Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekam aż kolega dostanie z pracy. Bo już czeka na niego. Miał być w zeszłym tygodniu i przesyłka stoi w Holandii :) Jak dostanie to napiszę co i jak :)

Właśnie rozmawiałem z tym moim kolegą i dostał informacje że przeszedł kontrolę celną i przekazano do doręczenia. Dziś albo jutro powinien być. No i info było-nie naliczono żadnych opłat :)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czy są jakiś aplikacje na zagranicę w stylu Yanosika?

i czy wymagają one stałego włączenia transferu danych?

orientuje się ktoś?

Waze, jest chyba najbliższe. I tak wymaga połączenia, każda apka zapewniająca takie dane musi być połączona z internetem bo skądś te dane musi czerpać.

via Nexus6@Tapatalk

Opublikowano

Jest też iCoyote

Chociaż też wolę WAZE

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Gdzieś mi się obiła ta nazwa, ale nie testowałem osobiście. Zaletą Waze jest fakt że należy do google i korzysta z ich map.

via Nexus6@Tapatalk

Opublikowano

Ale na Waze dużo mniej osób niż na Yanosiku. Testowałem trochę i jest naprawdę ok :)

Opublikowano

Jakoś mnie to nie dziwi :) To tak jak z Allegro i Ebayem. Zagraniczne bardzo znane i popularne rozwiązania maja problem przebić się w Polsce. Nasz rynek jest specyficzny.

via Nexus6@Tapatalk

Opublikowano

Właśnie byłem się pobawić Mi5. Jest kosa :) Pięknie wykonany(szło). Chodzi jak burza. Trochę minus że aplikacji aparatu ikony nie zmieniają swojego położenia(dziwnie się robi zdjęcia jak wszystko pokazuje w pionie a nie w poziomie). Wyszedł go jakieś 1700zł(wersja 64GB)

Opublikowano

A ja natomiast polecam ASUSa. Dokładnie Zenfone 2 w topowej wersji ZE551ML, 4GB RAM, 64GB oraz 8-rdzeniowy procesor Intela. W tej cenie (1200-1400zł) nic lepszego nie ma. Dziwi mnie większość ludzi, którzy koniecznie muszą mieć najnowszego Galaxy lub inne telefony popularnych marek. Przykładowo SGS7 kosztuje 3k+ a jest bardzo podobny do ASUSa.

Już niebawem będą miały premierę Zenfone 3 w trzech różnych wersjach. Prawdopodobnie topowy Z3 będzie najlepszym telefonem na rynku, koszt ~500 dolarów.

Opublikowano

I widzisz. Każdy pisze że ten i ten jest najlepszy :) Mi akurat nie zależy na wodotryskach i to że wszystko jest tam naj naj. Wolę aparat,łatwo dostępne akcesoria(dedykowane etui, uchwyty samochodowe itd), działanie ogólne telefonu i przyjemność obsługi sprzętu...Może dlatego G3 jest telefonem którego mam najdłużej :D Ale ma już swoje lata i myślę nad zmianą. Ale na co bym nie patrzył to ceny absurdalne. Szkoda tyle hajsu. I dlatego zastanawiam się nad właśnie Xiaomi. Chcę przeznaczyć do 1000zł

Opublikowano

Panowie przy telefonach co mają już 4 GB RAMu raczej nikt z nas nie zauważy różnicy. Chyba, że rzeczywiście ktoś nawala w gierki albo używa programów do obróbki zdjęć itp itd.

Dla normalnego użytkownika nie będzie różnicy pomiędzy szybkością działania topowych: Xiaomi, Asusa, Samsunga, iPhona, Huaweia, LG, Sony itd.

Jedynie cena i wygląd zewnętrzny będą grały rolę plus ewentualne przywiązanie do apek i dedykowanych urządzeń.

