0 tak stoi :kwasny:

Opublikowano

Wejdź tu i sprawdź

http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1

Wydawane jest po numerze IMEI żeby serwerów nie przeciążyć. Możesz jeszcze sprawdzić LG Mobile Suport Tool,albo pobrać samodzielnie plik kdz i wgrać samemu :)

Link do oficjalnego pliku :

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW4DCC3332TXAZRAB5452PI/D85530B_00_1217.kdz

Ja czekam na normalnego po OTA ;p

Opublikowano

O ile pamiętam to Flashtool. Jest sporo poradników jak to zrobić :)

Opublikowano

Idzie przez LG PC Suite

Aktualizacja idzie ku koncowi

Opublikowano

Zazdroszczę...ja jeszcze poczekam. Może już wyjdzie z łatkami bo troszkę drobnych baboli jeszcze jest ;p