Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jest w opisie promocji.

http://kupony.allegro.pl/wiosna/

Edytowane przez Joziek79

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No,dziś dostałem ten drugi na 20zł :)

Opublikowano

MotoG2 dostała dziś aktualizacje do Android M poprzez OTA

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A Xperia M4 do ...

3451b4569bd6a427080106d179000e6f.jpg

A3 co by to nie było.

Opublikowano

Dziś moto g2 dostała adka 6 :)

Opublikowano

Panowie polecam zainteresować się lg g flex 2. Telefon w swojej cenie zamiata konkurencję.

Opublikowano

Lepiej G4 :)

Opublikowano

Flexa 2 przerabiałem jakiś czas temu,telefon OK tylko szkoda że LG go olało z aktualizacją do MM.

Wysłane z Nexusa 6

Opublikowano

Jak ktoś ma kesz to naturalnie g4. Co do aktualizacji to nigdzie nie ma oficjalnej informacji, że nie dostanie 6. Poza tym bez mm jest mega szybki i stabilny.

Opublikowano

Panowie może ktoś spotkał się z takim problemem i może wie jak lub czym go rozwiązać.

W samochodzie ma urządzenie którym mogę sterować tylko przez WiFi, to urządzenie nie ma dostępu do internetu. Teraz pojawia się problem, bo w momencie połączenie z WiFi wyłącza mi połączenie internetowe sieci komórkowej i tym samym pozbawia internetu. Da radę to jakoś obejść?

Opublikowano

Ktoś kojarzy taki sklep jak bestcena? Chcę kupić LG G4 i widzę że dobrą cenę mają :) 1475zł

Tu link,mam nadzieję że będzie działał

http://bestcena.pl/telefony/lg-g4-skora-brazowy?ref=ceneo

Opublikowano

rybus a nie lepiej na allegro kupić?

Opublikowano

No na allegro dużo jest z gwarancją serwisową,albo jakieś dziwne oferty. W przyszłym miesiącu chce kupić i się rozglądam. A ofert prywatnych z sieci(najbardziej bezpiecznie) jest jak na lekarstwo :)

Opublikowano

Ja wziąłem teraz sobie telefon w RTV euro AGD, jest drożej ( np. LG G4 1799 zł) ale wziąłem na 10 rat 0% , mam w razie czego sklep pod nosem i nie odczuje tak bardzo :)

Wysłane z mojego SM-T235 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie chcę na raty. Sprzedam G3 i to co mi dadzą na przedłużenie umowy i będzie git :)

Brawo Play. Po kilku miesiącach wreszcie dali aktualizację do androida 6 na LG G3. Tyle czasu potrzebowali aby swój syf tam dać...

Edytowane przez rybus85

Opublikowano

Nie chcę na raty. Sprzedam G3 i to co mi dadzą na przedłużenie umowy i będzie git :)

Brawo Play. Po kilku miesiącach wreszcie dali aktualizację do androida 6 na LG G3. Tyle czasu potrzebowali aby swój syf tam dać...

kolego mam g3 (chyba z play bo jak go włączam to mnie wita animacją play) i nie mam aktualizacji do 6, jak trzeba ją wykonać?? Z poziomu telefonu jak chce zrobić aktualizacje to mi pisze "Korzystasz z najnowszej wersji oprogramowania", a mam obecnie 5.0

Edytowane przez Lukasz_mk2

Opublikowano

OTG nie pokazuje. Ściągnij LG PC Suite. Po podłączeniu telefonu sam powinien wtedy znaleźć. Jak nie to jest tam kontrola aktualizacji. Reszta już idzie sama :)

Po aktualizacji nie wystrasz się że bateria ginie w oczach. U mnie się już uregulowało i jest dużo lepiej niż na 5.0

Edytowane przez rybus85

Opublikowano

wczoraj w domu próbowałem to zrobić z poziomu LG Suite i wyskakiwał jakiś głupi błąd, natomiast dziś w biurze aktualizacja się powiodła :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie z innej beczki. Ktoś zna jakieś ciekawe radio internetowe? Brakuje mi Mix Radio(zresztą żonie na Lumii 735 też). Fajnie by było jakby też można zapisać utwory/Mixy w trybie offline :)

Opublikowano

Panowie może ktoś spotkał się z takim problemem i może wie jak lub czym go rozwiązać.

W samochodzie ma urządzenie którym mogę sterować tylko przez WiFi, to urządzenie nie ma dostępu do internetu. Teraz pojawia się problem, bo w momencie połączenie z WiFi wyłącza mi połączenie internetowe sieci komórkowej i tym samym pozbawia internetu. Da radę to jakoś obejść?

Tak działa każdy moduł Wifi, nie podłączy się do dwóch punktów dostępowych.

Co to w ogóle jest za urządzenie ?

Możesz mieć router LTE czy co tam masz za internet , do niego próbować podłączyć to urządzenie i wtedy TELteż do routera i masz komunikację. Jednak stawiam na to, że to coś ma punkt dostępowy a nie działa jako klient sieci ... Wtedy jest d*pa.