Ja sam posiadam Huawei P8 i uważam, że jest rewelacja. Jak skończy mi się umowa to na pewno nie wezmę zadnej firmy typu Samsung, Sony czy Apple, tylko właśnie skieruję się w stronę Huawei, Xiaomi, Asus bo uważam, że nie trzeba przepłacać :)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

jak ktos poczebuje taniego fona dla ojca matki dziecka dziadka czy babci, ktorzy ogarniają andka to polecam Bluboo Picasso. 369 na allegro lub 69$ z alliex. bardzo fajny, dobrze wykonany fon z 2gb ramu i 5.0 lcd. minusy aparat i jedynie 3g. andek 5.1 on board.

do tego 2 lata gw w polskim serwisie. maja ofocjal a dystr na terenie kraju.

wysłane z prodiża

Edytowane przez endriuu

Opublikowano

Kurczę trochę lipa. Redmi Note 3 Prime fajny i za rozsądne pieniądze, ale aparat kiepski. Mi4c brak kart pamięci(32GB to dla mnie za mało...). A dalej już się robią ceny sporo powyżej 1000zł...

Opublikowano

Kurczę trochę lipa. Redmi Note 3 Prime fajny i za rozsądne pieniądze, ale aparat kiepski. Mi4c brak kart pamięci(32GB to dla mnie za mało...). A dalej już się robią ceny sporo powyżej 1000zł...

wczoraj mi przyszedl Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3gb/32 gb .... telefon wymiata :)))

Opublikowano

Nic mi nie mów :) Gdyby nie ten aparat to byłby już dawno u mnie :P

Opublikowano

Kazdy krytykuje ten aparat a jak dla mnie robi fajne zdjęcia .... wersja pro ma 16mpx masz tutaj jakieś fotki 16b5e39d8e2ccb3731dc360112e48348.jpgf4aa2676fcfc70e9b2d9a853bef08896.jpga258aaab3a49a39e8f5a83b476a51c2d.jpg

A tu jeszcze jakieś zrzuty na ori sofcie ;)d7e6c05ff4241dd1577e05450714bbd0.jpg

Wysłane z Redmi Note 3 Pro

Opublikowano

Nie są złe :) Ja mam może zboczenie przez G3 ? Zastanawiam się jeszcze nad Mi4s 3/64GB ale tam obawiam się nagrzewającego snapa...Sporo o tym czytałem

Edytowane przez rybus85

Opublikowano

@talib: Masz możliwość podglądu ile % RAMu masz zajęte w danej chwili?

Ciekawi mnie ile zajmują apki. U mnie na P8 przy otwartym fv, messengerze, whatsapp i insta mam zajęte 75%

Opublikowano

Mnie trochę martwi inna sprawa przy Xiaomi. Akcesoria. Jeżeli chodzi o etui, szło to widzę że nie ma problemu. Ale dużo jeżdżę na nawigacji i muszę mieć porządny uchwyt samochodowy. Do G3 mam dedykowany i umocowanie telefonu to 2-3 sekundy :) Nie lubię tych uniwersalnych bo to jest tragedia :(

Opublikowano

@talib: Masz możliwość podglądu ile % RAMu masz zajęte w danej chwili?

Ciekawi mnie ile zajmują apki. U mnie na P8 przy otwartym fv, messengerze, whatsapp i insta mam zajęte 75%

jak sie bawie i mam wlaczone fb, messenger w tle tapatalk i sklep play to schodze do wolnego 1gb ramu ( czyli 2 gb zajęte) od razu mówie że mam ori soft z PL jezykiem a po wgraniu Miui Polska wszystkie te wyniki są lepsze jak wydajność bateria itp....

Mnie trochę martwi inna sprawa przy Xiaomi. Akcesoria. Jeżeli chodzi o etui, szło to widzę że nie ma problemu. Ale dużo jeżdżę na nawigacji i muszę mieć porządny uchwyt samochodowy. Do G3 mam dedykowany i umocowanie telefonu to 2-3 sekundy :) Nie lubię tych uniwersalnych bo to jest tragedia :(

Co Ty gadasz, kupiłem u chinoli http://pl.aliexpress.com/wholesale?spm=2114.010208.8.8.uj3ukV&initiative_id=QRW_20160618124844&SearchText=magnetic+car&productId=32473456990

Nie chcę innego!!! trzyma mega stabilnie fona tak duzego , mam płytke wsadzoną pod etui Ipaky wiec go w ogole nie widac... :)

Opublikowano

Co do ramu ilość to żaden wyznacznik. Zgooglajcie sobie filmik one+3 vs Galaxy s7. 6gb vs bodaj 4gb. Są działa płynniej...

via Nexus6@Tapatalk