mauris Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 Po moich ostatnich kombinacjach, czyli montażu ringów oraz podłączeniu kontrolki włączonych świateł( nie było jej w moich zegarach, było tylko miejsce na żarówę) niechcący dotknąłem wskazówkę obotomierza. Po podączeniu zegarów wskazówka zjeżdża w dół i zatrzymuje się na zegarku.Obrotomierz działa po odpaleniu, ale źle wskazuje. p.o.m.o.c.y
alagor Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 Masz kolego problem i bez Vaga+kabelka nie zabieraj się do teg sam
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 24 Września 2006 Opublikowano 24 Września 2006 myślę, że to nic strasznego. Vag powinien wszystko naprawić.
mauris Opublikowano 24 Września 2006 Autor Opublikowano 24 Września 2006 Nie mówcie , że Vagiem można wyskalować obrotomierz. Cały bajer polega na tym ,że musi się on zatrzymać na 0 km/h, a on nie chce. [ Dodano: 2006-09-30, 20:24 ] Zrobiłem, wskazówkę trzeba było przestawić na siłę, w serwisie powiedzieli, że vagiem nie ruszą obrotomierza.
Rekomendowane odpowiedzi