Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaka kosmetyka na początek? czym zabezpieczysz lakier ? Zymol czy Swisswax?

Opublikowano
  • Autor

program, wydech, k04 - a co z gwarancja ?

btw, zmieniasz zawias, bo to wyglada na jakis komfort ?

to dalekosieznie plany , autem ma zamiar jezdzic 5 lat albo nawet lepiej.Zawias jest S-line ale do transportu wsadzaja jakies dystanse w sprzezyny zeby latwiej bylo po promach i lawetach jezdzic.Wyglada jak Allroad :decayed:

jaka kosmetyka na początek? czym zabezpieczysz lakier ? Zymol czy Swisswax?

A co to Swisswax ? jakis smar narciarski :decayed::wink4: Na razie nie wiem , jak bede w PL to zrobie Diamondbrite.

Opublikowano

TURDZI :slina: :slina: :slina: :drool:

Opublikowano
http://www.swissvax-detailing.pl/ ulubiony produkt _Makki_'ego, Diamondbrite to chyba już przeżytek w stosunku cena/aplikacja, tak przynajmniej słyszałem
Opublikowano

no ładne to twoje autko :gwizdanie:

dla mnie ma tylko jedna wade - brak S-Tronica :confused4:

poza tym, jak już założysz docelowe koła, będize super.

3mam kciuki za bezawaryjna ekspoloatację.

A z tym użytkowaniem przez 5 i wiecej lat to nie przesadzaj.

3 lata temu jak kupowalem swoją 4kę mówiłem dokładnie to samo - po 3m-cach zaczalem pierwsze mody, a po dwóch latach i władowaniu ponad 20tyś zmieniłem auto :polew:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki , ale na dzien dzisiejszy wyglada przepokracznie :decayed: zwlaszcza na tym zawiasie :rolleyes:

S tronic fajna sprawa , ale jak sie zacznie to wysztko liczyc a nie ma sie budzetu z gumy to niestety trzeba z czegos zrezygnowac.

Z drugiej strony trzeba zachowac rozsadny balans pomiedzy tym ile wpakujesz w wyposazenie , bo powyzej pewnego poziomu to pieniadze ktorych nikt ci nigdy nie odda .Ja zawsze wole mocniejszy silnik nad niekoniecznie potrzebne mi dodatki.

Do tego jest jeszcze specyfika rynku , w PL 2.0 TFSI jest tylko 10K drozsze niz 2.0 TDI , w NO przez norweskie podatki od mocy ta roznica jest na calemoje wyposazenie w aucie.W sumie to pamietam ze Makki palcil prawie tyle samo za swoje 2.0 TDI wiec dokladnie widac jaki ma dzieki temu wypas.

Opublikowano

Z drugiej strony trzeba zachowac rozsadny balans pomiedzy tym ile wpakujesz w wyposazenie , bo powyzej pewnego poziomu to pieniadze ktorych nikt ci nigdy nie odda

zgadza sie, ale trzeba tez myslec o sobie - fure kompletujesz dla siebie a nie dla przyszlego kupca :)

Opublikowano
  • Autor

Racja :)[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 22:09_________________________________________________

http://www.swissvax-detailing.pl/ ulubiony produkt _Makki_'ego, Diamondbrite to chyba już przeżytek w stosunku cena/aplikacja, tak przynajmniej słyszałem

no jest tam taki zestawik fajny ale czy to bede miec czas aby sie z tym bawic :mysli:

Opublikowano

osobiście bym zainwestował w to odbierając nówkę z salonu auto tej klasy, jak odbierałem w 2007 swoje Audi nie było takich specyfików w PL ale jak by były to bym się nawet nie zastanawiał

Opublikowano
  • Autor

osobiście bym zainwestował w to odbierając nówkę z salonu auto tej klasy, jak odbierałem w 2007 swoje Audi nie było takich specyfików w PL ale jak by były to bym się nawet nie zastanawiał

musze przemyslec temat , na razie mam inne rzeczy na glowie , np: jak tu dotrwac do srody :decayed::wink4:

A teraz pytanie do znawcow tematu , czy B8 przyjmie felge 18x8,5 cala z opona 225/45/18 i ET28 ?

Opublikowano

Piękna... :kox:

Opublikowano

musze przemyslec temat , na razie mam inne rzeczy na glowie , np: jak tu dotrwac do srody :decayed::wink4:

A teraz pytanie do znawcow tematu , czy B8 przyjmie felge 18x8,5 cala z opona 225/45/18 i ET28 ?

Lufa do środy :decayed: :decayed:

Powinno się udać przy tej szerokosci felgi i takim ET.

Opublikowano
  • Autor

tja , bo zycie takie laskawe jest ze sobie mozna pochlac 4 dni ;( zreszta to niebezpieczne dla zdrowia w moim wieku , ostatnio po 3 dniowym maratonie dostalem wysypki :decayed:

A wracajac do felg to szkoda ze te felgi A5 nie sa 8 calowe tylko 8,5 ;(

Opublikowano

śliczna jest :slina: w tej, której miałem zarezerwowaną (a którą mi szwaby sprzedali :wallbash: ) też miałem pakiet czerń i te felgi... tylko, że tamto to był sedan.. bezawaryjności :) i napisz jakie wrażenia jak już odbierzesz:)

Opublikowano

tja , bo zycie takie laskawe jest ze sobie mozna pochlac 4 dni ;( zreszta to niebezpieczne dla zdrowia w moim wieku , ostatnio po 3 dniowym maratonie dostalem wysypki :decayed:

A wracajac do felg to szkoda ze te felgi A5 nie sa 8 calowe tylko 8,5 ;(

Które?Bo moje są 9 calowe..

Opublikowano
  • Autor

zdjecia sa w pierwszym poscie

Opublikowano

A teraz dopiero widzę te zdjęcia.

Może to kwestia fotki ale dla mnie szału nie robią.Lub gustu ale o tym się nie dyskutuje :)

Opublikowano
  • Autor

nic co nie jest 19 a nawet dopiero 20 w B8 szalu nie robi.18 wyglada jak 17 itp itd. do tego nie rozumie jak oni mogli podobierac tak to ET do tego auta , felgi tak sa schowane ze zostaje po 2 cm :rolleyes:

to sa A5/Allroad 17 cali ktore rozwazam na zmime E28 ale te sa 7,5 cala.

zdjcie0182m.jpg

wchodza w blotnik na styk , a wiec ta 18 odejdzie jeszcze o dodatkowe 1,25 cm i moze zaczac wystawac :mysli:

Opublikowano

Turdzi, weź pod uwagę, że te auta są robione dla ogółu i dlatego dobierają średnią wysokość zawiasu i felunek też, B7 na standardowym zawiasie na 16" też wyglądało jak wóz drabiniasty, przynajmniej firmy tuningowe od zawiasów i felg mają ciągły zbyt na klamoty

Opublikowano
  • Autor

niby tak , ale w takich autach jak Audi za wyjatkiem BBSa jakos nie jestem fanem aftermarketowych felg , a z OEM ciezko cos dobrac ze wzgledu na albo za male albo za duze ET.Dali by w tych felgach no nie wiem ET 38 a i tak tam kilo miejsca zostaje , a aut zmienia sie nie do poznania przez te 10 mm :rolleyes: