Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis porównałem szybkość działania galaxy s3 ( telefon ma 2 lata, a system nowy wgrywany z 2 miesiące temu praktycznie bez żadnych zbędnych dodatkowych aplikacji) do 3 letniego iphona 5. Wniosek jest jeden. Nie ma co porównywać. S3 laguje strasznie, a iphone 5 działa błyskawicznie.

dodam, że nie jestem miłośnikiem iphona.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

iphone ma system dedykowany do jednego urzadzenia. to nie ma prawa lagowac. android to uniwersalny system, ktory musi dzialac wszedzie od telefonoow do samochodow i pralek... nigdy nie bedzie tak zoptymalizowany. nietrafione porownanie.

wysłane z prodiża

Opublikowano

endriu, używasz jakiś aplikacji do czyszczenia androida w samusnagach?

telefon ma zrotowany, clean master i trimmer(fstrim) używam do czyszczenia, aplikacji nie ma za dużo, aktualizacje aplikacji wyłączone

cos jeszcze można zrobić by przyśpieszyć?

Opublikowano

FB lite zaisntaluj - ta duza strasznie zre RAM.

zacznij korzystac z jednego komunikatora - nie z dwudziestu. dobrym rozwiazaniem jest Hangout. kazdy go ma jak ma adroida.

Ustawienia -> ogolne -> opcje programisty -> skala animacji zmienic na x0.5

prosty zabieg a przyspiesza o polowe szybkosc [emoji14]

wysłane z prodiża

Opublikowano

FB nie używam, komunikator jeden systemowy do pisania smsów, skala animacji i coś tam jeszcze w ustawieniach programisty także zrobione.

Opublikowano

Ja ogólnie wyłączam te 3 animacje całkowicie.

Edytowane przez POWER-KRIS

Opublikowano

Dla mnie Samsung robi ciężka nakładkę. Przesiadajac się z s4 na g2 poznałem co to płynna praca. Używam telefon tylko do celów nazwijmy to biurowych. Dzwoniłem, sms, internet, nie gram w gry. Mam 5 skrzynek pocztowych.

Wysłane z Z3™

Opublikowano

Miał ktoś jakiś dłuższy kontakt(nie tylko trzymanie kilka sekund w ręce ;p ) z telefonami Xiaomi? Kusi mnie jakaś zmiana telefonu z mojego LG G3 :) No i jak mają już normalne serwisy w PL i nie trzeba wysyłać na 2-4tyg telefonu,to kusi mnie strasznie :) MI4,Redmi Note 3,coś w ten deseń

Opublikowano

Jakieś wskazówki jak ustawić aparat w telefonie żeby robił dobre zdjęcia w Trybie ręcznym?

Telefon to HTC E8

Opublikowano

Pani potrzebuje wysłać w poniedziałek paczkę kurierem a strona alekurier nie działa dzisiaj. Gdzie jeszcze zamawiacie takie usługi bez umowy?

Wysłane z Z3™

Opublikowano

www.strefapaczki.pl

wysłane z prodiża

Opublikowano

Dzieki, zamowilem na kurJerzy.

Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

warto wymieniać lg g2 na lg g3??

Opublikowano

nie warto. juz lepiej Huawei Honor 6.

wysłane z prodiża

Opublikowano

warto wymieniać lg g2 na lg g3??

Nie znam g2. Ale przesiadlem sie z note 2. Na g3 i żałuje. Dwa dni temu zrobilem downgrade do 4.4. Moze zmienie zdanie
Opublikowano

g2 mam od marca i jestem zadowolony. czym się różni fon od orange od takiego od takiego z czystym softem?? tylko tym ,że nie ma żadnych śmieci ??

Opublikowano

Ja g2 nie polecam za słaby GPS. Wygięcie blaszek-anten tylko lekko pomogło. Poza tym tel bdb, jak komuś GPS nie potrzebny to ok.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A g3 co sadzicie ? Wersja 3gb ramu nie powinna byc problematyczna ?

Planuje zmienic tel , obecnie od jakis 3lat mam xperie sp i jestem mega zadowolony z dzialania , nie zacina sie nie wiesza , bat trzyma spoko ale czas na przesiadke jakas i zastanawiam sie nad g3 , g2 znajomy mial ale co chwile na serwisie ladowala , jak nie ekran padl to teraz ma jakies przebarwienia , obawiam sie podobnych rzecy w g3 :-/

Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A g3 co sadzicie ? Wersja 3gb ramu nie powinna byc problematyczna ?

Planuje zmienic tel , obecnie od jakis 3lat mam xperie sp i jestem mega zadowolony z dzialania , nie zacina sie nie wiesza , bat trzyma spoko ale czas na przesiadke jakas i zastanawiam sie nad g3 , g2 znajomy mial ale co chwile na serwisie ladowala , jak nie ekran padl to teraz ma jakies przebarwienia , obawiam sie podobnych rzecy w g3 :-/

Wysyłane z mojego C5303 za pomocą Tapatalk 2

Wrocilem do 4.4 z 5.0 i jest mega roznica. Ale ja mam z 2gb ramu...
Opublikowano

Ja mam już drugiego G3 i jak dla mnie jest ok. Lepszy wyświetlacz,aparat itd niż w G2. G2 już był świetnym telefonem :) W najbliższym czasie aktualizacja do M-ki(prawdopodobnie styczeń). Soft z Orange jest jednym z gorszych jakie są wgrywane. Wystarczy czasem spojrzeć na to że telefony od nich są trochę tańsze na portalach aukcyjnych ?

Oczywiście G3 też posiada jakieś wady. Pękające miejsca ryż mikrofonie i porcie podczerwieni(na gwarancji robią bez problemu no i w niczym nie przeszkadza) no i czasem lubi przeładować ekran główny.

Edytowane przez rybus85